Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    128
Ay inşallah ya

Günaydın kızlar nasıl gidiyorlar hamişliklerrr
Biz çarşamba şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlar gayet güzel çıktı ama o içtiğim içeceğin tadı 2 gün boğazımdan gitmedi içim kalktı resmen

Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın lütfen kötü şeyler düşünme iyi düşünelim iyi olsun. Miniklerimiz de bizi, korkularımızı, endişelerimizi hissediyorlar. Biz ne kadar güçlü ne kadar dirençli olursak onlar da o kadar iyi olacak. Umarım her şey çok güzel olur.

Güle güle kullansın Bebişin Cibinlik bende istiyorum oğlumda sivrisineklerden çok çektim güzel bir cibinlik bulamamıştım. Beğendiysen nerden aldın paylaşır mısın?
Henuz almadim canim.arastirma halindeyim ama.secer isem hemen seninle link paylasirim galiba instagramdan alicam gbi

Merhaba canım. Ben yaptirmadim. Önce kanda baktıririm risk cikar ise yaptırırım diye düşündüm. Kac gr şeker yükleniyor?

İnstagramda bir doktor 37. Haftaya kadar istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz demiş, karnın üstüne bile. Ama istesek de yatamayız zaten olmuyor. Benim resmen kemiklerim ağrıyor kas değil. Doktorum olacak, yapacak bi şey yok dedi. Çünkü kullanılacak herşeyi kullanıyorum sanırım. Tek kafama takılan acaba kalsiyum mu çekiliyor az geliyor oluyor ama o da kanda iyi çıktı. Neyse sabredicez artık. Sanıırm vücut uykusuzluğa hazırlanıyor ilkinde de benzer şeyleri yaşamıştım. Dediğiniz gibi sağımdan soluma dönmek bile çok zor ağrılı uyanıyorum sürekli

Kızlar hamile taytları sizde de pot duruyor mu? Ben çok kilo almadım , yani bacaklarım basenlerim vs şişmedi aynı hala . Sadexe göbeğim çıktı . Ondan mı bilmiyorum aldığım hamile taytlarını kendi bedenim(small) almama rağmen pot duruyor. Sanırım gebelik taytlarında sadece göbek kısmı değil basen bacak kosmı da normal taytlardan daha geniş. Önerebileceğiniz kalıbı güzel tayt var mo? Hamilelik taytı oşsun göbek kısmı geniş olsun ama ger kalan yerleri diğer taytlarla aynı olsun

İ
Bacaklar fln bende de öyle, yani hafif bol bol. Benimki penti ilk hamileliğimde almıştım. Genelde elbise tarzı giyiyorum ama birkaç sefer umursamayıp giydim potluğu :) göbek büyüdükçe iyice çeker gibi.

LC den aldım fitilli ispanyol çok rahat öneririm

Oysho'dan almıştım, 24. haftama gelmeme rağmen bende de bacak ve basen kısmı (özellikle yanlardan) pot duruyor. Ama yine de giyiyorum :)

Ben geçen gün H&M'den rahat, efil efil bir pantolon aldım. Tayttan sıkılmıştım hem de biraz da olsa şık olsun dedim. Hem potluk sorunu da yok :)
Herkes çok beğendi, dilerseniz şuradan bakabilirsiniz.

Selam canım ben bugün patronumla konuştum fakat evden çalışmama geçmemi istemiyor gidip rapor almam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum öncelikle Kartal eğitim araştırmada bir kadın doğumcuya randevu almam gerekiyor sonrasında bir perinatolog mu görmesi gerekiyor nasıl oluyor tam olarak ?

Ben de o arayıştayım. Geçen hafta aldım yorumlara bakıp bir beden büyük aldım eşofman gibi oldu. Yağmur da yağıyordu üstüm ıslanınca mecburen giydim iade de edemiyorum. Öyle elimde patladı. Çok sıkıldım kendiyle barışamamış insanlardan güzel bir şey bulursan paylaşır mısın ben de alayım

Ben kıyafet almamak için hala direniyorum hamilelikten önce de geniş giyinmeyi sevdiğim için kıyafetlerim şuan tam oluyor ama evde olduğum için de ihtiyacım olmuyor sürekli pijamalarlayım basenler ve bacaklarda şiştiği için bu ay bikac parça almam lazım buldukça link atın bizde faydalanırızb

Pantolon arayışında olan annelere önerim.Lcw da spor bölümünde yüksek bel hafif İspanyol eşofman altları var.Ben ilk hamile olduğumu ögrendiğimde almıştım. Bilerek bir beden büyük almıştım.Yine de çok güzel sardı.Karın kısmı çok ta rahat.Öneririm..Doğum sonrası da giyilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…