Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
bn bebek kıyafetlerini halletim beşik bile aldım acele mi ettim acaba birden yüklenmiyim diye her ay bişey aldım
Bence normal ya, haftamız baya oldu. Yavaş yavaş halledip sonra yıkama ütüleme hazırlama aşamasına geçeriz. Benim oğlımdan her şey var, hastane çıkış seti alıcam onu da halledemedim. Geçen tam bir takımı beğendim ki tulumu yok diye bıraktım

Kızlar ozeldeki doktorum idrar kan tahlili istemişti bı dahaki randevuya kadar bende raporlu olduğum için evdeyken devlette halledeyim özelde para vermiyim tahlillere diyw gitmisken doktor şeker yuklemesi yaptırmak isteyip istemediğimi sordu aslında açlık tokluk şekerim normal ama 63 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum hem kilodan tedirgin oldum hem de annemde şeker hastaligi çıktı daha yeni riske atmamak icin yaptırdım. Ama korktuğum gibi dayanilmicak bı şeker tadi yoktu aç karına serbetli bı tatlı yemiş gibi hissettim 1 saat sonra da tekrar kan aldılar. Sabah aç karına olmama ve tansiyonum düşük olmasina rağmen mide bulantısı yapmadi ya da zorlamadi beni. Yaptırmak isteyen olursa belki diye kendi deneyimimi paylaşmak istedim :)

GÜzel anneler selam benimde haziran gorunuyor dogum ama sezeryan olcagi icin mayista olur diyerek mayis annelerinde takildim ama surda kenarda kosede bende olayim sizlerle daha yakin aslinda gebeligim

Soyleyip duruyorum ama imumax boğax spreyi üzerinde gebeler de kullanabilir yazıyor. Bana çok iyi gelen bir sprey. Tuzlu su gargara, bol sıvı alımı da tabi iyi gelir. Geçmiş olsun.
Çok sağolun. Gecenin bu vakti ayaktayım ağrıdan. Sabah ilk işim bu spreyi doktora sorup kullanmak olacak. Boğaz ağrısı kadar kötü bir şey yok yutkunamıyorım

Kızlar hiçbir soğuk algınlığı belirtim yok sadece boğazım ağrıyordu bu gece de göğsüm ağrıyor göğüs kafesim. Neyden olabilir bu durum

Günaydın kızlar, bayadır giremedim buraya. İş çok yoğun. O kadar çok yoruluyorum ki sabahları 6da kalkıyorum kızı okula göndermek için. Tüm gün koştur koştur. Akşam 9 da uykum geliyor. Evde yemek yapacak bile halim yok. 32. Haftayı iple çekiyorum aslında çalışmak üretmek aktif olmak da hoşuma gidiyor ama eve geldiğimde enerjim bitik oluyor ve ağlamak istiyorum. Kendimle hiç ilgilenemedim, evle de. Egzersiz yapmak istiyorum esneme hareketleri falan ama nerdeeeee. Beslenme de ne bulursam onu yiyorum
Şeker yükleme bende yaptırmadım. Açlık 80 tokluk 120 çıktı doktoruma yazmadım daha ama normal sanırım değil mi bilenler var mı?

Son aylara girdikçe çalışmak gerçekten sor geliyor bende eve koştur koştur gelip yemeğe girişmekten çok yoruldum dediğin gibi ne bulursak en kısa ne pişirebilirsek onu yiyoeuz . Hemen dinlenmek istiyorum çünkü . Şekeriniz normal görünğyor

Kızlar hiçbir soğuk algınlığı belirtim yok sadece boğazım ağrıyordu bu gece de göğsüm ağrıyor göğüs kafesim. Neyden olabilir bu durum

Başlangıcı gibi görünüyor ama doktora bir görün derim. Bol sıvı + bol c vitamini ile desteklemen lazım vücudunu. Çok geçmiş olsun

Evet normal ikisi de açlık şekerinin 70-100 arasında olmasını istiyoruz tokluk şekerinin de 140 altında olmasını istiyoruz demişti doktorum

Günaydın hanımlar
24 haftalarda tansiyon takibi yaptınız mı hiç
belirti yok ama tansiyonum 145-73 134-66 133-68 arası gidip geliyor doktor randevu aldım haftaya

Kızlar 25+1 bugün birkaç gündür yürürken ya da yatmadan önce vajinada basınç hissi var bende sanki bebek oraya vuruyor çıkacakmis gibi değişik bir his bu durumu yaşayan var mı acaba

Günaydın hanımlar
belirti yok ama tansiyonum 145-73 134-66 133-68 arası gidip geliyor doktor randevu aldım haftaya
biz yaptık benimde hastanelerde yüksek 14 15 falan çıkıyordu evde normal çıkıyor evdeki alette kaliteli yani yanlış ölçmüyordur. tahlil yaptılar temiz çıkınca sıkıntı yapmadı yükselirse muhakkak gel demişti ama çok şükür yükselmedi

Tansiyon korkutuyor beni herşeyi tetikleyebiliyormuş acaba benim cihaz mi yanlış ölçüyor inşallah öyledir randevu zor buldum. Bakalım ne diyecek doktor sağlık ocağında ebe de korkuttu tansiyon tansion kafayı takmış

ben de çok teşekkür ederim. rahim ağzı yetmezliğim vardı bu sebeple serklaj oldum o günden beride yatarak geçiriyorum bu süreci umarım ikimizde sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Günaydın hanımlar
Merhaba ben 18 hftadan sonra eve tansiyon aleti aldım ve hergün ölçüyorum. 10-6 11-7 civarı gidip geliyor bi kaç kez de 12-8 oldu . Siz bir doktorunuza danışın 14 ve üzeri iyi değil diyorlar ama sizin bir iki seferlikse bir şey olmaz benfe bazen heyecan stres yapınca o an yükseliyor

Herhalde denk geldi sağlık ocağındaki hemşire arada ölç not al dedi ölçtükçe artıı hehehe inşallah geçicidir okudum bende tansiyon plasenta da damarlarda dararma oluyormuş bebek düzgün beslenemiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…