Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Amin inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza. E nabizdan kadın doğum doktoruna randevu alın şeker yüklemesi yaptırmak istediğiniz söyledin rutin kontrol haftaniz denk geldiyse gittiğinizde seker yüklemeyi de hatırladın doktorunuza yaparlar

Evet ben rahim ağzı kısalığı 20 mm ile yatmaya başladım, zamanla 34 mm ye kadar yükselmişti. Ama benim aynı zamanda açılmam da olduğu için yatmaya devam ettim ben doğuma kadar.

Yemekleri sebze yiyordum genelde, yoğurdumu, meyvemi eksik etmiyordu annemler. Ama evet ben de kabız oldum maalesef, ve kabız olduğum dönemde sanki her şey kabız yapıyor gibi geliyordu. Ne yiyeceğimi şaşırmıştım. O dönem hiç patates muz pilav filan yememeye çakıştım, onlar hep kabız yapıyor gibiydi. Her akşam soğuk kefir içiyordum çünkü mide yanmam da vardı, kefir çok rahatlatıyordu. Annemler bol bol kemik suyuna çorba yapıyordu. Hatta kayınvalidem kemik suyunu pişirip üstüne baharatlar ilave edip bana kupaya koyup veriyordu, sıcak sıcak çay gibi onu içiyordum her gün. Biliyorsunuz zaten kemik suyu kolajen. Bebeğin rahimde gelişimine acayip katkı sağlamıştı. Bebek nasıl bu kadar hızlı kilo almış şaşırdım demişti doktor.

Nasıl yaptınız acaba şu pekmez tereyağı tarifi mi? Günde kaç kez
Birşey ile karıştırmadım sade pekmez içtim hakiki doğal pekmez genelde akşamları çok artıyordu özellikle geceleri filan içtim içince zaten boğazımı yakıyordu arkasından kuru ekmek bir parça öyle atlattım şükür inşallah en kısa sürede geçer sizin de öksurmekten kasıklarım ağrıyordu karnımı tutuyordum resmen

Aynı şekilde, ateş de yaptı bende parol alıyorum, doktor astım ilacı bile yazdı zaten gebelikten dolayı nefes darlığı yaşıyordum iyice tuz biber oldu gerçekten:/ kasık ağrılarınız geçti umarım sorun olmadı öksürük sonrasında?

Yok yok olmadi Bende eklem ağrısı çok oldu resmen sabaha kadar uyuyamıyorum belimden sanki ameliyat olmuş gibiydim şükür şimdilik iyyim birşey kalmadı ama 1 hafta çektim grip bebeğe etki yapmıyor demişti doktorum merak etme demişti bol bol sıvı alın su gerçekten çok faydası oldu bende c vitamini mandalin limon portakal alın ama abartmayın

Ssvd bana sosyal medya ile pompalanan bir olay gibi geliyor, tamamen hislerimle konuşuyorum:)

Ssvd bana sosyal medya ile pompalanan bir olay gibi geliyor, tamamen hislerimle konuşuyorum:)
Ben de sizin gibi düşünüodum ama benim yakın arkadaşım üç yıl arayla doğurdu ilki sezaryen, hep normal istiodu bunu da normal doğurdu dört beş saat içinde oluyomuş yani tebrik etmek lazım öylelerini

Doktor sezeryan derse erken alıyorlar ikici bebeği Haziran ilk haftası bayram bayramdan önce ikna ederim inşallah konuşmak için çok erken ama aklıma geldi bı an bayram oluşu

Yani oluyordur muhtemelen de bu kadar konuşulması başarıymış gibi aktarılması öyle geliyor, bilemedim ne güzel olmuş arkadaşınızın gönlüne göre

Doktor sezeryan derse erken alıyorlar ikici bebeği Haziran ilk haftası bayram bayramdan önce ikna ederim inşallah konuşmak için çok erken ama aklıma geldi bı an bayram oluşu
Beklenen doğum tarihiniz ne zamandı? Benim 22si muhtemelen bayramdan sonra doğacak. Yani hem doğsa katılsa aramıza tanısak birbirimizi hem de şimdi bile zorlanıyoruz düşünceleri arasındayım ben de bayram da sorun olmaz umarım hiçbirimiz için ya, bayrama denk gelmeden doğururuz

Bayram haftasına denk geliyor

Ben de grip oldum öksürüyorum devamlı. Rahimi etkiler mi bilmiyorum ama bebeği etkilemez. Detaylıdan üç hafta sonra doktora gittim ben.
20 gün önce çok ağır bir grip geçirdim. Crp yüksek oldugu için hap antibiyotik ve arkasina da geçmeyince igne antibiyotik yedim.öksurmekten bir hal olmuştum. Bebek hareketleri ya da bebek bundan etkilenmedi.
Çok şükür atlattım.sizlerede çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…