- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #9.081
Bence normal ya, haftamız baya oldu. Yavaş yavaş halledip sonra yıkama ütüleme hazırlama aşamasına geçeriz. Benim oğlımdan her şey var, hastane çıkış seti alıcam onu da halledemedim. Geçen tam bir takımı beğendim ki tulumu yok diye bıraktımbn bebek kıyafetlerini halletim beşik bile aldım acele mi ettim acaba birden yüklenmiyim diye her ay bişey aldım
Çok sağolun. Gecenin bu vakti ayaktayım ağrıdan. Sabah ilk işim bu spreyi doktora sorup kullanmak olacak. Boğaz ağrısı kadar kötü bir şey yok yutkunamıyorımSoyleyip duruyorum ama imumax boğax spreyi üzerinde gebeler de kullanabilir yazıyor. Bana çok iyi gelen bir sprey. Tuzlu su gargara, bol sıvı alımı da tabi iyi gelir. Geçmiş olsun.
Son aylara girdikçe çalışmak gerçekten sor geliyor bende eve koştur koştur gelip yemeğe girişmekten çok yoruldum dediğin gibi ne bulursak en kısa ne pişirebilirsek onu yiyoeuz . Hemen dinlenmek istiyorum çünkü . Şekeriniz normal görünğyorGünaydın kızlar, bayadır giremedim buraya. İş çok yoğun. O kadar çok yoruluyorum ki sabahları 6da kalkıyorum kızı okula göndermek için. Tüm gün koştur koştur. Akşam 9 da uykum geliyor. Evde yemek yapacak bile halim yok. 32. Haftayı iple çekiyorumaslında çalışmak üretmek aktif olmak da hoşuma gidiyor ama eve geldiğimde enerjim bitik oluyor ve ağlamak istiyorum. Kendimle hiç ilgilenemedim, evle de. Egzersiz yapmak istiyorum esneme hareketleri falan ama nerdeeeee. Beslenme de ne bulursam onu yiyorum
Şeker yükleme bende yaptırmadım. Açlık 80 tokluk 120 çıktı doktoruma yazmadım daha ama normal sanırım değil mi bilenler var mı?
Soğuk algınlığı başlangıcı benimde ilk öyle başlamıştı bol bol sıvı al dinlenKızlar hiçbir soğuk algınlığı belirtim yok sadece boğazım ağrıyordu bu gece de göğsüm ağrıyor göğüs kafesim. Neyden olabilir bu durum
Kızlar hiçbir soğuk algınlığı belirtim yok sadece boğazım ağrıyordu bu gece de göğsüm ağrıyor göğüs kafesim. Neyden olabilir bu durum
Evet normal ikisi de açlık şekerinin 70-100 arasında olmasını istiyoruz tokluk şekerinin de 140 altında olmasını istiyoruz demişti doktorumGünaydın kızlar, bayadır giremedim buraya. İş çok yoğun. O kadar çok yoruluyorum ki sabahları 6da kalkıyorum kızı okula göndermek için. Tüm gün koştur koştur. Akşam 9 da uykum geliyor. Evde yemek yapacak bile halim yok. 32. Haftayı iple çekiyorumaslında çalışmak üretmek aktif olmak da hoşuma gidiyor ama eve geldiğimde enerjim bitik oluyor ve ağlamak istiyorum. Kendimle hiç ilgilenemedim, evle de. Egzersiz yapmak istiyorum esneme hareketleri falan ama nerdeeeee. Beslenme de ne bulursam onu yiyorum
Şeker yükleme bende yaptırmadım. Açlık 80 tokluk 120 çıktı doktoruma yazmadım daha ama normal sanırım değil mi bilenler var mı?
biz yaptık benimde hastanelerde yüksek 14 15 falan çıkıyordu evde normal çıkıyor evdeki alette kaliteli yani yanlış ölçmüyordur. tahlil yaptılar temiz çıkınca sıkıntı yapmadı yükselirse muhakkak gel demişti ama çok şükür yükselmediGünaydın hanımlar
24 haftalarda tansiyon takibi yaptınız mı hiç
belirti yok ama tansiyonum 145-73 134-66 133-68 arası gidip geliyor doktor randevu aldım haftaya
Tansiyon korkutuyor beni herşeyi tetikleyebiliyormuş acaba benim cihaz mi yanlış ölçüyor inşallah öyledir randevu zor buldum. Bakalım ne diyecek doktor sağlık ocağında ebe de korkuttu tansiyon tansion kafayı takmışbiz yaptık benimde hastanelerde yüksek 14 15 falan çıkıyordu evde normal çıkıyor evdeki alette kaliteli yani yanlış ölçmüyordur. tahlil yaptılar temiz çıkınca sıkıntı yapmadı yükselirse muhakkak gel demişti ama çok şükür yükselmedi
ben de çok teşekkür ederim. rahim ağzı yetmezliğim vardı bu sebeple serklaj oldum o günden beride yatarak geçiriyorum bu süreci umarım ikimizde sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimiziÇok teşekkür ederim. Öksürdüm ama 1 hafta falan sürdü.
Evet dikiş olduğu için dikkat etmek gerekiyormuş haklısınız. Siz neden serklaj oldunuz? Çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlatırsınız inşallah bu süreci.
Merhaba ben 18 hftadan sonra eve tansiyon aleti aldım ve hergün ölçüyorum. 10-6 11-7 civarı gidip geliyor bi kaç kez de 12-8 oldu . Siz bir doktorunuza danışın 14 ve üzeri iyi değil diyorlar ama sizin bir iki seferlikse bir şey olmaz benfe bazen heyecan stres yapınca o an yükseliyorGünaydın hanımlar
24 haftalarda tansiyon takibi yaptınız mı hiç
belirti yok ama tansiyonum 145-73 134-66 133-68 arası gidip geliyor doktor randevu aldım haftaya
Herhalde denk geldi sağlık ocağındaki hemşire arada ölç not al dedi ölçtükçe artıı hehehe inşallah geçicidir okudum bende tansiyon plasenta da damarlarda dararma oluyormuş bebek düzgün beslenemiyormuşMerhaba ben 18 hftadan sonra eve tansiyon aleti aldım ve hergün ölçüyorum. 10-6 11-7 civarı gidip geliyor bi kaç kez de 12-8 oldu . Siz bir doktorunuza danışın 14 ve üzeri iyi değil diyorlar ama sizin bir iki seferlikse bir şey olmaz benfe bazen heyecan stres yapınca o an yükseliyor
Amin inşallah. Allah kolaylıklar ve şifa versin inşallah.ben de çok teşekkür ederim. rahim ağzı yetmezliğim vardı bu sebeple serklaj oldum o günden beride yatarak geçiriyorum bu süreci umarım ikimizde sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Evet canım ayakları oraya denk geliyordurKızlar 25+1 bugün birkaç gündür yürürken ya da yatmadan önce vajinada basınç hissi var bende sanki bebek oraya vuruyor çıkacakmis gibi değişik bir his bu durumu yaşayan var mı acaba
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. Ben de 1 haftadır hastaydım.Çok sağolun. Gecenin bu vakti ayaktayım ağrıdan. Sabah ilk işim bu spreyi doktora sorup kullanmak olacak. Boğaz ağrısı kadar kötü bir şey yok yutkunamıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?