Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Evet sabah işe gidiyorum bir de onun için uyanırsam uyuyamam iyice kötü olur. Bi deneyeyim portakal suyu yszan arkadaşlar olmuştu ama aç karnına daha iyi oluyormuş o yizden dr aç karna dedi. Yan etkileri benim sorun yaşadığım şeyler zaten. Mide bulantısından zor kurtulmuştum. Kabızlık problemim var bununla daha beter oluyor. Hemoglobin kaçın altında olursa çok kötü acaba . Bir de bemim demir değerim yüksek ama hemoglobin düşük, onu anlayamadım

C vitamini ile demir emilimi daha yüksek oluyormuş. Hemoglobin kaç çıktı?

Türkiyede bu var ama hamilelere tavsiye edilmiyor içerik bilgilerinde okudum
Evet bu , bitkisel ilaç hiç zararı yok hatta 2 tablet 3 defa kullanıyorum. Önceki 2 hamileliğimde de hep kullandım. Bende tekrarlayan sistit olduğu için kontrol amaçlı her ay 2 hafta içiyorum. Siz yinede doktorunuza sorun

2. Çocukta doğum sonrası sarılık olmuş muydu peki ?
Benim 2. Gebeliğim. Kan uyuşmazlığı yüzünden inanilmaz tedirginim. Hamileliğim 5. Haftasi Türkiyede idim. Orada gittiğim doktor her ay indirekt coobs baktirmalisin dedi. Almanya'ya dönünce doktoruma söyledim öyle biseye gerek yok boşa stres zamani gelince bebeğin rh testini yapacağız dedi. İçim hiç ama hiç rahat değil. Bebegimin gelisimi gayet iyi dolayisiyla antikor salgiladigimi düşünmüyorum. Ama yine de rahat değilim.
Siz nerede yasiyorsunuz orada rh tespiti yapiliyor mu?
Nipt test gibi benim kanimdan bebegimin rh negatif veya pozitif olmasina bakacaklarmis. 2021 yılında başlanmış uygulanmaya bu test ancak tr de doktor bahsetmemisti hic

Hayır çocuklarımda hiç bir sorun olmadı şükür sarılık dahil. Ben Rusyadayım burda devletten başka özelde daha 2 doktorum var, onlarla her sorunumda fikir alıyorum. Bu zamana kadar kan uyuşmazlığını bir problem olarak görmediler. Benim bildiğim uyuşmazlık varsa lekelenme, kanama oluyormuş. Bazı doktorlar 16 28 34 haftada 3 defa iğne tavsiye ediyorlar. Benim özeldeki doktor ( 2 hamileliğimde de doktorumdu) sadece 28. haftada gerek gördü. Eğer sorun varsa Kan uyuşmazlığı olmayan hamileliklerde bile olabilir her şey. Bu kadar takmayın benim annemde de kan uyuşmazlığı var 4 çocuk doğurdu sağlıklı ve iğnesiz.

Referans aralığına göre farklıdır ama bu referansa göre min 12 galiba. Belki demir depoları doldukça hemoglobin de artar.
Demir ilacı hemoglobini yğkseltiyor sanırım öyle anladım . Demir değerim gayet iyi çıkmış aslında 150 çıkmış aralığı ise 50-170 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…