Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141

Aynı gidiyoruz inş. Haftaya da güzel haberler alıp, süreci sağlıkla tamamlarız
Evet hiç iş yapmıyorum sadece günü kurtaracak yemek yapıyorum o kadar
Ama en son doktor dedi ki bana ağır iş yapma fakat sürekli de yatma kan pıhtılaşması olur dedi. Yavaş yavaş yürü dedi..
Bu konu da senin doktorun yorum yaptı mı?

Bu devletitinde kötü bir yanı var her gittiğimde başka bir perinatolog karşıma çıkıyor.
30 u göreyim doğum yapacağım hastaneye yönelicem artık

Amin canım inşallah güzel haberler alalım. bana demedi öyle bir şey canım. Sadece tuvalete git dedi. O yüzden ben yatıyorum devamlı.hangi hastanede düşünüyorsun canım seçtin mi?

Bana 1 demişti sonucu görünce arayıp 2 ye çıkardı. Yeterli geleceğini düşünmüş olabilir doktorun ama sen yine de içinde şüphe kalmasın sor tabi.
Merhaba bugün benimkini de ikiye çıkardı. Acaba bir seferde alabiliyor muyuz sabah akşam mı olmalı doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda

Amin canım inşallah güzel haberler alalım. bana demedi öyle bir şey canım. Sadece tuvalete git dedi. O yüzden ben yatıyorum devamlı.hangi hastanede düşünüyorsun canım seçtin mi?
Bir önceki bana da öyle demisti kafami karistirdilar
İstanbul'da Kızılay Hastanesinde Cem Ardınç diye bir doktor varmış.
Herkes çok övüyor yorumları da çok güzel.
Arkadaşımın riskli ikizlerini doğurtmuş bundan dolayı ona karar kıldım.
Aslında oğlumun doktorunu getirtecektim dışarıdan ama adam emekli oldu.
Doğum dönemi İstanbul'da olacaktı fakat riskli olduğum için elimin altında doktorum olsun istedim.
Sen ne düşünüyorsun doğumu?

Hanımlar aranızda benim gibi şeker yuklemesi yaptirmayaniniz var mı 27+3deyiz
bende 27+3 teyim her şeyi yaptırdım bir de tüp bebek olduğu için sayısız genetik testler bir sürü şey yaptırdım artık sıkıldım sonuç beklemekten yaptırmadım doktorumda zorlamadı.

İyi akşamlar hanımlar, 27. Haftadayım yani sanırım 3. Trimesterla birlikte cidden enerjim gitti çok halsizim hiçbir şey yapasım yok. İki gündür de acayip mide yanması yaşıyorum. Rennie şurup iyi geliyor ama bir süre sonra yine başlıyor. Garip bi boşluktayım, ruhen de bunalmış hissediyorum nedense. Hiç bi şey yapasım gelmiyor üstümde bi mutsuzluk var.

Bugün kızımızı gördük tombikleşmiş durumu iyidi ama biraz suyu fazlaymış hamur işi tüketme dedi hayatından çıkar deddi hatta nasıl yapacağım gitöeden hareketliydi ordayken uyuyordu şansıma ya ama yüzğnü gördük çok şükür küme benziyor kavkaları başladı

Hayırlısı olsun inşallah canım. Ben de izmirde özel bir hastanede düşünüyorum. İki doktorum var biri Perinatolog diğeri kadın doğum uzmanı. Sürece göre ikisinden biriyle doğum yapıcam artık canım. Akışa bıraktım yani.

Ebelerin YouTube videoları aydınlatıcı oluyor. Influencerlara kalsa valizlerle gitmek lazım ama ebeler son derece minimalist liste veriyorlar.

Gel git olması çok normal hormonlardan dolayı canım. Sevdiğin müzikleri dinle, komik bir film izle, dua et, meditasyon yap. İçin biraz ferahlar canım. Herşeyi oluruna bırak. Çok düşünme. Herşey oluyor bir şekilde zaten.

Hanımlar bir sorum olacak. Ben hamileliğin başından beri çok sık idrara çıkıyorum. Hadi buna alıştım bir şekilde. Şimdi bir de hapşırırken, gülerken, öksürürken çok az da olsa idrar kaçırma başladı. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Evet vanım tabi ki oluyor çok normal ve gebelerin çoğu da bunu yaşıyor: çünkü idrar torbasına baskı oluyor plasentadan dolayı canım.

Ebelerin YouTube videoları aydınlatıcı oluyor. Influencerlara kalsa valizlerle gitmek lazım ama ebeler son derece minimalist liste veriyorlar.
Bana ne demek istediğinizi anlayamadım cvp yazmak istemissiniz oylesine herhalde sorun yok okey, herkes kendi içine sindiği gibi ihtiyacina yonelik hazırlasın ister valiz ister sirt cantasi gotursun tek bir doğru yok, sevgiler

Sizin çok bir fark olmadığı için adet gününden hesaplamışlardır benim adet tarihim 2 Eylül transfer tarihim 7 Ekim
Size doktor transfer tarihinden hesaplayacağız mı dedi ? Ben başta transfer tarihinden hesaplıyordum artık tüp bebek mevzu bitti normal yolla hamile gibisin son adet tarihine bakacağız demişti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…