Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Öyle düşünmeyin ben de sıkıntılar yaşıyorum. Kanamalarım oldu şimdi de rahim ağzı kısalığı dendi yatıyorum devamlı. Plasenta previa bende de var. Bana da kim doğum yaptıracak bilmiyorum açıkçası. Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı. Yüzümüz gülsün inşallah. Allah bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın inşallah.

Allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz, size istirahat verdiler mi ? Ben çalışıyorum bana heyet raporu almam gerektiğini söyledi doktorum

Kızçeler oruç tutan var mı ben tuttum bu saate kadar gelebildim sadece baş ağrısı ve göz kararmalarim oluyor arada ama hamile değilken de ilk gün hep zorluyordu böyle devam ederse arada tutarım gibime geliyor

Allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz, size istirahat verdiler mi ? Ben çalışıyorum bana heyet raporu almam gerektiğini söyledi doktorum
Amin çok teşekkür ederim inşallah cümlemizi. Evet ben evdeyim yatıyorum 3-4 aydır. Siz de alın rapor evet yatın madem. Yormayın kendinizi. Her şey güzel olacak inşallah. Öyle düşünelim. Geçicek hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…