- 14 Ağustos 2011
- 27.309
- 3.228
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.221
Olabilir canım. Ben de bilmiyorum açıkçası. Hayret durumunu biliyor ama izin vermiyor. Perinatologa yönlendirirler kesin canım.Selam canım ben bugün patronumla konuştum fakat evden çalışmama geçmemi istemiyor gidip rapor almam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum öncelikle Kartal eğitim araştırmada bir kadın doğumcuya randevu almam gerekiyor sonrasında bir perinatolog mu görmesi gerekiyor nasıl oluyor tam olarak ?
Güzel haftalar canım. Sağlıklı bir hafta diliyorum:Herkese güzel bir hafta diliyorum güzel anne adayları
Link lütfen:)))LC den aldım fitilli ispanyol çok rahat öneririm
valla ben mağazadan almıştım canımLink lütfen:)))
Sana raporu Perinatolog mu verdi ? Birde ne zamana kadar rapor veriyor ? Full bir aylık mı 32. Haftaya kadarmı ?Olabilir canım. Ben de bilmiyorum açıkçası. Hayret durumunu biliyor ama izin vermiyor. Perinatologa yönlendirirler kesin canım.
Benim 23+3 de 750 gramdı. Normal geldi ölçümünüz ultrason kağıdında da haftasıyla uyumu çıkar. Maşallah ya 35 cm miMerhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bebişleriniz kaç gram ve cm. Ben en son 26+4 te gittim. 1030 gram 35 cm dedi. Nasıl sizce?
Merhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bebişleriniz kaç gram ve cm. Ben en son 26+4 te gittim. 1030 gram 35 cm dedi. Nasıl sizce?
Benim 23+3 de 750 gramdı. Normal geldi ölçümünüz ultrason kağıdında da haftasıyla uyumu çıkar. Maşallah ya 35 cm mio kadar büyüttük yani çok şükür:)
evet bence de önemli olan haftasıyla uyumlu olsun, 1-2 haftalık farklar olabiliyor. benim başından beri 1 hafta ileri, erken döllenme muhtemelen. zaten erken döllenme olduğu için de sürpriz bir bebekİkinize de maşaallah değerleriniz çok iyi sanırım bebekleriniz önden gidiyor. Ben de 24 haftalıkken gitmiştim en son 550 gr dı 3 gün önden gidiyor demişti doktor. Bence birbirimizle kıyaslamak doğru değil, doktor ne dediyse ona göredir. Haftasıyla uyumlu olması her zaman iyi bir şey. Ama bazen geç döllenme sebebiyle 1-2 haftaya kadar geriden gelme durumları olabiliyor, ona da normal diyor doktorlar. Ya da erken döllenme olduğu zaman ya da bebek çok geliştiyse 1-2 hafta önden gittiği de olabiliyor. Önemli olan bebeklerin karın çevresi ve baş çevresi ölçümleri, bunlar haftasıyla uyumlu ve sağlıklı sınırlar içindeyse içiniz rahat olsun.
Canım ben çalışmıyorum. Inşallah raporunu alır dinlenirsin sen de. 3 ay verir sana da inşallah.Sana raporu Perinatolog mu verdi ? Birde ne zamana kadar rapor veriyor ? Full bir aylık mı 32. Haftaya kadarmı ?
Ben yatarak dikkat ederek geciriyorum. Maşallah çok güzel. Zaten bir şey olsa doktor söyler. Sağlıkla büyüsünler inşallah.Merhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bebişleriniz kaç gram ve cm. Ben en son 26+4 te gittim. 1030 gram 35 cm dedi. Nasıl sizce?
Geçmiş olsun canım. Evet akıntı fazla bu haftalarda. Ben de protestan fitil kullanıyorum. Doktor normal olmasa söylerdi canım.Kızlar bugün acil hastaneye gittim kasılmam ve su gibi akıntım oldu doktor vajinal muayene yaptı Su değilmis gelen akıntı var dedi fitil yazdı kasılma içinde nst girdim sancı çıkmadı daha 26 haftadayım bebekte baş aşağı dönmüş sizce dönmesi için çok mu erken bebeği dönen var mı bu haftada
Bana progesteron değilde idrar enfeksiyonu için fitil verdi canımGeçmiş olsun canım. Evet akıntı fazla bu haftalarda. Ben de protestan fitil kullanıyorum. Doktor normal olmasa söylerdi canım.
Merhaba benim taytım da oysho ama aşırı potOysho'dan almıştım, 24. haftama gelmeme rağmen bende de bacak ve basen kısmı (özellikle yanlardan) pot duruyor. Ama yine de giyiyorum :)
Ben geçen gün H&M'den rahat, efil efil bir pantolon aldım. Tayttan sıkılmıştım hem de biraz da olsa şık olsun dedim. Hem potluk sorunu da yok :)
Herkes çok beğendi, dilerseniz şuradan bakabilirsiniz.
Bulursam mutlaka söylerim ama daha fazla deneme yanılma yöntemi de yapmak istemiyorunBen de o arayıştayım. Geçen hafta aldım yorumlara bakıp bir beden büyük aldım eşofman gibi oldu. Yağmur da yağıyordu üstüm ıslanınca mecburen giydim iade de edemiyorum. Öyle elimde patladı. Çok sıkıldım kendiyle barışamamış insanlardangüzel bir şey bulursan paylaşır mısın ben de alayım
25. Haftada gittim 800 gram 38 cm idiMerhaba kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bebişleriniz kaç gram ve cm. Ben en son 26+4 te gittim. 1030 gram 35 cm dedi. Nasıl sizce?
MaşallahBenim 23+3 de 750 gramdı. Normal geldi ölçümünüz ultrason kağıdında da haftasıyla uyumu çıkar. Maşallah ya 35 cm mio kadar büyüttük yani çok şükür:)
Benimde bugün 870 gram çıktı canım 25+4Maşallahbenim 25+0da 800 gram idi doktor biraz önde gidiyor dedi.
Acaba yanlış mı hatırladım bir kontrol edeyimMaşallahbenim 25+0da 800 gram idi doktor biraz önde gidiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?