Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Siz normal doğum için istekliyseniz yaptıran doktor illa ki bulursunuz, artık çok yaygınlaştı, hem bebek hem sizin durumunuz da el veriyorsa vajinal doğum yaparsınız. Ama baştan niyetli değilseniz zaten doktorlar özel olarak ısrar etmez.

Çok geçmiş olsun :/ ben de tam çok fena öksürüğüm başladı ne yapabilirim diye girmiştim. Öksürdükçe de arada kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor endişelendim doğrusu Sizin herhangi bir belirti verdi mi?

Ben de öksürürsen öyle oluyor. Onun dışında bir belirti vermedi. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Bu öksürüğe ne yapıcaz bakalım?

Darısı başıma inşallah. Çok teşekkür ederim. Benim 41 cm di geçen ay. Bir anda nasıl 22 ye düştü anlamadım. Öksürük grip yapabilir dedi doktor ama bana pek mantıklı gelmedi. Ben de yatıyım madem hep.

Kızlar şeker yuklemesi yaptirdinizi mi ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum ısrarla yaşın var yaptır dedi 28.haftaya randevu oluşturdu gidip yaptiracam
Dün kontrolüm vardı 24+5 haftadayım sanırım çünkü artık hafta konuşmuyor doktor 6 aydayız gibi bir şey dedi. Bir önceki gebelikte şeker sorunu varmıydı diye sordu. Yok hatta siz geriye dönük şeker baktırmıştınız sorun olmadı dedim. Tamam bir sonraki randevuya aç gel dedi. Şeker yüklemesinden bahsetmedi bakalım büyük olasılık bir önceki hamileliğimdeki gibi açlık tokluk baktırır belki..

Benim de ilk doktorum öyle yaptırmıştı. Bu doktor da dedi ki açlık tokluk olmaz. Valla ben istemiyorum.

Normal doğum deneyimim olmadığı için bilmiyorum ki kararsızım bende prenses sezaryen doğumdan sonra heheheheh
Merhaba.

Ben 2012de sezaryenle doğum yaptım. Üstünden on küsür yıl geçmiş old için şimdi normal doğum yapabilirim diye düşünüyordum.

Hem devlette ( 3 farklı Dr a göründüm) hem özelde takipliyim. Bu Dr ların hepsi üstünden 13 sene geçmiş olacağı halde, içte bi yapışıklık olması riski sebebiyle normal doğum tercih edilmeyeceğini söylediler. Doğum için devlet hastanesinde de gelsen kimse bu riski almaz. Devlet de prosedür olarak bizi buna yönlendiriyor sezaryenle doğurturuz dediler.

Ssvd yapan Dr lar var. İnternette isimleri de şöhretleri de görüyorum ancak onlarla devam edilirse bi ihtimal olabilir.

Allah doğum şeklinden bağımsız, bu bebekleri kolaylıkla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Haricen ben de bi şey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde (ben Göztepe şehir hastanesine gidiyorum) şeker yüklemesi yaptıran var mı ?

Bunun için hastaneden elden randevu mu akmak gerekiyor, yoksa rutin MHRS randevusuyla o haftalarda muayene gittiğimizde şeker yüklemesi yapıyorlar mı ?

Merhaba kızlar sizde de oluyormu bazen kasık ağrısı ve kasılma. Bende ankisyete var üstüne birde gebeliğim düşük riskli geçiyor hep tedirginim. Her ağrıya panikliyorum hemen 2 çocuğu nasıl doğurmuşum bazen düşününüyorum))

Sizin doktorlar ayrıntılıdan sonra ultrasona gitmenizi kaçıncı haftaya önerdi. Ben sordum doktora bir dahaki ultrason 30.haftaya söylüyor. Grip geçirdim öksürdüm bir kaç gün, bebeği etkilermi?

Sizin doktorlar ayrıntılıdan sonra ultrasona gitmenizi kaçıncı haftaya önerdi. Ben sordum doktora bir dahaki ultrason 30.haftaya söylüyor. Grip geçirdim öksürdüm bir kaç gün, bebeği etkilermi?
Ben de grip oldum öksürüyorum devamlı. Rahimi etkiler mi bilmiyorum ama bebeği etkilemez. Detaylıdan üç hafta sonra doktora gittim ben.

Ben de evhamlıyım. Tevekkül etmeden olmuyor. Hep bir endişe hali. Benim de hamileliğim riskli geçiyor. Tam rahat nefes alayım dedim başka bir durumum çıktı. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Ben de grip oldum öksürüyorum devamlı. Rahimi etkiler mi bilmiyorum ama bebeği etkilemez. Detaylıdan üç hafta sonra doktora gittim ben.
Doktora sordum bebeğin suyunu etkilermi diye hayır dedi. Bu devletdeki doktor , özelde de başka doktora gidiyorum onada sorucam artık. Ben yurtdışındayım burda devletde doktorlar böyle soğukanlılar

Ben de evhamlıyım. Tevekkül etmeden olmuyor. Hep bir endişe hali. Benim de hamileliğim riskli geçiyor. Tam rahat nefes alayım dedim başka bir durumum çıktı. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Aynen bazen düşünüyorumda uyusamda 35. haftada uyansam. inşallah bu riskli dönemi kolayca atlatırız hepimiz

Merhaba bende vardı. Doktor kontrolüne gittiğimde bebek baş aşağı doğum pozisyonunda ve mesaneye yakın olduğu söyledi. O yüzden dinlenme ve progestan kullanıyorum. Nstye girdim allahtan sancı çıkmadı. Kasılma bazen yalancı kasılma diye de geçiyomuş. Vücut doğuma hazırlık yapıyomuş galiba.

Canim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm. Kac mm olmus? Npbenim de düşmüş. Evde yatıyorum. Nasılsınız simdi? Allah şifa versin .
Doktorum tamamen açıktı dedi. Dikişle 3 cm diktiğini söyledi. Tek sorunumuz enfeksiyon olur dedi. Wc harici kalkmam yasakmış doğuma kadar. Sizin de mi aynı şekilde evde nasıl yapıyorsunuz

Yeme içmeyi nasıl düzenlediniz kabız olmak da sıkıntılı olur diye düşünüyorum hareketsizlikle beraber. Allahım yardım etsin bize. Süreç geçtikçe kalınlaşır mı acaba rahim ağzı onu merak ettim de

Doktorum tamamen açıktı dedi. Dikişle 3 cm diktiğini söyledi. Tek sorunumuz enfeksiyon olur dedi. Wc harici kalkmam yasakmış doğuma kadar. Sizin de mi aynı şekilde evde nasıl yapıyorsunuz
Benim açılma yok ta kısalık oluşmuş. Fitil ve yatış verdi. Haftaya da perinatoloji doktoruma gidicem. Bakalım o ne dicek.
Dikkat et canım. Benim arkadaşım 4 ay yatmıştı dikişli. Sağlıkla ikizlerini doğurdu 36. Haftada. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah çocuklarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…