- 4 Ocak 2023
- 442
- 922
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.401
Merhaba canım ben hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne oldum. Biraz sancım çıktı ve az açılmam var. Uzunluk 23 mm fakat hunileşme var. Önlem olarak yatırdılar tahliller oluyor bir de ilaç tedavisi canım. Dua edin bana lütfen. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
İnşallah 25+4 teyim şuan. Kasılma ve ağrım yok. Çok teşekkür ederim inşallah.İnşallah bebeğiniz sağlıkla zamanında doğar. Kaç haftalıksınız? Kasılma ve ya ağrınız varmı?
Bilmiyorum ama çok değil sanırım. Evde hep yatıcaksın dedi doktor. Sadece tuvalet. Böyle 39. Haftaya kadar gelen hastalar oluyormuş ama tedbir olarak ciğer geliştirici iğne yaoıyorlar yine de.Canım benim hic korkma tedbir alıyorlar şuanda erken farkedilmesi bile çok iyi.
Ne kadar açılman varmış?
Geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla kavuşursun bebişeMerhaba canım ben hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne oldum. Biraz sancım çıktı ve az açılmam var. Uzunluk 23 mm fakat hunileşme var. Önlem olarak yatırdılar tahliller oluyor bir de ilaç tedavisi canım. Dua edin bana lütfen. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Bilmiyorum ama çok değil sanırım. Evde hep yatıcaksın dedi doktor. Sadece tuvalet. Böyle 39. Haftaya kadar gelen hastalar oluyormuş ama tedbir olarak ciğer geliştirici iğne yaoıyorlar yine de.
Amin inşallah. Allah razı olsun canım. Hepimizi inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza.Çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim miniğini vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres yapma şuan en güvenilir yerdesin en ufak biseyde müdahale edilir inşallah gerekte kalmasin ama kendini üzme dua edicem sende bol dua et bu Ramazan'ı şerif hatrına rabbim evlatlarimizla sinamasin tez zamanda şifalar nasip etsin
Amin canım inşallah. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? İki haftada bir kontrole çağırdı doktor. Şu üç hafta önemliymiş.Evet evet ben çok arastirdim şu 2 haftada dikkat edildiğinde 39.haftaya gelen çok kadın var.
İnşallah bizde onlardan olacagiz
Benim en son 19 mm di acilmam yarin benim de kontorlum
Sürekli her firsatta yatıyorum.
Insallah ikimizde sorunsuz kavuşacağız evlatlarımıza
Canım hiç üzülme moralini bızma allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin zamanındaAmin canım inşallah. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun? İki haftada bir kontrole çağırdı doktor. Şu üç hafta önemliymiş.
İnşallah çıkmaz dikkat et karbonhidrat uzak durmaya çalış Okumuştum gebelik şekeri çıkarsa çok sıkı diyet yapman gerekli kontrol altında tutmaları için kilo sorunun varsa gebe diyetisyenler var onlardan destek alabilirsin kontrol altına alınınca sorun olmuyorKızlar bende bugün muayeneye gittim bebeğin suyu fazlaymış doktor gebelik şekerinden şüphelendi takip edicez olursa diyet bile verilebilir dedi böyle bir durum yaşayan oldu mu ben bununla alakalı bi şey de okumadığımı farkettim siz neler yaptınız
SüperAmin inşallah. Allah razı olsun canım. Hepimizi inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza.haklısın hastane en güvenilir yer şuan canum. Ara ara nst ye bağlıyorlar.Tahlillerim yapıldı hemen.
Çok teşekkür ederim canım. Evet bu önlem doğru. Bu dönem dikiş olmuyormuş. Allah korusun kese patlar dedi doktor.evde yatarak geçiricem bu süreci.Geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla kavuşursun bebişeönlem alınması daha iyi olmuş senin icin zor ama stresten uzak durmaya çalış hep pozitif düşün iyi olsun burda senin gibi olup zamanın da doğumunu yapan çok var
Çok teşekkür ederim canım. Evet bu önlem doğru. Bu dönem dikiş olmuyormuş. Allah korusun kese patlar dedi doktor.evde yatarak geçiricem bu süreci.Geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla kavuşursun bebişeönlem alınması daha iyi olmuş senin icin zor ama stresten uzak durmaya çalış hep pozitif düşün iyi olsun burda senin gibi olup zamanın da doğumunu yapan çok var
Allah razı olsun canım. İnşallah herşey çok güzel olsun hepimiz için.Süperyapılması gereken yapılıyor sen istirahatine bak inşallah sonuçların çok güzel çıkacak sende bebişte en kısa sürede toparlanacaksınız bizide bilgilendir arada dualarımız sizinle
Amin canım inşallah Allah razı olsun.Canım hiç üzülme moralini bızma allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin zamanındaduamdasın hayırlı haberler alalım inşallah
Geçmiş olsun canm zamanında sağlıkla gelsin bebişKızlar dua ederseniz çok sevinirim. Bebek zamanında gelsin inşallah. Önlem olarak hastanedeyim. Nstde de az biraz sancım çıktı.
Serklaj dan sonra kasılmalarım vardı. Sürekli serum, progestan iğne, fitil, antibiyotik ve nidicard ilaçlarla kasılmaları önlemeye çalıştılar. Ciğer geliştirici iğne de yapıldı bana. Bir haftaya yakın kaldım hastanede nstye bağlıyorlardı sürekli. Şimdi evdeyim ilaçlara devam ediyorum wc, banyo haricinde kalkmam yasak. Doktorum riskin devam ettiğini söyledi benim rahmim tamamen açılmıştı acil serklaj yapıldı. İnşallah haftalarını doldurunca bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıcakla.Burcucum sen de hastanede yatmıştın sana Neler yapılmıştı
Amin canım çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun canm zamanında sağlıkla gelsin bebiş
Amin canım. Sen de zor şeyler yaşamışsın. Rabbim yardımcımız olsun canım. Ben de yatıcam aynen. Zaten yatıyordum. Yemeği de yatakta mı yiyorsun?Serklaj dan sonra kasılmalarım vardı. Sürekli serum, progestan iğne, fitil, antibiyotik ve nidicard ilaçlarla kasılmaları önlemeye çalıştılar. Ciğer geliştirici iğne de yapıldı bana. Bir haftaya yakın kaldım hastanede nstye bağlıyorlardı sürekli. Şimdi evdeyim ilaçlara devam ediyorum wc, banyo haricinde kalkmam yasak. Doktorum riskin devam ettiğini söyledi benim rahmim tamamen açılmıştı acil serklaj yapıldı. İnşallah haftalarını doldurunca bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıcakla.
Şimdiye kadar herşey yolundaydı öyle düşün birşey olmayacak inşallah içini ferah tut , stresli bir süreç ama bebek doğunca herşey geçmişte kalcak öyle düşünHerkese Merhabalar, umarım sağlıklı gebelik geçiriyordur herkes . Bugün sabah moralimi çok bozan bir durum yaşandı . Aranızda geçirmiş olan varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bundan 1buçuk yıl önce evlenirken sma testi yapmıştı sağlık ocağı ve üç ayda çıkmıştı hem eşimde hem bende şüpheli yazıyordu . Bizi sağlık ocağından hiç aramadılar , ben arayınca sorun yok diyip geçmişlerdi bizde bilmediğimiz için normal sandık . Doğal yolla gebe oldum ve 25 haftalık hamileyim .
Bu sabah doktor aradı sağlık ocağından . Bakanlık aramış onları bizi sma birimine sevk ediyorlar yakın takibe alacaklar . Ve sanırım yarın benim karnımdan sıvı alınacak bebekte sma var mı yok mu diye . İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bugüne kadar Fetal DNA , detaylı ultrason , testler vs herşey yolundaydı. Çok üzgünüm dua edin bana inşallah bebeğimde sma yoktur ..
Merhaba canım ben hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne oldum. Biraz sancım çıktı ve az açılmam var. Uzunluk 23 mm fakat hunileşme var. Önlem olarak yatırdılar tahliller oluyor bir de ilaç tedavisi canım. Dua edin bana lütfen. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Canım tedirgin olma önlem amaçlıdır inşallah zamanında gelir bebeğin sağ salim kavuşursunKızlar dua ederseniz çok sevinirim. Bebek zamanında gelsin inşallah. Önlem olarak hastanedeyim. Nstde de az biraz sancım çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?