Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Ebebek süt poşeti kullandım ben gayet kullanışlı.. Bende elektrikli çift lansinoh birde mochinin manuel olanı var. 3 yıl önce almıştım. Lansinohu çok kullandım. Giyilebilenler yeni çıktı merak ediyorum onları pratiklik açısından..

Avokado, çiğ kaju bebeğe kilo aldırıyor birkaç şey daha vardı ama hatırlayamadım.

İkili test yaptırdıysan bence 3lüye gerek yok.

Ben de yaptırmadım canım. Detaylı ultrasonda sıkıntı çıkmadı ise gerek yok bencek
Merhaba nasıl oldunuz?
Merhaba. Evde yatıyorum. Teşekkür ederim sorduğunuz için. Cuma kontrolum var. İnşallah hersey yolundadır. Siz nasılsınız?

Doktorumun bilgisi var. Çok ilerlerse gel batikonla yıkama yapalım dedi, daha önce de yaptırmıştım. Verdiği fitil ve bu batikonla yıkama 1 hafta ancak idare ediyor beni. Geçmiyor asla. Acaba ilacı mı iyi kullanamadım ben, size fayda etmiş.

Evet evet kullandım. Doktorumun başından beri bilgisi var. Ama çok işe yaramadı kullandıklarım. Enfeksiyon olduğunu anlayabiliyorum ya normal akıntı değil. Biraz artınca kaşıntı yapmaya başlıyor. Birde coitus çok ağrılı oluyor ordan zaten anlıyorum.

Kızılcık suyu özellikle idrar yolları için çok öneriliyor, hatta vitamini de var. Acaba böyle doğal takviyeler iyi gelir mi?

Aparatlarını yenilemeye gerek var mı? Buna neden gerek duydunuz merak ettiğim için soruyorum. Bende 9 sene önce kullandığım philips marka var onu kullanmayı düşünüyordum
Çok aşırı kullandım yıpranmış olabileceğini düşündüğüm için birde içim rahat etsin diye değişmeyi düşünüyorum.

Ay kızlar ikili sayılara geçmişim çok heycanlıyım ayrıca dün görğmcemin doğumunda yanında bulundum ona destek için gittim ondan kötü oldum oyle ağladım şimdi niye gittin diyeceksiniz annesi yada kızkardeşi yok çıktıktan sonra annesini sayıkladı çok etkilendim ondan

Teşekkür ederim iyiyim Bende grip ,öksürük atlattım antibiotik kullandım. Şimdilik başım alerjiyle dertde, işte bebişler her ay başka bir adrenalin buluyorlar. Kan uyuşmazlığı için kan alındı dün onun sonucunu bekliyorum

Geçmiş olsun csnım. Evet şikayetlerimiz oluyor hamilelikte değişik değişik. Şifa diliyorum i.

Kızılcık suyu özellikle idrar yolları için çok öneriliyor, hatta vitamini de var. Acaba böyle doğal takviyeler iyi gelir mi?
Evet, Amerika'da ilaç reyonlarında satıyorlar hatta. Aklımdan çıkmıştı, iyi oldu hatırlattığınız.

Canım şimdi gördüm yorumunu çok fazla teli elime almak istemiyorum araştirirken buluyorum kendimi bu da maalesef olumsuz etkiliyor beni.
Evet benimki de ona yakın bir şey dedi şuan elimden gelen sadece yatmak..
O da ne kadar mümkün olursa tabi.
Eskiden günün nasıl geçtiğini anlamazdım şimdi saat geçmiyor sanki.
Cuma günü benim de perinatolog randv. var tekrar insallah ikimizde güzel haberler alırız
Sen şuan nasılsın?

Galiba Haziran'a kadar bu gibi şikayetlere katlanmaya devam edeceğiz hepimiz Devamlı ilaç kullanmak da mümkün değil. Ben kendim sızlama, şiddetli yanma gibi aralıksız devam eden şikayetler olmadıkça artık bunun için doktora da gitmemeye karar verdim. Perinatolog da zaten enfeksiyon olacak, gebelikte bunu bir yere kadar normal karşılıyoruz deyince psikolojik olarak kendimi daha fazla yormamak için saldım gitti :) Sizin durumunuzda cinsellikte de ağrı olması enfeksiyon semptomu gibi gerçekten, zaten vücudunuzu en iyi siz tanırsınız. Sıkalım dişimizi hep beraber, az kaldı :)

Ben de senin durumundayım canım. Sıkıntı geliyor ara ara. Zaman yavaş geçiyor haklısın. Benim de idrar yolumda ağırlık var sanki. Test sonuçlarım yarın çıkacakmış bakalım. Bir şeyim yoktu ama idrar torbasında baskı oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…