- 4 Ekim 2024
- 28
- 25
- 3
- 30
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.021
Teşekkür ederim canım.değil 500 600 tl arası bir şey eczane de daha pahalı satıyor 200 300 tl bile var cihaz aldıktan sonra doğrumu ölçüyor diye hastane test ettirdi doktur doğru takip edelim diye
benim ki optima marka
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla kolaylikla tamamlayalım insallah bu sureci.Merhaba kızlar birkaç gündür tekrarlayan karnımda toplanma hissi vardı arada kasılma gibi oluyordu doktora gittim nst çekildi az da olsa kasılma gördü rahim ağzı uzunluğunu ölçtü açılma var mı diye kontrol etti bunlar normal olduğu için kalsiyum magnezyum içeren bonevit tablet yazdı 2x1 kullanmaya başladım sizde de böyle bir şikayet oluyorsa mutlaka doktorunuza söyleyin
İnşallah teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Sağlıkla kolaylikla tamamlayalım insallah bu sureci.
Ben park beşik görsel olsrak hoşuna gitmediği için beyaz ahşap beşik aldım. Ahşap beşşk olunca istediğin gibi süsleyebiliyorsun. Etrafına örgü korumalık yaptırdım , dönence yaptırdım. Bi kaç bulutlu yıldızlı yastık aldım . Park beşik olunca sanki hiçbirini yapamayacaktım givi. Ama tabi park beşiklerde çok rahatmışben daha beşiğe karar veremedim park beşik düşünüyorum ama hepsi koyu renk kız için de siyah almak istemiyorum bej rengi var oda çok açık toz kir çok belli eder
kız bekleyenler hangi renk aldınız beşiği fikir alabilir miyim
bende baktım keçeden çok güzel modeller var pembe tavşanlı hoşuma gitmişti kaydettim hatta karar veremiyor insan
oda var tabi yaptığımız şeyler daha göze gözükür pike takmları örgüler filan ama ağırlık olayı var şimdilik benim yanımda olacak başka oda yok oğlum odasına koyamam soyunma odasını bozup ona oda yapmam lazım oda şuan zor gibi park beşikler taşıma yönünden rahat gibiBen park beşik görsel olsrak hoşuna gitmediği için beyaz ahşap beşik aldım. Ahşap beşşk olunca istediğin gibi süsleyebiliyorsun. Etrafına örgü korumalık yaptırdım , dönence yaptırdım. Bi kaç bulutlu yıldızlı yastık aldım . Park beşik olunca sanki hiçbirini yapamayacaktım givi. Ama tabi park beşiklerde çok rahatmış
Ben park beşik görsel olsrak hoşuna gitmediği için beyaz ahşap beşik aldım. Ahşap beşşk olunca istediğin gibi süsleyebiliyorsun. Etrafına örgü korumalık yaptırdım , dönence yaptırdım. Bi kaç bulutlu yıldızlı yastık aldım . Park beşik olunca sanki hiçbirini yapamayacaktım givi. Ama tabi park beşiklerde çok rahatmışben daha beşiğe karar veremedim park beşik düşünüyorum ama hepsi koyu renk kız için de siyah almak istemiyorum bej rengi var oda çok açık toz kir çok belli eder
kız bekleyenler hangi renk aldınız beşiği fikir alabilir miyim
bende baktım keçeden çok güzel modeller var pembe tavşanlı hoşuma gitmişti kaydettim hatta karar veremiyor insan
Bende şuan oda yapamayacağım en az 1 yaşına kadar . Yani park beşiğe göre tabi ağır ama ben yatağın yanından başka yere hiçbir zaman taşımayacağım. Oda yaptığım zaman direkt oda takımı alacağım . Zaten beşiğim 1,5 yaşına kdar ancak alır bebeği. O zamana kadar bizim yatağın yanında sabit kalacak. Ama sallanıyor ve yanı açılıyor ve kademeli. Ağırlığı çok bağlamaz beni diye düşünütoeumoda var tabi yaptığımız şeyler daha göze gözükür pike takmları örgüler filan ama ağırlık olayı var şimdilik benim yanımda olacak başka oda yok oğlum odasına koyamam soyunma odasını bozup ona oda yapmam lazım oda şuan zor gibi park beşikler taşıma yönünden rahat gibi
sizinki model nasıl ağırlık olarak filan
Link atabilir misin canım bende ahşap ve portatif olarak 2 tane almayı düşünüyorum ama odalar arası veya gittiğim yere goturebilmek için portatif baktığım modellerin yorumları hoşuma gitmediDün Polly diye bir markanın fiyatı aşırı uygun bir beşiğini sipariş ettim. Binlerce yorum yazılmış, tek bir kötü yoruma rastlamadım. Olur da Chicco mu ahşap mı karar veremezsek kenarda dursun mantığıyla aldım koydum şimdiden. Belki de ilk sene daimi beşiğimiz olur :) Ayrıca çok kolay demonte edilebildiği için birçok kişi seyahatlerde de yanında taşıyormuş. Gelince yorumumu paylaşırım burada.
Canım sende beşiğin ve dönencenin linkini atabilir misin bende bakıyorum fikir olsunBen park beşik görsel olsrak hoşuna gitmediği için beyaz ahşap beşik aldım. Ahşap beşşk olunca istediğin gibi süsleyebiliyorsun. Etrafına örgü korumalık yaptırdım , dönence yaptırdım. Bi kaç bulutlu yıldızlı yastık aldım . Park beşik olunca sanki hiçbirini yapamayacaktım givi. Ama tabi park beşiklerde çok rahatmış
Bende şuan oda yapamayacağım en az 1 yaşına kadar . Yani park beşiğe göre tabi ağır ama ben yatağın yanından başka yere hiçbir zaman taşımayacağım. Oda yaptığım zaman direkt oda takımı alacağım . Zaten beşiğim 1,5 yaşına kdar ancak alır bebeği. O zamana kadar bizim yatağın yanında sabit kalacak. Ama sallanıyor ve yanı açılıyor ve kademeli. Ağırlığı çok bağlamaz beni diye düşünütoeum
Diyetisyene gidiyorum ben :) doktor kilo alma riskli demişti bana aslında bilinen şeyler ama kahvaltıda muhakkak yumurta peynir zeytin domates salatalık 1-2 dilim klasik kahvaltı şeklinde. 3 ara öğün oluyo demirin yanına meyve yiyorum yoğurt tüketimi önemli mutlaka 3 litre su içiyorum damacana gibi hissediyorumkendimiNasıl besleniyorsunuz acaba en çok neler yiyorsunuz bize de fikir olsun
Diyetisyene gidiyorum ben :) doktor kilo alma riskli demişti bana aslında bilinen şeyler ama kahvaltıda muhakkak yumurta peynir zeytin domates salatalık 1-2 dilim klasik kahvaltı şeklinde. 3 ara öğün oluyo demirin yanına meyve yiyorum yoğurt tüketimi önemli mutlaka 3 litre su içiyorum damacana gibi hissediyorumkendimiNasıl besleniyorsunuz acaba en çok neler yiyorsunuz bize de fikir olsun
ben yaptırmadım doktorum senin için gerek yok dedi ailemde yok şeker hastalığı ve bazı kan testleriyle kendisi gerek olmadığını söyledi ama yaptırmalısın deseydi yaptırırdım kesinlikleHanımlar aranızda benim gibi şeker yuklemesi yaptirmayaniniz var mı 27+3deyiz
Tabii, dönenceyi instagramda “puusrav” diye bir yerden yaptırdım . Beşiği de ege babyizmir sayfasındanCanım sende beşiğin ve dönencenin linkini atabilir misin bende bakıyorum fikir olsun
Bence bu tonlar beyazdan daha güzel ikisini de beğendimEki Görüntüle 3563444 Eki Görüntüle 3563451
arkadaşlar lütfen fikrinizi belirtebilir misiniz ben kafayı yiyeceğim desizce hangisi? Renkleri biri açık bej diğeri krem. İkisi de müslinin farklı çeşidi. beyaz çok çiğ geldi bana o yüzden eledim ama sizce yenidoğanda bu tonlar uygunsuz mu olur? Nedense hep bir beyaz giydirme eğilimi oluyor ya
Ben de öyle düşünüyorum çok teşekkürler fikir içinBence bu tonlar beyazdan daha güzel ikisini de beğendim
Bende 10 kg kadar aldım ama aynı durumdayım. 3. Trimesterla enerjimiz azaldı ona bağlıyorum. Ama bence en zoru yatmak. Yatarken her yerim ağrıyor, asla rahat edemiyorumHanımlar selam, ben artık kendimi taşıyamıyorum gerçekten aşırı kilo almadım aslında yani bir 10 kilo diyelim ama nefesimi zor alıyorum karnım dev gibiiii ve sert, iğne dokunsa patlicak o kadar, sizlerde durumlar nasıl ??
Benim de 96 kalmış :)Aa kızlar yazınca fark ettim en son 106ydım bende çift sayılara düşmüşümzaman ne hizli geçiyor ya bebisimle aynı vucutta olacağımız günlerimiz git gide azalıyor ben daha doyamadım
Link paylaşmaya izin var mı emin olamadım. Aşağıdaki gibi geçiyor adı. Beşik kategorisinde en çok satılan ürün.Link atabilir misin canım bende ahşap ve portatif olarak 2 tane almayı düşünüyorum ama odalar arası veya gittiğim yere goturebilmek için portatif baktığım modellerin yorumları hoşuma gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?