- 14 Ağustos 2011
- 27.560
- 3.380
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.221
Amin canım sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.Selam bende aynı durumdayım bugun bütün gün burnum kanadı kan sulandırıcıda içiyorum kanama zor duruyor. enerjim bitti . Yarın sabah 6 da işe gideceğim . Gerçekten sağlıkla zamanında gelsinler ama annelik çok büyük fedakarlık
Bende de burun kanaması oluyor ama çok zor duran cinsten değil. Kan sulandırıcıdan muhtemelen bi doktora söyleseniz belki iyi olurSelam bende aynı durumdayım bugun bütün gün burnum kanadı kan sulandırıcıda içiyorum kanama zor duruyor. enerjim bitti . Yarın sabah 6 da işe gideceğim . Gerçekten sağlıkla zamanında gelsinler ama annelik çok büyük fedakarlık
Benim de plansız oldu aynen. Hatta ben menapoza mi girdim diyorum meğer 8 haftalık ham ileymişim. Önce cok sasirdim ve korktum. Ama çok ta sevindim karışık duygular... hâlâ bazen inanamıyorum. Şaka gibi geliyor gerçekten. Inşallah kolaylıkla büyültürüz canım. Daha tecrübeli olucaz. Belki daha rahat buyuturuz bu sefer.Kesinlikle öyle yapmak lazım, ama ben hiç güvenemem eşime. Salar çocukları öyle ortada rezil eder. En ufak şeyde kızar. İkinci çocuğu asla kendi isteğimle yapmam diyordum bu koşullarda ve kazara oldu. İsterdim elbette iki çocuk ama tek başına zor işte. Artık girdik bu yola, bu çocuğu da büyütelim hayırlısıyla sonrasında rahat ederiz umarım
Amin inşallah, önce sağlıkla gelsinler ve sonra da daha rahat kolay bir süreç umarım. Ben de %100 konumlandıramadım bu süreci sürpriz oluncaBenim de plansız oldu aynen. Hatta ben menapoza mi girdim diyorum meğer 8 haftalık ham ileymişim. Önce cok sasirdim ve korktum. Ama çok ta sevindim karışık duygular... hâlâ bazen inanamıyorum. Şaka gibi geliyor gerçekten. Inşallah kolaylıkla büyültürüz canım. Daha tecrübeli olucaz. Belki daha rahat buyuturuz bu sefer.
Aynen canım en azından 3 sene idare etse bana yeter. Sonra zaten ergenliğe girince ilgilenmek istemeyebilir. Daha çok arkadaş odaklı olur.Bence kesinlikle çok destekçi olur. Artık aklı başındadır. Hiçbir şey yapmasa can yoldaşı olurbizim ikisi de erkek, sizin bebeğin cinsiyeti neyd?
Amin canım inşallah. Bakalım inşallah kucağımiza alınca taşlar yerine oturacak.Amin inşallah, önce sağlıkla gelsinler ve sonra da daha rahat kolay bir süreç umarım. Ben de %100 konumlandıramadım bu süreci sürpriz olunca
Bilmiyorum ki canım tansiyonumu ölçüyoruz normal hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum sanırım kanım fazla sulandı yarın doktoruma soracagımAmin canım sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Geçmiş olsun neden burnun kanadı?
Evet muhtemelen dediğiniz gibi yarın mutlaka soracagım bugun tüm gün ara ara kanama yaptı belki kan sulandırıcımı düşürürBende de burun kanaması oluyor ama çok zor duran cinsten değil. Kan sulandırıcıdan muhtemelen bi doktora söyleseniz belki iyi olur
Merhaba benim ilk kızım haziran 21 dogumlu ilk yeni doğanları uzun kollu öneririm ince bir yelek üzerine yeterli oluyordu . Yarı kırktan sonra hep kısa kola dönmüştük . Benim bu bebeğim mayıs 20 civarı sezeryan olacak ben yine ile 0-3 ayları uzun aldım . 3-6 ay hep kısa kollu . Ama aksamları uyurken temmuz ortasına kadar uzun ince giydirilir.Hanımlar hala emin olamıyorum yeni doğan döneminde nasıl giydireceğim konusunda.
Kayınvalidem kısa kollu giydirirsin hava sıcak diyor ama yani bu da bebek sanki üşür gibi hissediyorum. Kat kat giydirilmez tabi ama sadece tek uzun kollu zıbın uygun olmaz mı?
Alışverişimi buna göre tamamlayacağım ama emin olamıyorum
Geçmiş olsun. Kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz ve dozu nedir? Birde hiç içmeyi veya vurmayı unuttuğunuz oldu mu?Selam bende aynı durumdayım bugun bütün gün burnum kanadı kan sulandırıcıda içiyorum kanama zor duruyor. enerjim bitti . Yarın sabah 6 da işe gideceğim . Gerçekten sağlıkla zamanında gelsinler ama annelik çok büyük fedakarlık
Tesekkür ederimGeçmiş olsun. Kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz ve dozu nedir? Birde hiç içmeyi veya vurmayı unuttuğunuz oldu mu?
Bende yapma taraftarı değildim ama yaptırdım doktor diyince de bi şey diyemiyorsun . Benim yapma istememe nedenim hem ailemde yok hem ben zayıf bir insandım hemde pek kilo almadım . Şekerimin çıkmayacağından neredeyse emindim. Bu kadar eminken yapmak istemedim aslında ama yaptım işteYarın 75 gr şeker yüklemem var ama bir videonun altında pek çok kadın bu yüzden çocuğum diyabet hastası demiş. 3 çocuğu varmış, tekinde yaptırmış sadece o diyabetmiş. Karşı çıkan tek doktor Karatay sanıyordum, gerek olmadığını söyleyen başka doktorlar da var. Ne yapacağımı şaşırdım, açlık şekerim aksine düşük çıkıyor normalde
Doktor soruyor aslında yakın akrabalarda var mı şeker öyküsü, kilo boyuna göre bir de kan testlerine göre gerek demişt benim için ben yaptırmadım cnmYarın 75 gr şeker yüklemem var ama bir videonun altında pek çok kadın bu yüzden çocuğum diyabet hastası demiş. 3 çocuğu varmış, tekinde yaptırmış sadece o diyabetmiş. Karşı çıkan tek doktor Karatay sanıyordum, gerek olmadığını söyleyen başka doktorlar da var. Ne yapacağımı şaşırdım, açlık şekerim aksine düşük çıkıyor normalde
Bunu bende merak ediyorum ben tetanoz da tek doz yaptırdım ikinciye gitmedimKızlar bize boğmaca aşısı vurulacak mi? 4 Nisan'dan sonrasında gebelikte boğmaca aşısı eklenmis
Pcos olduğu için istedi bebeğin suyu normal bir de ben sanırım biraz fazla kilo aldım o konuda bir şey demedi ama o da içime kurt düşürdüğü için yaptırıyorum açıkçası :/Doktor soruyor aslında yakın akrabalarda var mı şeker öyküsü, kilo boyuna göre bir de kan testlerine göre gerek demişt benim için ben yaptırmadım cnm
Bence hastanede en azindan tek kat uzun kollu tulum giydirilir. Geceleri klima calisacaksa yine uzun kollu alt ust takim da giydirilebilir. Ilk zamanlari atlattiktan sonra kisa kollu bodylerle, belki altinda biseyle dolasabilirler gibi geliyor.Hanımlar hala emin olamıyorum yeni doğan döneminde nasıl giydireceğim konusunda.
Kayınvalidem kısa kollu giydirirsin hava sıcak diyor ama yani bu da bebek sanki üşür gibi hissediyorum. Kat kat giydirilmez tabi ama sadece tek uzun kollu zıbın uygun olmaz mı?
Alışverişimi buna göre tamamlayacağım ama emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?