- 4 Ocak 2023
- 436
- 913
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.341
Yine de endişe etmeyin, açılma olması durumunda da çözümleri var. Ben de bir perinatologa takip oluyorum. Onlar bu işin uzmanı, inanın B, C, hatta D planları bile oluyor. İnşallah randevunuzdan içiniz ferahlamış olarak ayrılırsınız.
Merhaba eğer gebelik korsesi takmıyorsanız takmanızı tavsiye ederim.İnsallah çok teşekkür ederim inanin bir gun bile atlatınca bugunu de atlattık diye sevinir duruma geldim.
30 u görene kadar huzursuz olacagim sanirim
Allahm hepimiz saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah
Yaaa aciklamalarini severim canimsinSağlık ocağında genel kan bakıldı bana açlık şekerim düşük çıktı ordaki doktor bu değerlere göre yüklemeye gerek yok dedi kilolu olduğum ve ailede şeker olduğu halde tabi bı dahaki kontrolde doktoruma yine tahlilleri gösterip danışacam
İstersen sende önce kanda baktır riskli çıkarsa ona göre yaptırırsın
Hafta olarak hesaplarsak 24.hafta 6 ay bitmiş oluyor ama ay hesabına girince her aydan 2 veya 3 gün kalıyor ya 28in üzerinden yani 3 aylık olması için 13 haftalık olması gerekiyor 6 ayın bitip 7 ye girmemiz içinde 26 haftanın bitmesi gerekiyor yani şuan 6.ayımızın bitmesine 1 buçuk haftamız kaldı(inşallah anlatabilmişimdir bende baya karıştırmıştım yeni çözüyorum )
Ama doktorlar halk arasında aylık yaygın olduğu için 6.ayin bitiyor diyorlar onlar ay hesaplamıyor ay hesabı yapılırsa 9 ay 15 gün olması için 43.haftada doğum olması gerekiyor hafta hesabıyla 36.hafta itibariyle doğuma hazır olun deniliyor
Ayy sen söyleyince baktim 108 gun kalmis nasil ya daha gecen 143duKızlaaar son 99 benim Allah'a şükür ayrı bı motive oluyor insan
İnşallah canım unutmam tabiki yazarım hemenAyy sen söyleyince baktim 108 gun kalmis nasil ya daha gecen 143du
Allah bana bi heyecan basti
Dogum yapinca bizi unutma suraaahemen bilgi aktar
Bir avazda insallah canim
Merhaba eğer gebelik korsesi takmıyorsanız takmanızı tavsiye ederim.
Evet plasenta previa marjinalis var. Bir de rahim agzi kısalığı oluşmuş dedi kadın doğum doktorum. Perinatolojiye yönlendirdi yine. 23 mm cikmisti. Size de yatak istirahati verildi mi? Bir de progestan fitil kullanıyorum ben. İnşallah güzel haberler alırız.Plasentadan dolayı mı perinatolojiye gidiyorsunuz öyle hatırlıyorum aşagıdaydi sizinde
Evet açılmama bakacaklar en son 30 mm derinliğinde 19 mm acilmam vardı
Perinatolog simdi inceleyecek insallah guzel haberlerimiz olur ikimizinde️
Türkiyede marka olarak bilmiyorum ama ben bunu kullanıyorum. Bebeği yukarıda tutuyor , rahime olan baskıyı engelliyor bel ağrısına iyi geliyor. Ben ayakta çok durduğumda, ev işlerinde takıyorum. İlk gebeliğde de bebek aşağıdaydı çok faydasını gördüm.Aa öyle bir korsenin varligindan haberim bile yok tam olarak ne yapıyor
Çok şükür ve maşallah zaman çok güzel geçti böyle kalan zamana bakınca heyecan sarmıyor değil birazcıkta doğum ve bilinmezlik korkusu sarıyor inşallah hepimizin bı avazda sağlıklı kolay doğumları olsun sağlıkla kucağımıza alalımYaaa aciklamalarini severim canimsin
Aynisini ebe dedi tetenoz yaptirdigimda istersen haftaya gel kanda bakalim sonra riskli mi degil mi ona gore seker yuklet dedi
Yarinki randevu iptal oldu bugune aldim hemen bebegim kilo almis masallah diyeyim1 ayda 338den 748 gr mi ne olmus
O zaman 6 ay bitiyor vay be nasil guzel gecti zaman Allah'ım kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Ben size demedim ki silinmiş dedim sadeceTablodan kimse kimseyi silmedi?ben dahil
Son duzenleme 24 subat gozukuyor o zamanda iki tane cinsiyet ekledim kimseyide silmedim
Magnezyum eksikliği başlamış doktorunla görüşüp başlamalısınKızlar iki gündür sol elimin parmak üçları uyuşuyor sürekli neden olabilir
İçini ferat tut hep iyi şeyler düşün Amniyosentez yaptırdım bende hiç korkma uzan kapat gözlerini hep bebişini düşün işlem çok kısa sürüyor hazırlama işlem toplam 5 dk bile sürmüyorHerkese Merhabalar, umarım sağlıklı gebelik geçiriyordur herkes . Bugün sabah moralimi çok bozan bir durum yaşandı . Aranızda geçirmiş olan varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bundan 1buçuk yıl önce evlenirken sma testi yapmıştı sağlık ocağı ve üç ayda çıkmıştı hem eşimde hem bende şüpheli yazıyordu . Bizi sağlık ocağından hiç aramadılar , ben arayınca sorun yok diyip geçmişlerdi bizde bilmediğimiz için normal sandık . Doğal yolla gebe oldum ve 25 haftalık hamileyim .
Bu sabah doktor aradı sağlık ocağından . Bakanlık aramış onları bizi sma birimine sevk ediyorlar yakın takibe alacaklar . Ve sanırım yarın benim karnımdan sıvı alınacak bebekte sma var mı yok mu diye . İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bugüne kadar Fetal DNA , detaylı ultrason , testler vs herşey yolundaydı. Çok üzgünüm dua edin bana inşallah bebeğimde sma yoktur ..
Ay evet kg gecicezÇok şükür ve maşallah zaman çok güzel geçti böyle kalan zamana bakınca heyecan sarmıyor değil birazcıkta doğum ve bilinmezlik korkusu sarıyor inşallah hepimizin bı avazda sağlıklı kolay doğumları olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Minik tospikler çok çabuk büyüyorlar şimdiye kadar takıntı yapıp karşılaştırma yapmamak için hiç boy kilo sormamıştım dün detaylı ultrason kağıdında ilk kez gördüm 644gr yazıyordu galiba bu aralıklar yeterli oluyor ayy bak yine heyecanlandım bundan sonra gram değil kilo hesaplayacaz
Moderatör benim o yüzden dedim canim,bende sen söyleyince baktim ceza alanlarin hepsi silinmis ama ben silmedim kimseyi niye boyle bisey olmus anlamadimBen size demedim ki silinmiş dedim sadece
Fetal dna ve amiyosentez benzer testler diyorlar ama bilmiyorum cok karisik bu teslerin detayiHerkese Merhabalar, umarım sağlıklı gebelik geçiriyordur herkes . Bugün sabah moralimi çok bozan bir durum yaşandı . Aranızda geçirmiş olan varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bundan 1buçuk yıl önce evlenirken sma testi yapmıştı sağlık ocağı ve üç ayda çıkmıştı hem eşimde hem bende şüpheli yazıyordu . Bizi sağlık ocağından hiç aramadılar , ben arayınca sorun yok diyip geçmişlerdi bizde bilmediğimiz için normal sandık . Doğal yolla gebe oldum ve 25 haftalık hamileyim .
Bu sabah doktor aradı sağlık ocağından . Bakanlık aramış onları bizi sma birimine sevk ediyorlar yakın takibe alacaklar . Ve sanırım yarın benim karnımdan sıvı alınacak bebekte sma var mı yok mu diye . İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bugüne kadar Fetal DNA , detaylı ultrason , testler vs herşey yolundaydı. Çok üzgünüm dua edin bana inşallah bebeğimde sma yoktur ..
Evet plasenta previa marjinalis var. Bir de rahim agzi kısalığı oluşmuş dedi kadın doğum doktorum. Perinatolojiye yönlendirdi yine. 23 mm cikmisti. Size de yatak istirahati verildi mi? Bir de progestan fitil kullanıyorum ben. İnşallah güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?