Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Ben öksürüğü pekmez içerek aştım o kadar kötüydüm ki domuz gribinden bile şüphelenmedim değil
Çok teşekkür ederim. Siz de ağır bir grip atlatmışsınız. Gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim. Öksürdüm ama 1 hafta falan sürdü.
Evet dikiş olduğu için dikkat etmek gerekiyormuş haklısınız. Siz neden serklaj oldunuz? Çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlatırsınız inşallah bu süreci.

Merhaba canım. Ben de seninle aynı durumu yaşıyorum şuan. Geçen ay rahim ağzım 41 mm ölçülmüştü. İki gün önce 22 mm çıktı. Ben de açıkçası nedenini merak ettim. Doktor öksürükle ilgili olabilir dedi ama sanmıyorum. Her grip olanın rahim ağzı kısalmıyordur. Haftaya kısmet ise perinatoloji doktoruma gidicem. Ona sorucam bakalım o ne dicek. Ben de progestan fitil kullanıyorum günde iki kez. Onun dışında da uzanıyorum devamlı. Yapacak ta başka bir şey yok sanırım. Bir yandan da gribi atlatmaya çalışıyorum. Bugün aile sağlığından ebe ile yazıştım. Dinlenin ilaçlarınızı kullanın toparlar inşallah dedi. Demek ki düzelme şansı oluyor. Allah şifa versin hepimize inşallah.

Geçmiş olsun canım. Tuzlu su ile Gargara okumuştum internette. Onun dışında bal pekmez iyi gelebilir ve ıhlamur tabi ki.

Merhaba. Sizin rahim ağzı uzunluğunuz dinlendikten ve ilaç kullanımından sonra düzeldi mi acaba? Ben de şuan aynı durumu yaşıyorum da merak ettim.

Yok öu önerisi olan? Aynı süreci geçirenler nasıl atlattı? Boğaz ağrısı en korktuğum şeydi çünkü ilaçsız çok zor geçiyor
Bol c vitamini ve çinko takviye alabilirsiniz. Emzirme döneminde antibiyotik yasakken doktor tavsiyesiyle Zinco C diye bir takviye ilaçla kısa sürede toparlamıştım.

Yarım limonu küçük küçük dilimleyip kavanoza koyuyorum üstüne taze zencefil rendeliyorum yoksa 1 tatlı kaşığı kadar toz zencefil üstüne de bal koyuyorum ağzını kapatıp iyice çalkalıyorum. 7-8 saat dolapta dinlenince suyu çıkıyor sabah akşam 1 kaşık içiyorum öksürüğüme çok iyi geliyor. Şükür hamilelikte yaşamadım bir sıkıntı ama normalde 1 günde halsizliği öksürüğü boğaz ağrısını alıyor. İşine yarar umarım

Tatlı kaşığı demişim 1 çay kaşığı olacak 3-4 Gr kadar

Kızlar alışveriş yapıyormusujuz

bn bebek kıyafetlerini halletim beşik bile aldım acele mi ettim acaba birden yüklenmiyim diye her ay bişey aldım

Deneyeceğim çok sağolun

bn bebek kıyafetlerini halletim beşik bile aldım acele mi ettim acaba birden yüklenmiyim diye her ay bişey aldım
Güle güle kullansın minnak içimizden nasıl geliyorsa öyle hareket etmeliyiz mesela ben de diş kaşıyıcı aldım balık şeklinde

Soyleyip duruyorum ama imumax boğax spreyi üzerinde gebeler de kullanabilir yazıyor. Bana çok iyi gelen bir sprey. Tuzlu su gargara, bol sıvı alımı da tabi iyi gelir. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…