Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Amin canım sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Geçmiş olsun neden burnun kanadı?

Bende de burun kanaması oluyor ama çok zor duran cinsten değil. Kan sulandırıcıdan muhtemelen bi doktora söyleseniz belki iyi olur

Benim de plansız oldu aynen. Hatta ben menapoza mi girdim diyorum meğer 8 haftalık ham ileymişim. Önce cok sasirdim ve korktum. Ama çok ta sevindim karışık duygular... hâlâ bazen inanamıyorum. Şaka gibi geliyor gerçekten. Inşallah kolaylıkla büyültürüz canım. Daha tecrübeli olucaz. Belki daha rahat buyuturuz bu sefer.

Amin inşallah, önce sağlıkla gelsinler ve sonra da daha rahat kolay bir süreç umarım. Ben de %100 konumlandıramadım bu süreci sürpriz olunca

Bence kesinlikle çok destekçi olur. Artık aklı başındadır. Hiçbir şey yapmasa can yoldaşı olur bizim ikisi de erkek, sizin bebeğin cinsiyeti neyd?
Aynen canım en azından 3 sene idare etse bana yeter. Sonra zaten ergenliğe girince ilgilenmek istemeyebilir. Daha çok arkadaş odaklı olur.
Aynen benim de ikinci de erkek.

Hanımlar hala emin olamıyorum yeni doğan döneminde nasıl giydireceğim konusunda.

Kayınvalidem kısa kollu giydirirsin hava sıcak diyor ama yani bu da bebek sanki üşür gibi hissediyorum. Kat kat giydirilmez tabi ama sadece tek uzun kollu zıbın uygun olmaz mı?

Alışverişimi buna göre tamamlayacağım ama emin olamıyorum

Merhaba benim ilk kızım haziran 21 dogumlu ilk yeni doğanları uzun kollu öneririm ince bir yelek üzerine yeterli oluyordu . Yarı kırktan sonra hep kısa kola dönmüştük . Benim bu bebeğim mayıs 20 civarı sezeryan olacak ben yine ile 0-3 ayları uzun aldım . 3-6 ay hep kısa kollu . Ama aksamları uyurken temmuz ortasına kadar uzun ince giydirilir.

Geçmiş olsun. Kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz ve dozu nedir? Birde hiç içmeyi veya vurmayı unuttuğunuz oldu mu?

Yarın 75 gr şeker yüklemem var ama bir videonun altında pek çok kadın bu yüzden çocuğum diyabet hastası demiş. 3 çocuğu varmış, tekinde yaptırmış sadece o diyabetmiş. Karşı çıkan tek doktor Karatay sanıyordum, gerek olmadığını söyleyen başka doktorlar da var. Ne yapacağımı şaşırdım, açlık şekerim aksine düşük çıkıyor normalde

Kızlar bize boğmaca aşısı vurulacak mi? 4 Nisan'dan sonrasında gebelikte boğmaca aşısı eklenmis

Bende yapma taraftarı değildim ama yaptırdım doktor diyince de bi şey diyemiyorsun . Benim yapma istememe nedenim hem ailemde yok hem ben zayıf bir insandım hemde pek kilo almadım . Şekerimin çıkmayacağından neredeyse emindim. Bu kadar eminken yapmak istemedim aslında ama yaptım işte herkes bi şey diyor bilemiyorum ve benim eşimde şeker var . Dolayısıyla çocuğum zaten genetik olarwk yatkın olacak; o şeker yüklemesiyle bu durum tetiklenir mi diye korktum hep. İnşallah bir şey olmaz artık yapcak bir şey yok yaptım bi kere

Doktor soruyor aslında yakın akrabalarda var mı şeker öyküsü, kilo boyuna göre bir de kan testlerine göre gerek demişt benim için ben yaptırmadım cnm

Kaç mg yaptınız acaba ve sonrasında bebeğin hareketlerinde değişiklik oldu mu? Yok günlerce hareket etmedi vs diyenler olmuş :/

Doktor soruyor aslında yakın akrabalarda var mı şeker öyküsü, kilo boyuna göre bir de kan testlerine göre gerek demişt benim için ben yaptırmadım cnm
Pcos olduğu için istedi bebeğin suyu normal bir de ben sanırım biraz fazla kilo aldım o konuda bir şey demedi ama o da içime kurt düşürdüğü için yaptırıyorum açıkçası :/

Bence hastanede en azindan tek kat uzun kollu tulum giydirilir. Geceleri klima calisacaksa yine uzun kollu alt ust takim da giydirilebilir. Ilk zamanlari atlattiktan sonra kisa kollu bodylerle, belki altinda biseyle dolasabilirler gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…