- 14 Ağustos 2011
- 27.158
- 3.103
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.421
Aynen canım. Rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin herzaman inşallah.Evet ne güzel öyle her detayını görmek değil mi? Bütün organları, uzuv sayıları, kulak içindeki kemiklere bile bakılıyordu diye hatırlıyorum, her şeyi en detaylı şekilde inceliyorlar.
Amin inşallah. Yok ben izmirdeyim.Merhaba, hayırlısıyla bişi olmaz inşallah hayırlı haberleri alırsınız 3 hafta sonra. Aynı hastaneyr gidiyoduk galiba sizede altunyurt klinik mi önerdi doktor
Bende izmirdeyim karataş hast gidiyorum. Alsancakta klinik önerdi doktorum detaylı ultrason için acaba aynı yeri mi önerdiler dedimAmin inşallah. Yok ben izmirdeyim.
Güle güle sağlıkla kullanın inş. Çok iyi yapmışsın. Bütçesi olan insanlar bile tercih edebilir. Bizim ülkemizde biraz yadırganan bişey olsada gençlerimizden destek alan bir konu ve iyi bir hareket bencesuara25 belli etmeden deseydin iki kere vurunca b mi uc kere vurunca c mi falan diye
@ipekbocegiiiii ah evet annelik hic bitmeyen bi telas
Kizlar garip gelir mi size bilmiyorum ama ben besigimi ikinci el buldum yarin almaya gidiyoruz 300 tl
Eger bazi seyleri butceniz el vermiyorsa letgoya bakin ben cok umutsuz bakarken denk geldim Allah razi olsun karsi tarafta cok anlayisli cikti yarın Allah'tan bisey olmazsa aksam teslim alcam
Gorseli ekledim
Aaa evet aynı hastaneye gidiyoruz. Siz Aysel hanıma gidiyordunuz de mi? Ben iki kez hastanede yattım memnun kaldım. İlgililer ve güleryüzlüler. Doğumdan sonra rahat edersiniz. Bana da Alsancak’ta doktor isimleri yazan bir kağıt verildi. Ben ekstra farklı bir sıkıntım olduğu için başka bir doktora gittim.Bende izmirdeyim karataş hast gidiyorum. Alsancakta klinik önerdi doktorum detaylı ultrason için acaba aynı yeri mi önerdiler dedim
Evet Aysel hanıma gidiyorum. İnşallah bundan sonrası düzelir, sıkıntısız devam ederiz.Aaa evet aynı hastaneye gidiyoruz. Siz Aysel hanıma gidiyordunuz de mi? Ben iki kez hastanede yattım memnun kaldım. İlgililer ve güleryüzlüler. Doğumdan sonra rahat edersiniz. Bana da Alsancak’ta doktor isimleri yazan bir kağıt verildi. Ben ekstra farklı bir sıkıntım olduğu için başka bir doktora gittim.
Amin inşallah. Sizden de afp mom testi istedi mi doktorunuz? Bu haftalarda yapılıyormuş. Kan alarak bakıyorlar.Evet Aysel hanıma gidiyorum. İnşallah bundan sonrası düzelir, sıkıntısız devam ederiz.
Yok benden böyle bi test istemedi. Detaylı ultrason ve sonra şeker testi istedi.Amin inşallah. Sizden de afp mom testi istedi mi doktorunuz? Bu haftalarda yapılıyormuş. Kan alarak bakıyorlar.
Benimde kızKızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?
Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?
Siz nipt yaptırdınız mı? Belki ondan istememiştir. Ya da her doktor istemiyor sanırım.Yok benden böyle bi test istemedi. Detaylı ultrason ve sonra şeker testi istedi.
Bacak kismi gozukmuyor ama hala erkek diyorum ben, nub kismi yukari dogru gbi geldi cunkuBuda 12+2 haftalık bunda tahmin edebildiniz mi acaba?
Multivitamin, d vitamini ve Demir canım. Kızın hayırlı uğurlu olsun canım. Benim ki erkek.Kızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?
Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?
Selam bende izmirdeyim. Kent acıbademe gidiyorum, detaylı içinde ordaki doktora yönlendirdi doktorum. Alsancak dışında öneri almak isterseniz orda da bir doktor var bilginiz olsunEvet Aysel hanıma gidiyorum. İnşallah bundan sonrası düzelir, sıkıntısız devam ederiz.
YaaaKızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?
Erkek annesi olucam, ben isme de karar verince ikisini bir yazarim diye dusunmustum ama isim karari biraz zor verilecek gibiHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Yaaa ben yarınnnn öğrenicem cok heyecanlıyımmmmHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?