Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Merhaba kızlar birkaç gündür tekrarlayan karnımda toplanma hissi vardı arada kasılma gibi oluyordu doktora gittim nst çekildi az da olsa kasılma gördü rahim ağzı uzunluğunu ölçtü açılma var mı diye kontrol etti bunlar normal olduğu için kalsiyum magnezyum içeren bonevit tablet yazdı 2x1 kullanmaya başladım sizde de böyle bir şikayet oluyorsa mutlaka doktorunuza söyleyin

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla kolaylikla tamamlayalım insallah bu sureci.

Ben park beşik görsel olsrak hoşuna gitmediği için beyaz ahşap beşik aldım. Ahşap beşşk olunca istediğin gibi süsleyebiliyorsun. Etrafına örgü korumalık yaptırdım , dönence yaptırdım. Bi kaç bulutlu yıldızlı yastık aldım . Park beşik olunca sanki hiçbirini yapamayacaktım givi. Ama tabi park beşiklerde çok rahatmış

oda var tabi yaptığımız şeyler daha göze gözükür pike takmları örgüler filan ama ağırlık olayı var şimdilik benim yanımda olacak başka oda yok oğlum odasına koyamam soyunma odasını bozup ona oda yapmam lazım oda şuan zor gibi park beşikler taşıma yönünden rahat gibi
sizinki model nasıl ağırlık olarak filan

Ben park beşik görsel olsrak hoşuna gitmediği için beyaz ahşap beşik aldım. Ahşap beşşk olunca istediğin gibi süsleyebiliyorsun. Etrafına örgü korumalık yaptırdım , dönence yaptırdım. Bi kaç bulutlu yıldızlı yastık aldım . Park beşik olunca sanki hiçbirini yapamayacaktım givi. Ama tabi park beşiklerde çok rahatmış Bende şuan oda yapamayacağım en az 1 yaşına kadar . Yani park beşiğe göre tabi ağır ama ben yatağın yanından başka yere hiçbir zaman taşımayacağım. Oda yaptığım zaman direkt oda takımı alacağım . Zaten beşiğim 1,5 yaşına kdar ancak alır bebeği. O zamana kadar bizim yatağın yanında sabit kalacak. Ama sallanıyor ve yanı açılıyor ve kademeli. Ağırlığı çok bağlamaz beni diye düşünütoeum

Link atabilir misin canım bende ahşap ve portatif olarak 2 tane almayı düşünüyorum ama odalar arası veya gittiğim yere goturebilmek için portatif baktığım modellerin yorumları hoşuma gitmedi

Canım sende beşiğin ve dönencenin linkini atabilir misin bende bakıyorum fikir olsun

Aa kızlar yazınca fark ettim en son 106ydım bende çift sayılara düşmüşüm zaman ne hizli geçiyor ya bebisimle aynı vucutta olacağımız günlerimiz git gide azalıyor ben daha doyamadım

Nasıl besleniyorsunuz acaba en çok neler yiyorsunuz bize de fikir olsun
Diyetisyene gidiyorum ben :) doktor kilo alma riskli demişti bana aslında bilinen şeyler ama kahvaltıda muhakkak yumurta peynir zeytin domates salatalık 1-2 dilim klasik kahvaltı şeklinde. 3 ara öğün oluyo demirin yanına meyve yiyorum yoğurt tüketimi önemli mutlaka 3 litre su içiyorum damacana gibi hissediyorumkendimi

Nasıl besleniyorsunuz acaba en çok neler yiyorsunuz bize de fikir olsun
Diyetisyene gidiyorum ben :) doktor kilo alma riskli demişti bana aslında bilinen şeyler ama kahvaltıda muhakkak yumurta peynir zeytin domates salatalık 1-2 dilim klasik kahvaltı şeklinde. 3 ara öğün oluyo demirin yanına meyve yiyorum yoğurt tüketimi önemli mutlaka 3 litre su içiyorum damacana gibi hissediyorumkendimi
Hanımlar aranızda benim gibi şeker yuklemesi yaptirmayaniniz var mı 27+3deyiz
ben yaptırmadım doktorum senin için gerek yok dedi ailemde yok şeker hastalığı ve bazı kan testleriyle kendisi gerek olmadığını söyledi ama yaptırmalısın deseydi yaptırırdım kesinlikle

arkadaşlar lütfen fikrinizi belirtebilir misiniz ben kafayı yiyeceğim de sizce hangisi? Renkleri biri açık bej diğeri krem. İkisi de müslinin farklı çeşidi. beyaz çok çiğ geldi bana o yüzden eledim ama sizce yenidoğanda bu tonlar uygunsuz mu olur? Nedense hep bir beyaz giydirme eğilimi oluyor ya

Eklentiler

• IMG_8890.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 5
Bence bu tonlar beyazdan daha güzel ikisini de beğendim

Bende 10 kg kadar aldım ama aynı durumdayım. 3. Trimesterla enerjimiz azaldı ona bağlıyorum. Ama bence en zoru yatmak. Yatarken her yerim ağrıyor, asla rahat edemiyorum birde daha 2,5 ay var

Link atabilir misin canım bende ahşap ve portatif olarak 2 tane almayı düşünüyorum ama odalar arası veya gittiğim yere goturebilmek için portatif baktığım modellerin yorumları hoşuma gitmedi
Link paylaşmaya izin var mı emin olamadım. Aşağıdaki gibi geçiyor adı. Beşik kategorisinde en çok satılan ürün.

Polly Baby-Lüks Keten Fileli Silinebilir Portatif Sallanır Anne Yanı Beşik Sepet Beşik Hamak Beşik​

Sonunda hastane çıkışımı aldım
Belki bir tane daha alt üst takım set alırım. Geriye depend, yeni kova ve maşrapa ve otri bebe burun temizleyici kaldı gibi bir şey. Kova ve maşrapayı yenilemek daha sağlıklı geldi, sanki içi sararmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…