Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Merhaba kızlar. Benim 21.haftada detaylı ultrasonda rahim ağzım 45mm ölçüldü. 22.haftada kontrolümde 25mm düşmüştü. Neden kısaldı anlayamadım birden. 1 haftadır progestan kullanıyorum ve yatıyorum. Cuma günü kontrolüm var tekrar ölçülecek. Kısalık teşhisi alanlara cevaplarda çok sevinirim. Sizin de yatakta dönerken ya da oturup kalkarken kasıklarınızda ağrı vajinanızda baskı hissi oluyor mu?

Merhaba. Benim de 22. Haftamda 28 mm ölçüldü. Sonrasında progestan kullandım ve dinlendim . O haftalarda benim de çok kasık ağrım olmuştu. Ama ben kısalmayla ilgili olduğunu düşünmüyorum . Bebek o haftalarda hızla kilo almaya başlıyor o sebeple bence. Geçmiş olsun

Arasıra oluyor. Hiç canını sıkma dinlenmeye özen göster. 2 çocukla biraz zor farkındayım ama olabildiğince dikkat etmeye çalış.. Anormal bir ağrı olduğunda fark edilir. O yüzden olumlu düşünmeye çalış inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Sizin doktorlar ayrıntılıdan sonra ultrasona gitmenizi kaçıncı haftaya önerdi. Ben sordum doktora bir dahaki ultrason 30.haftaya söylüyor. Grip geçirdim öksürdüm bir kaç gün, bebeği etkilermi?
20-21 haftalar aradı gittim zaten detaylıdan birkaç gün önce normal kontrolüm vardı 3-4 hafta sonra görüşelim demişti. Merak etme hareketleri vs rutindeki gibiyse etkilemez. 1 ay etkiledi benide grip öksürük çok sürdü çok şükür etkisi olmadı. Hastalık başladıktan 2 hafta sonra rutin kontrolümde kan değerlerime vs baktı. Enfeksiyon değerim yükselmiş antibiyotik kullandırmıştı. Birde extra demire başlattı haftada 2 gün..

İlkinde benim doktor 40 haftayı tamamlattı suyum azalmasa herhalde 1 haftada daha bekletirdi
Yani dr lar iyisini bilir sezaryen için ,nst de sancı çıkmaya başlamıştı benim de risk almayalım demişti ikinciler erken gelir mi acaba die düşünüyorum

Yani dr lar iyisini bilir sezaryen için ,nst de sancı çıkmaya başlamıştı benim de risk almayalım demişti ikinciler erken gelir mi acaba die düşünüyorum
Perinatoloji doktoruma sormuştum ayrıntılı için gittiğimde 7 10 gun önden olur dedi tahmini doğum tarihinden tabi bu herhangi bir aksilik sorun filan yokken gelişim tamamlamışsa

Merhaba çok geçmiş olsun. Yatakta dönerken ya da kalkarken kasık ağrısı olıyor bende de , o herkeste olan bir durum diye düşünüyoeum. Ben en son detaylıya girmiştim 1 ay ım dolacak ctesi kontrole gidicem. Umarım öyle bir durım bende de yoktır. Bende yatakta dönerken aynı şeyi yaşıyorum ya da kalkarken

geçmiş olsun, bol bol yat dinlen ev işi hiç yapma eğilme ağır kaldırma bunları doktorda söylemiştir kesin. öksürük eğer şiddetli ve uzun süre olduysa aşağı baskı yapmış olabilir belki ondan kısalma olmuştur. bende 13. haftada serklaj oldum şiddetli öksürük, ıkınma ve hareket etme durumlarım çok kısıtlı

Kızlar şeker yuklemesi yaptirdinizi mi ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum ısrarla yaşın var yaptır dedi 28.haftaya randevu oluşturdu gidip yaptiracam
Ben dün yaptırdım bir şey çıkmadı. Normalde doktorum ailede yoksa yaptırmayalım demişti ama bizim ailenin yarısında var mecburi oldu ama çok şükür bir şey yokmuş içim rahat etti en azından

Merhaba Bende de ağrı gibi değilde nasıl anlatsam böcek ısırığı gibi oluyor kasıklarımda,karnımda. Kabızlık sorununuz varsa bağırsaklarda ağrı yapıyor

Ben de şehir Hastanesi'nde yaptırdım. Doktor sabah aç gel erken saate al randevuyu dedi. Rutin kontrolden hemen sonra gittim

Yatakta dönerken koltuktan kalkarken benimde ağrılarım oluyor ama 2 hafta önce kontrol de doktor bir şey demedi şimdi icime kurt düştü ilki zaten erken doğmuştu umarım öyle birşey yoktur

Doktorum bana kaçınca haftada olursan ol otururken yatarken kalkarken ani hareket kesinlikle yapma dedi bazen sabah unutuyorum yataktan fırlar gibi kalkınca ani ağrı saplanıyor

Merhaba güzel anneler hesaba giriş yapamıyordum uzun zamandır nasılsınız umarınm iyisinizdir beni soracak olursanız iştahlıyım bu iş nereye gidiyor birde biley sormak istiyorum oruç tutmayı düşünüyor musunuz

Merhaba :) iştah hep var bende frenliyorum kendimi hehehe
Oruç tutmayı düşünmüyorum hem çalışıyorum hemde o kadar uzun süre susuz ve aç durmak istemiyorum kendi sağlığımda el vermez zaten

Kızlar selam. Boğaz ağrısına ne iyi gelir bugün başladı henüz ilerlemedi ama ilerlemeden nasıl durdurabilirim. Burum akıntısı vs hiçvir şey yok sadece boğazom ağrıyor ve hafiften öksürüyorum

Yok öu önerisi olan? Aynı süreci geçirenler nasıl atlattı? Boğaz ağrısı en korktuğum şeydi çünkü ilaçsız çok zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…