Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Sağol canımz seninde boğz ağrısı öksürük müydü? Nasıl geçti? Öksürdükçe bebek rahatsız oluyor mu diye strese giriyorum
Evet benim de öyleydi. Daha yeni yeni geçiyor çok şükür. Ballı limonlu ıhlamur içtim. Portakal yedim. Tahin pekmez yedim. Beslenmem güzeldi. Öyle geçti canım ama çok öksürük oldu evet. Ben de korktum hep ama öksürükten bebek rahatsız olmazmış. Çok araştırdım ben de.

9 kilo aldım canım ben de hep yatıyorum. Veririz bence üzülme. Yeter ki bu süreci iyi atlatalım. Senin doktor kontrolün ne zamandı?

Kızlar şeker yuklemesi yaptirdinizi mi ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum ısrarla yaşın var yaptır dedi 28.haftaya randevu oluşturdu gidip yaptiracam
Merhaba, geçtiğimiz hafta yaptırdım. Önce açlık bakıldı. Sonra 75 gr glikoz tolerans içeceği içtim. 1 saat sonra tekrar kan verdim, daha sonra 2. Saat sonrasında kan verdim. Hamileliğimden beri 10 kg aldım yüksek çıkmasından endişeliydim. Tüm değerlerim çok şükür normal çıktı. İdrar ve diğer kan değerlerim de D vitamini hariç normal çıktı. Düzenli D vitamini kullanmama rağmen.

Ay kiyamam hic bir iste yaptirmaz o asi agrisida bir degisik olur hemencik gecsin insallah canim
Maalesef günlerdir hareket ettiremedim iğneyi vurulduğum akşam titreyerek uyandım bı türlü duramıyordum eşim yorganla sarılıp zor zapteti dakikalarca hipotermi geçirir gibi titremişim çok şükür şimdi daha iyi inşallah hiç kimselerde olmasın bu ağrılar olanlarında biran önce geçsin iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Biz henüz söylemedik, bebek gelirse kardeşin olursa gibi cümleler kuruyoruz. Okuldaki psikologla ilerlemeyi düşünüyorum ben de. Tavsiyelerimizi paylaşalım çok iyi olur. Yavaş yavaş tek çocuk hiç çocukmış diye düşünmeye başladım

Çok geçmiş olsun. Gerçekten insanın dışardan yemek hoşuna ve kolayına gidiyor ama en tehlikeli şeyler salatalar, tavuklar, pilavlar, soslu ürünler.
Çok sağ olun. İnanın dikkat eden de biriyim iş yerinde doğum günü vardı farklı olarak küçük bir dilim yedim. Ondan sonra başladı. İlginç yanı kimseye bir şey olmamış bana oldu. Doktorda sen hamilesin hassassın kimseye olmasa da sana olur dikkat edeceksin dedi.

Ay çok geçmiş olsun. En korktuğum şey. Çok zor olmuştur eminim. İnş çabuk toparlarsınız, halsizliği sürer baya onun. Ne yemiştiniz
Çok teşekkür ederim. Evet dün gece ve bugün gün boyu çektim hala halsizim. Küçük bir dilim pasta yemiştim. Ondan olduğunu düşünüyorum. Ah ah bir daha tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…