- 14 Ağustos 2011
- 27.554
- 3.376
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #10.001
Evet canım. Sağlıkla ocağına gitmeyi düşünüyorum haftaya. Doktorum da açlık tokluk baktirabilirsin dedi. Iste benim erken doğum riskinden hep yattığım için çıkamıyorum. Hatta alet olsa onla bakardın dedi doktor ama kimsede o alet yok.bende yaptırma taraftarı değildim ama iyi ki yaptırmışım açlık şekerim yüksek geldi 15 gün ölçüm yapacağım diyet yap dedi sizde arada açlık tokluğa bakın derim ölçüm yapn ne olur olmaz
bilmiyorum bana öyle dediBenim 26. Haftada 1100 çıktı doktorum bir şey demedi. Doktorum perinatolog profesör bu arada.Ay böyle görünce endişe ediyorum zaten amniyonum da fazla. Yükleme yapmamıştım. Normal değil miymiş kilosu bu haftalar için
aynen öyle herkes işin rahat diyor ama göründüğü gibi değil şimdi göbüşlerde büyüdü artık masaya dayanıyoruz biz oda içerden tepişiyor valla napalımEvet aynen öyle karnım taş gibi sert oluyo bazen anca akşam uzaninca yumuşayip rahatladigimi farkediyorum üzülüyorum öyle olunca masa başı da olsak 2 büklüm oturuyoruz sürekli içerde sıkısıyo rahat edemiyo gibi geliyo evime yakin olsa isim bı nebze belki düşünürdüm ama şu an yok düşünemiyorum
benim tokluk bir tık yüksek geldi ama kan vermeden önce pirinç çikolata falan tüketmiştim doktorum evde aç karnına bak birde dedi bende iş yerine arkadaşa getirttim yarın bakacaz inşallahBu evde kan şekerine bakılan alet nasil bir şey?
bende satın aldım yeni evde ölçmek için basit kullanımı kalem gibi alet ile parmağınızı deliyordunuz cubuk var cihaza takip kanı değdiriyorsunuz ölçüyorEvet canım. Sağlıkla ocağına gitmeyi düşünüyorum haftaya. Doktorum da açlık tokluk baktirabilirsin dedi. Iste benim erken doğum riskinden hep yattığım için çıkamıyorum. Hatta alet olsa onla bakardın dedi doktor ama kimsede o alet yok.
Aaa iyiymiş. Nerden aldiniz?bende satın aldım yeni evde ölçmek için basit kullanımı kalem gibi alet ile parmağınızı deliyordunuz cubuk var cihaza takip kanı değdiriyorsunuz ölçüyor
Dün Polly diye bir markanın fiyatı aşırı uygun bir beşiğini sipariş ettim. Binlerce yorum yazılmış, tek bir kötü yoruma rastlamadım. Olur da Chicco mu ahşap mı karar veremezsek kenarda dursun mantığıyla aldım koydum şimdiden. Belki de ilk sene daimi beşiğimiz olur :) Ayrıca çok kolay demonte edilebildiği için birçok kişi seyahatlerde de yanında taşıyormuş. Gelince yorumumu paylaşırım burada.Yatağın yüksekmiş, benim yatağım da yüksek. Ayaklı baza yani, yatağım da yine kalınca baya yüksek. Oğlum doğduğunda Chicco'nun normal anne yanını arkadaşımdan ödünç almıştık sıfıra sıfır olmamıştı diye hatırlıyorum. Çok az aşağıda kalmıştı ama çok rahattı. Ben şimdi fiyatı uygun diye babyplus aldım.
Ahşapların da altı boş değil mi canım. Her türlü aşağıda yatmak zorunda bebeler özellikle 10-20 ay arasında kendilerini atma düşme ihtimalleri artıyo. Yani büyüyen beşik çok aşırı önerdiğim bi şey olamaz. Ben tabii kullanmaya devam edicem nerden baksan 3-4 yaşına kadar kullanırım. İstersen mağazaya gidip görerek karar ver kalitesine vs.
İnşallah güzel bir sonuç çıksın canim.benim tokluk bir tık yüksek geldi ama kan vermeden önce pirinç çikolata falan tüketmiştim doktorum evde aç karnına bak birde dedi bende iş yerine arkadaşa getirttim yarın bakacaz inşallah
Güle güle kullansın bebis inşallah. Ben ilkinde ahşap almıştım ağır oluyor tasinmıyordu. Portatif anne yanına bağlanan bir şey istiyorum.Dün Polly diye bir markanın fiyatı aşırı uygun bir beşiğini sipariş ettim. Binlerce yorum yazılmış, tek bir kötü yoruma rastlamadım. Olur da Chicco mu ahşap mı karar veremezsek kenarda dursun mantığıyla aldım koydum şimdiden. Belki de ilk sene daimi beşiğimiz olur :) Ayrıca çok kolay demonte edilebildiği için birçok kişi seyahatlerde de yanında taşıyormuş. Gelince yorumumu paylaşırım burada.
Bu aldığım tam olarak öyle bir şey. Bir bakın isterseniz.Güle güle kullansın bebis inşallah. Ben ilkinde ahşap almıştım ağır oluyor tasinmıyordu. Portatif anne yanına bağlanan bir şey istiyorum.
Tamam bakiyim ben de teşekkür ederim.Bu aldığım tam olarak öyle bir şey. Bir bakın isterseniz.
Otomatik sallama özelliği var mi?Bu aldığım tam olarak öyle bir şey. Bir bakın isterseniz.
medikalciden aldımAaa iyiymiş. Nerden aldiniz?
Pahalı birsey mi?medikalciden aldım
Otomatik değil sanırım. Zaten çok ucuz bir ürün. Bir inceleyin siz.Otomatik sallama özelliği var mi?
4 renk gördüm ben de. Ben açık kahve aldım. İçinde ince bir yatak geliyormuş ama baby nestlerden alıp koyan da gördümİnceledim şimdi. Trendyolda her rengi var. Aklımda olsun. Bayramdan sonra bakicam kısmet ise. İçine yatak mi alınacak?
değil 500 600 tl arası bir şey eczane de daha pahalı satıyor 200 300 tl bile var cihaz aldıktan sonra doğrumu ölçüyor diye hastane test ettirdi doktur doğru takip edelim diyePahalı birsey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?