Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Haklısın canım ama her şerde bir hayır vardır. Seni bahane etmişler işte. Kendini suçlama. Allah’a havale et. Evet bence de şuan hiçbir şeye üzülmemeniz lazım.

Haklısın canım ama her şerde bir hayır vardır. Seni bahane etmişler işte. Kendini suçlama. Allah’a havale et. Evet bence de şuan hiçbir şeye üzülmemeniz lazım.
Aynen canım bundan sonrası avukata ve Allah'ın takdirine kaldı inşallah hakkımızı alırız alamazsakta rabbim bırakmasın

Selam hanımlar

Ben bu hafta Mamma - Ana Kucağı ve Prego - Anne Yanı Beşik aldım
(Linkler için üstlerine tıklayabilirsiniz)

Ana kucağı için en baştan beri BabyBjörn düşünüyordum ama 10bin TL yani çok fazla. 2. çocuk da düşünmediğim için, tek seferlik bir şeye bu kadar para vermek istemedim.
Anne yanı beşik için de aynı şekilde Chicco Next to Me düşünüyordum ama o da 12bin TL. Sadece artısı bence çok şık :) Odamın da rengine uyuyordu ama 1 sene kullanacağım bir şey için yine bu kadar harcamak istemedim.

Bir de annemlere çok sık gidip kalıyorum. Onlar farklı şehirde. Bir de orası için Elele Madre - Anne Yanı Beşik'ten alacağım

Gerçekten çok araştırdım. Fiyat performans ürünler gibi duruyor. Deneyip göreceğiz. Herkesin deneyimi birbirinden çok farklı oluyor.

Göğüs pompasını da çok araştırdım. Manual de bir tane alacağım ama ben çalışan bir anne olacağım için elektrikli de bir tane edinmek istedim.
Elektrikli ama kablolu vs işlere girmek istemedim, pratik bir şey aradım

Mochi - Giyilebilir Göğüs Pompası aldım
Yorumlarında olumlular ağırlıktaydı ama olumsuzlar da vardı. Dediğim gibi herkesin deneyimi farklı. Bizler de denemeden bilemeyeceğiz gibi
Süt, emzirmek, çalışıyor olmak gibi konulardan dolayı burada biraz iyi bir şey almak istedim. Umarım güzel çıkar

Bir de almışken Mochi - Süt saklama poşetlerinden aldım. Ama bunda Lansinoh ya da e-bebek'teki daha uygun fiyatlı olanları da iş görüyormuş duyduğuma göre. Sonrasında e-bebek'ten devam ederim gibi

Güle güle kullanın prego anne yani besigi çok güzel e bebekten baktım bende onu alacağım muhtemelen kaliteli duruyor kumaşı digerleri gibi haşır huşur etmiyor

Chicco anne yanının bir olayı yok. Hatta aldığınız daha uzun ömürlü olur bence, park beşik gibi çünkü. Hayırlı olsun :)
Ana kucağı da babybjörn mantığında olduğu için diğerlerine göre daha işlevsel olabilir diye düşünüyorum. İkinciye kalsın derdi de yoksa zaten

Canım ben tahmin ediyordum olacağını yaptım yinede ve yine şekerim pozitif çıktı zaten yediklerime dikkat ediyordum o şekilde devam edeceğim insülin gerekmiyor , içini ferah tut bir öncrkinde yoksa bundada çıkmaz bence
Çalışıyorsanız kesinlikle medela symphonie hastane tipi kiralamanızı tavsiye ederim. Ben oğlumda iki yıl emzirdim çalışmama rağmen. Sütümü öyle bir arttırdı ve o kadar hızlı sağıyordu ki anlatamam. Arkadaşım da doğum yapınca elektrikli aliym dedi lansinoh aldı yok mastit oldu sağamadı, sonra acil kiraladı hastane tipi birtane mamayı bıraktı o derece fark ediyor

Bende öyle düşünüyordum ki ilk doğumda 22 yaşındaydım şimdi 37 olduk kiloda var inşallah çıkmaz hafta içi erkenden aç gel dedi

Kızlar ben hastaneden çıktım. Sancımı kestiler şükür. İki tane ciğer geliştirici iğne vuruldum önlem olarak. Haftaya kontrole çağırdı doktorum. Şimdi evde yatıyorum. İnşallah sağlıkla vakti geldiğinde kavuşurum . Morale çok ihtiyacım var ama böyle 36. Ları tamamlayan kişiler oluyormuş.

Bende sana bakmak icin gelmistim cok şükür şimdi bol bol dinlenme zamanı

Güzel günlerde kullan canım hayırlı olsun
Bende ana kucağı bunun bordosunu aldım memnuniyet oranı yüksekti umarım bizde memnun kalırız

Kizlar ben yeniden hasta oldum henuz öteki gecmemisti yegenlerimden bulaştı oğluma oğlundan bana nasıl bir döngüye girdim bilmiyorum oksurmekten kaburgalarim ağrıyor 6 ayda 3 . grip im şeker yüklemem vardı ama haftaya gitmeyi düşünüyorum çünkü çok fazla bal pekmez yedim bu şekeri yüksek çıkarmaz mi şeker yüklemesindede 3 aylık şekere mi bakiyolar acaba

Bende çok parlak sayılmam bugün perinatolog randv. vardı. Baya detaylı bakıldı 25 mm çıktı benim de şuan dikişe gerek yok denildi.
Haftaya tekrar çağırdılar
Progestan fitili verdi bana da
Canım 25 mm iyi kötü değil. Dikiş bu haftalarda yapmıyorlar. Perinatoloji doktorum dedi ki; kese yanlışlıkla patlar ise boşuna doğmıcak çocuk doğmak zorunda kalır. Bu haftalarda riskli bir işlem dedi. Galiba onun da haftası oluyor. Ama tabi ki çok ciddi bir durum da yapıyorlardır canım. Benim hunileşme ve açıklık olmuştu biraz. Ben günde iki kez Duphaston kullanıcam. İnşallah iyi oluruz canım. Ben de haftaya cuma normal kadın doğuma gidicem. Perinatolog ile haberleşerek yürütecekler tedavimi bakalım inşallah.

canım Allah’ın izni ile hiçbir şey olmaz. Sağlıkla doğurursun inşallaj. Perinatolojiye gidecektin sen de ne dedi?

Çok geçmiş olsun. Hemen müdahale edilmesine çok sevindim. Hiç korkmayın, doktor kontrolüne girmişsiniz artık. Allah sağlıkla kavuştursun bundan sonra inşallah.

Bana Salı 50'lik yapıldı. 165 çıktı. Yüksek olunca bugün yine çağırdı doktor. Şu an 24+4'teyiz. Bu sefer 100'lük yaptılar. Sonuçlarım çıkmadı henüz. Benim baba tarafı tamamen şeker hastası, bende de insülin direncinde sıkıntı vardı zaten. Yine de üzülüyor insan. Daha önce de yazmıştım ama dönüş yapan olmadı. Bu konuda tecrübesi olanlar bizlerle paylaşırsa çok makbule geçecek.

Benim 130 çıktı. Doktorum sorunsuz dedi
Siz de umarım temiz sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…