- 14 Ağustos 2011
- 27.298
- 3.223
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.021
İnşallah hepimiz atlatırız. Allah’a emanet yavrularımız.Aynen bazen düşünüyorumda uyusamda 35. haftada uyansam.inşallah bu riskli dönemi kolayca atlatırız hepimiz
Amin inşallahMerhaba.
Ben 2012de sezaryenle doğum yaptım. Üstünden on küsür yıl geçmiş old için şimdi normal doğum yapabilirim diye düşünüyordum.
Hem devlette ( 3 farklı Dr a göründüm) hem özelde takipliyim. Bu Dr ların hepsi üstünden 13 sene geçmiş olacağı halde, içte bi yapışıklık olması riski sebebiyle normal doğum tercih edilmeyeceğini söylediler. Doğum için devlet hastanesinde de gelsen kimse bu riski almaz. Devlet de prosedür olarak bizi buna yönlendiriyor sezaryenle doğurturuz dediler.
Ssvd yapan Dr lar var. İnternette isimleri de şöhretleri de görüyorum ancak onlarla devam edilirse bi ihtimal olabilir.
Allah doğum şeklinden bağımsız, bu bebekleri kolaylıkla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Haricen ben de bi şey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde (ben Göztepe şehir hastanesine gidiyorum) şeker yüklemesi yaptıran var mı ?
Bunun için hastaneden elden randevu mu akmak gerekiyor, yoksa rutin MHRS randevusuyla o haftalarda muayene gittiğimizde şeker yüklemesi yapıyorlar mı ?
Ben öksürüğü pekmez içerek aştım o kadar kötüydüm ki domuz gribinden bile şüphelenmedim değilBu öksürüğü nasıl geçircez? Zamanla kendi mi geçer acaba?
Nasıl yaptınız acaba şu pekmez tereyağı tarifi mi? Günde kaç kezBen öksürüğü pekmez içerek aştım o kadar kötüydüm ki domuz gribinden bile şüphelenmedim değil
Evet ben rahim ağzı kısalığı 20 mm ile yatmaya başladım, zamanla 34 mm ye kadar yükselmişti. Ama benim aynı zamanda açılmam da olduğu için yatmaya devam ettim ben doğuma kadar.Yeme içmeyi nasıl düzenlediniz kabız olmak da sıkıntılı olur diye düşünüyorum hareketsizlikle beraber. Allahım yardım etsin bize. Süreç geçtikçe kalınlaşır mı acaba rahim ağzı onu merak ettim de
Birşey ile karıştırmadım sade pekmez içtim hakiki doğal pekmez genelde akşamları çok artıyordu özellikle geceleri filan içtim içince zaten boğazımı yakıyordu arkasından kuru ekmek bir parça öyle atlattım şükür inşallah en kısa sürede geçer sizin de öksurmekten kasıklarım ağrıyordu karnımı tutuyordum resmenNasıl yaptınız acaba şu pekmez tereyağı tarifi mi? Günde kaç kez
Aynı şekilde, ateş de yaptı bende parol alıyorum, doktor astım ilacı bile yazdı zaten gebelikten dolayı nefes darlığı yaşıyordum iyice tuz biber oldu gerçekten:/ kasık ağrılarınız geçti umarım sorun olmadı öksürük sonrasında?Birşey ile karıştırmadım sade pekmez içtim hakiki doğal pekmez genelde akşamları çok artıyordu özellikle geceleri filan içtim içince zaten boğazımı yakıyordu arkasından kuru ekmek bir parça öyle atlattım şükür inşallah en kısa sürede geçer sizin de öksurmekten kasıklarım ağrıyordu karnımı tutuyordum resmen
Yok yok olmadi Bende eklem ağrısı çok oldu resmen sabaha kadar uyuyamıyorum belimden sanki ameliyat olmuş gibiydim şükür şimdilik iyyim birşey kalmadı ama 1 hafta çektim grip bebeğe etki yapmıyor demişti doktorum merak etme demişti bol bol sıvı alın su gerçekten çok faydası oldu bende c vitamini mandalin limon portakal alın ama abartmayınAynı şekilde, ateş de yaptı bende parol alıyorum, doktor astım ilacı bile yazdı zaten gebelikten dolayı nefes darlığı yaşıyordum iyice tuz biber oldu gerçekten:/ kasık ağrılarınız geçti umarım sorun olmadı öksürük sonrasında?
Ssvd bana sosyal medya ile pompalanan bir olay gibi geliyor, tamamen hislerimle konuşuyorum:)Merhaba.
Ben 2012de sezaryenle doğum yaptım. Üstünden on küsür yıl geçmiş old için şimdi normal doğum yapabilirim diye düşünüyordum.
Hem devlette ( 3 farklı Dr a göründüm) hem özelde takipliyim. Bu Dr ların hepsi üstünden 13 sene geçmiş olacağı halde, içte bi yapışıklık olması riski sebebiyle normal doğum tercih edilmeyeceğini söylediler. Doğum için devlet hastanesinde de gelsen kimse bu riski almaz. Devlet de prosedür olarak bizi buna yönlendiriyor sezaryenle doğurturuz dediler.
Ssvd yapan Dr lar var. İnternette isimleri de şöhretleri de görüyorum ancak onlarla devam edilirse bi ihtimal olabilir.
Allah doğum şeklinden bağımsız, bu bebekleri kolaylıkla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Haricen ben de bi şey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde (ben Göztepe şehir hastanesine gidiyorum) şeker yüklemesi yaptıran var mı ?
Bunun için hastaneden elden randevu mu akmak gerekiyor, yoksa rutin MHRS randevusuyla o haftalarda muayene gittiğimizde şeker yüklemesi yapıyorlar mı ?
Ben de sizin gibi düşünüodum ama benim yakın arkadaşım üç yıl arayla doğurdu ilki sezaryen, hep normal istiodu bunu da normal doğurdu dört beş saat içindeSsvd bana sosyal medya ile pompalanan bir olay gibi geliyor, tamamen hislerimle konuşuyorum:)
Doktor sezeryan derse erken alıyorlar ikici bebeği Haziran ilk haftası bayram bayramdan önce ikna ederim inşallahSsvd bana sosyal medya ile pompalanan bir olay gibi geliyor, tamamen hislerimle konuşuyorum:)
Yani oluyordur muhtemelen de bu kadar konuşulması başarıymış gibi aktarılması öyle geliyor, bilemedimBen de sizin gibi düşünüodum ama benim yakın arkadaşım üç yıl arayla doğurdu ilki sezaryen, hep normal istiodu bunu da normal doğurdu dört beş saat içindeoluyomuş yani tebrik etmek lazım öylelerini
Beklenen doğum tarihiniz ne zamandı? Benim 22si muhtemelen bayramdan sonra doğacak. Yani hem doğsa katılsa aramıza tanısak birbirimizi hem de şimdi bile zorlanıyoruz düşünceleri arasındayım ben deDoktor sezeryan derse erken alıyorlar ikici bebeği Haziran ilk haftası bayram bayramdan önce ikna ederim inşallahkonuşmak için çok erken ama aklıma geldi bı an bayram oluşu
Beklenen doğum tarihiniz ne zamandı? Benim 22si muhtemelen bayramdan sonra doğacak. Yani hem doğsa katılsa aramıza tanısak birbirimizi hem de şimdi bile zorlanıyoruz düşünceleri arasındayım ben debayram da sorun olmaz umarım hiçbirimiz için ya, bayrama denk gelmeden doğururuz
Alır o zaman muhtemelen öncesinde 40 haftayı doldurmayız dediğin gibi sezaryende.Bayram haftasına denk geliyor
Ay hadi İnşallahAlır o zaman muhtemelen öncesinde 40 haftayı doldurmayız dediğin gibi sezaryende.
20 gün önce çok ağır bir grip geçirdim. Crp yüksek oldugu için hap antibiyotik ve arkasina da geçmeyince igne antibiyotik yedim.öksurmekten bir hal olmuştum. Bebek hareketleri ya da bebek bundan etkilenmedi.Ben de grip oldum öksürüyorum devamlı. Rahimi etkiler mi bilmiyorum ama bebeği etkilemez. Detaylıdan üç hafta sonra doktora gittim ben.
Benim de sezaryen olcak bayram haftasına denk gelio 3 u gibi alır inş 38+4 oluyor en geç diorum ama inşallah gönlümüze göre olsunBayram haftasına denk geliyor
İlkinde benim doktor 40 haftayı tamamlattı suyum azalmasa herhalde 1 haftada daha bekletirdiBenim de sezaryen olcak bayram haftasına denk gelio 3 u gibi alır inş 38+4 oluyor en geç diorum ama inşallah gönlümüze göre olsunilkini 39+0 da doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?