Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Ya ben bir hafta önce ne güzel sırt üstü yatıyordum bir kaç gündür sırt üstü yatsam sırtım ağrıyor yan yatsam karnım ağrıyor oturcam herhalde uyurken

İl
Ya ben bir hafta önce ne güzel sırt üstü yatıyordum bir kaç gündür sırt üstü yatsam sırtım ağrıyor yan yatsam karnım ağrıyor oturcam herhalde uyurken
Ben e bebekten bu yastigi aldim arkadasim onermisti, gercekten cok rahat ettim bacak aramada normal yastik koyuyorum. Simdilik bacak araniza yastik koyup bundan almanizi oneririm, bel ve karni destekliyor
Hamilelik sonrasi bile kullanmayi dusunuyorum.

Eklentiler

• 1000001174.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 4
Alıcam herhalde en sonunda normal gidiyordu her şey diye düşünmüyordum Karnımda büyüdü sanki bir kaç gündür

Bana da öyle geliyor aslında ama doktor ısrarla ilaç verince de geriliyor insan işte sirke sonuçta alt tarafı. Deneyeyim o zaman

Mantar olduğunu nasıl anladınız? Vajinal enfeksiyonum var benimde ama mantar mıdır bilmiyorum mesela

Mantar olduğunu nasıl anladınız? Vajinal enfeksiyonum var benimde ama mantar mıdır bilmiyorum mesela

Sürekli oluyorum 2 senedir. 3 hafta olmadı doktora gideli fitil verdi kullandım. Geçti sandım birkaç gün sonra tekrar başladı aynı şekil ve aynı belirtilerle

Ben de şu an benzer bi durumdayım. İkiliyi yapan doktor sorun yok diyip göndermişti beni. Bugün hep gittiğim kadın doğumcuya gittim, sonucumu sordu. Raporun çıktısını istemeyi unuttum siz bakabilir misiniz dedim. Yüksek riskli çıkmış nasıl buna düşük dedi, dedi.
1/101 çıkmış down kısmı. Totalde düşük risk diye raporlanmış ama doktor buna takıldı. Perinatolojiye gidebilirsin dedi. Ben şimdi yarın başka, daha tecrübeli bi kadın doğumcuya gidicem. O da perinatoloji derse o zaman gidicem. Fetal dna yaptırabilirsin dedi doktorum ama emin değilim yaptırmak konusunda. 17+0 oldum bugün.

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…