Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134

Geçen hafta ben full öyle geçirdim
Sanki biraz daha inse asagidan cikacak gibi dimi?
Hatta çok rahatsız ediyordu tuvaleti tetikliyordu.
Pozisyonundan dolayı öyle oluyormuş korkma hiç benim şu iki gündür yukarı çıktı o his gitti.
Hatta gecen hafta disaridan hareketi asla belli olmuyordu içlerde derinlerde hissediyordum
Korkma hiç bu haftalarda çok sık yer değisikliği yapıyorlar
Güzel sonuçların olsun inşallah yarın

Herkese tekrar selam! Gebelikte polip sıkıntısı yaşayanınız var mı? İlk trimesterdan beri lekelenmem vardı. Ultrasonda hafif kanama fark edince doktor vajinal muayene etti ve rahim ağzında büyükçe bir polip saptadı. Hemen o an en dışarıdaki kısmından bir parça alıp patolojiye gönderdi. Çok şükür sonucu temiz geldi ama polip orada duruyor hala, bebek varken alınması uygun değilmiş. Gebelikte tavan yapan östrojene bağlı gelişen bir polipmiş. Zamanla regrese olur, özellikle doğumdan sonra kendiliğinden kaybolur dedi doktor ama şu an zararsız da olsa hem iç kanama yapıyor hem de sürtünme yoluyla tahriş etmemek için cinselliği de rafa kaldırmamıza neden oluyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba? İnşallah yoktur kimsede ama varsa da fikir alıp vermek isterim.

Ay evet canım. Ayağa kalkınca baskı oluyor aşağıda sanki çıkıcak gibi doğru. Bir de Rahime yakın çok plasenta previa dan dolayı. Ayakları rahmime 3 cm uzaklıkta.
Ciğer geliştirici iğne yaptırmış mıydın sen canım? Bebeğin hareketlerini yavaşlatıyormuş ben de çok hissedemiyorum iki gündür. Arada az az sanki.
İnşallah canım çok teşekkür ederim rahatladım biraz korkuyordum.

Benimde vardı. Bebek çok aşağıda baskı yapıyor sanmıştım. Bide idrarım da bulanıklık ve koku vardı. Yanma olmadığı için hiç aklıma gelmemişti. İçtiğim vitaminlerden sandım. En son gittiğimde idrar testinde 7-8 lökosit görüldü. Doktor suya karıştırılan ilaç verdi. Semptomlarım baya hafiflemişti.

O da olabilir csnım haklısın. Bakalım idrar testim de ne çıkacak?

Yok canım bana yapmadılar iğne
Oğlumda hiç hissetmezdim ama ultrasyonda oynardı.
Bunda da hatta gecen hafta cok az hissetmiştim hareketleri buraya da yazmıştım ama pozisyon degistirince daha netlesti
Şuan aşagıda oldugu icin hissetmiyorsun sende
Aramızda 1 hafta benim gecen hafta yasadiklarimi sen bu hafta yasiyorsun
Önümüzdeki haftaya dogru pozisyon degistirirse biraz daha rahatlarsın

Senin bebiş baş aşağı dönmüş mü canım

İnşsllah canım ya valla annelik sürekli bir endişe hali gerçekten. Herşey güzel olsun inşallah canım. Senin kontrolün ne zaman?

Benimde baskı oluyordu geçen hafta doktor kontrolüne gittim vajinal muayene yaptı bebeğim baş aşağı dönmüş ve çok az enfeksiyon var dedi fitil verdi kullandım şimdi yok o baskı hissi
Ben cuma yine söyleyim durumu bari evet. Benim de hep vajinal muayene oluyor mecburen attık.

Senin bebiş baş aşağı dönmüş mü canım

Geçen hafta aşagıda yatar pozisyondaydı cuma gunu olan kontrolumde pozisyonunu söylemedi benim de aklıma gelmedi sormak
Perinatolog olunca cok detayli bakıyor dikkati dağılsın istemedim sonra da çıkmış aklımdan
Cuma günü soracağım

İnşsllah canım ya valla annelik sürekli bir endişe hali gerçekten. Herşey güzel olsun inşallah canım. Senin kontrolün ne zaman?

Amin inşallah canım inanıyorum öyle de olacak
Cuma gunune tekrar randv açtılar bana perinatolojiden
Yalnız arastirma hastanesi oldugu icin oradan bu sefer randv. Actilar mhrsden gozukmuyor
Bir sorun yoktur dimi?

Amin inşallah canım inanıyorum öyle de olacak
Cuma gunune tekrar randv açtılar bana perinatolojiden
Yalnız arastirma hastanesi oldugu icin oradan bu sefer randv. Actilar mhrsden gozukmuyor
Bir sorun yoktur dimi?
E nabızda gözükmüyor mu canım? İnşallah canum güzel şeyler duyalım inşallah.

Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız yorumunuzla. Allah hepimizin doğumunu kolaylaştırsın.

Kızlarrr iştahınız nasıl? Benim şu hamur işi sevdam ne olacak tutmaya çalışıyorum kendimi ama sürekli aklım hamurişinde. Yemekle çok aram yok sanırım o sebepten . Tüm açlığımı hamur işi ile tamamlamak istiyorum resmen

Benim iştahım yok denecek kadar az bu ara. Bir ara güzel yiyordum ama bugün iştahsızım ve çok keyifsizim. Suskun bir şekilde yattım hep.

Canım gayet normal kilosu hiç dert etme, ama bebişe kilo aldırtan şeyler muz avokado kaşar peyniri ve ceviz. Öyle hatırlıyorum
Bendede sertleşmeler var akşamları magnezyum çok iyi geliyor. Maden suyu da ama ben sevmediğim için onu içemiyorum. Kabızlıkta sertleşmeyi tetikliyor.
Canım bol bol su iç. Böbreklerine baktırdınmı hiç benim ikinci gebeliğimde böbrek büyümesi vardı bebek baskı yapıyordu, o da enfeksiyon yapıyordu bi üroloji ye görün istersen , çok geçmiş olsun

Merhaba,

Kan uyuşmazlığı ile ilgili sonuç ne olacak, doktor neler diyecek paylaşırsaniz cok cok sevinirim.
Benim de 2 hafta sonra bebeğimin rh tespiti yapılacak. Negatif ve ya pozitif olma durumuna göre doktor hareket edecek.
Sizin de ikinci gebelik mi ? Kan uyuşmazlığı sebebiyle inanilmaz huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…