Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Büyüsü bozulur olur mu hiç illa Bir yorum gelir zıbınları 3.6 ay çoğunlukla alın derim 40 cıktıktan sonra hızlı uzuyor boyları anlamıyoruz bile
Öyle yapıyorum yenidoğan 1 zıbın 1 takım var sadece sağlıkla gelsinler gerekirse herkesi bakışlarımızla döveriz

Evet doktor ölçümleri gerçekten farkediyor, içinizi ferah tutun sonraki aya düzelmiş olur bile bence. Siz zaten bütün testleri yaptırmışsınız, genetik bir sıkıntı olsaydı orada çıkardı. Şu an üzmeyin kendinizi. Bebeğin gelişimini artırmak için kolajenli gıdalarla beslenebilirsiniz. Benim önceki gebeliğimde erken doğum riskim olduğunda üstüste bebeğin gelişimi çok yavaşladı diye ölçmüştü doktor, o zaman ya bir de erken doğum olursa ve bebek zaten küçük oluyor gelişimi de yavaş olduğu için iyice küçük doğarsa, yaşaması vs çok sıkıntı diye korktuğumuz dönemde, kolajenli beslenmiştim ve doktor bile şaşırmıştı sonraki kontrolde bebeğin gelişimindeki artışa. O zaman her gün 1 kupa ilikli kemik suyu içiyordum. Tadı ağır gelmesin diye baharatlarla kaynatıp çay gibi yapıyordum. Siz de bir deneyin bakalım. Marketlerde ilikli kemik suyu kavanozda ya da buzluk bölümünde satılıyor. O şekilde alıp ısıtıp baharatlayıp içebilirsiniz. Ya da kasaptan ilikli kemik alın evde kendiniz düdüklüde kaynatın o şekilde de hazırlanabilir.

Teşekkür ederim deneyeceğim fakat boy için beslenmeyle alakaso yok deniyor sanki. Kilo vs normal zaten

Kızlar selam nasılsınız?
Sizinde moralinizi bozmamak için yazmıyordum ama ben tükendim artık
Burnum tıkalı yaklaşık bir aydır. Ağzım açık uyuyorum sanırım boğazımda kurudu iyice. Ne yana dönsem daralıyorum iki kaşık yemek fazla yesem şişiyorum.
9 ay çok uzun değil mi? Keşke 6-7 ayda biten birşey olsaydı şu hamilelik

Aslında çok şükür ben iyiyim, ama ikinci hamilelik ve evde sürekli çocukla koşturunca hamilelik gerçekten zorladı biraz beni de. Hani göbekle eğil, kalk, dinlenme. Zamanında hayırlısıyla gelsinler. Bayramdan sonra hazırlıklarımız hızlanır, daha hızlı geçer diye umuyorum

Evde birde çocuk olsa ne yapardım bilmiyorum gerçekten sizin işiniz daha zor
Haftaiçi zaman daha hızlı geçiyor sanırım kendimi dinlemiyorum gün içinde koşturmaca oluyor akşamda eve gelip dinlenme ama haftasonları bunalım günlerim oldu

Allahtan okula gidiyor, yardımcı var ama akşam 4-5 saat birlikteyiz. O bile zorluyor yani. Haftasonları upuzun bizim de, eşim de sağolsun hiç çocuk konusunda destekçi değil. Ben de ona gııck oluyorum haftasonları Buna şükür diyelim
Bence haftasonları bol bol program yapın eşinizle. Son çocuksuz günlerde bol bol gezin tozun. O zaman daha rahat geçer belki

Aynı durumdayız canım. Ben sadece tuvalete gidebiliyorum. Yavrular için fedakarlık yapılıyor gerçekten. Sonu güzel olcak inşallah. Bir de mide yanması oluyor yatınca.

Erkekler cok yardi etmiykr cocuk konusunda. Biraz büyüdü ise beraber bilgisayar oyunu oynuyorlar. Iki çocuk gibi.

Bi de ödevler oluyor haftasonu. Ona yardımcı oluyorum. Ben artık yattığım yerden yetmeye çalışıyorum. Dediğin gibi canım yorucu.

Erkekler cok yardi etmiykr cocuk konusunda. Biraz büyüdü ise beraber bilgisayar oyunu oynuyorlar. Iki çocuk gibi.
Eden ediyor gerçekten çevremde çok var ama eşim %1 ilgilenmiştir. Alıp bir oynaması lazım. Çok çok nadir. Bizimkine kalsa o da playstation izletir. Henüz 3,5 yaşında çok küçük, zararlı geliyor. Yoksa öyle oyun oynarken çocuk bakmaya ne var şimdi iki çocukla napıcam diye düşünüyorum. Önümde 2 senelik bir uykusuzluk ön görüyorum en az

Sizin çocuk kaç yaşında? Okul iyi oluyor ever haftaya ara tatilde sıkılacaklar biraz.

Sizin çocuk kaç yaşında? Okul iyi oluyor ever haftaya ara tatilde sıkılacaklar biraz.
3,5 diyelim, ağustosta tam 4 olacak inş. Haftaya burada değiliz neyse ki, yoksa çok uzun süre tek baktığımda gerçekten çok yoruluyorum. Evdeki herkesin isteklerine yetişmeye çalışıyorum. Kendi isteklerim gerçekleşmeyince, deşarj olamayınca gergin oluyorum sizin kaç yaşında büyük artık değil mi?

Ben de aynı durumda olucam. Bizim oğlan bazen arkadaşları ile top oynamaya çıkıyor haftasonu. Öyle oyalanır yoksa babalardan çok fayda yok. Şimdi bebekte de bakalım ne yapcak. Çok umudum yok bakım konusunda ama görücez. Arada bırakıp kaçarım belki diyorum ama emerse zor o da. Aslında arada iki çocuğu babaya bırakıp kaçmak lazim.

Selam bende aynı durumdayım bugun bütün gün burnum kanadı kan sulandırıcıda içiyorum kanama zor duruyor. enerjim bitti . Yarın sabah 6 da işe gideceğim . Gerçekten sağlıkla zamanında gelsinler ama annelik çok büyük fedakarlık

Haklısın canım kendine vakit ayiramayinca gergin oluyor insan. Maşallah Allah bağışlasın. Oğlan mi? Bebeğin cinsiyeti neydi?
Benim oğlum 10 yaşında. Eylülde ortaokula başlıcak. Ben yardım ederim bakıma diyor. Valla eşimden çok ondan umudum var.

Kesinlikle öyle yapmak lazım, ama ben hiç güvenemem eşime. Salar çocukları öyle ortada rezil eder. En ufak şeyde kızar. İkinci çocuğu asla kendi isteğimle yapmam diyordum bu koşullarda ve kazara oldu. İsterdim elbette iki çocuk ama tek başına zor işte. Artık girdik bu yola, bu çocuğu da büyütelim hayırlısıyla sonrasında rahat ederiz umarım

Bence kesinlikle çok destekçi olur. Artık aklı başındadır. Hiçbir şey yapmasa can yoldaşı olur bizim ikisi de erkek, sizin bebeğin cinsiyeti neyd?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…