Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Evet ne güzel öyle her detayını görmek değil mi? Bütün organları, uzuv sayıları, kulak içindeki kemiklere bile bakılıyordu diye hatırlıyorum, her şeyi en detaylı şekilde inceliyorlar.
Aynen canım. Rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin herzaman inşallah.

Güle güle sağlıkla kullanın inş. Çok iyi yapmışsın. Bütçesi olan insanlar bile tercih edebilir. Bizim ülkemizde biraz yadırganan bişey olsada gençlerimizden destek alan bir konu ve iyi bir hareket bence

Bende izmirdeyim karataş hast gidiyorum. Alsancakta klinik önerdi doktorum detaylı ultrason için acaba aynı yeri mi önerdiler dedim
Aaa evet aynı hastaneye gidiyoruz. Siz Aysel hanıma gidiyordunuz de mi? Ben iki kez hastanede yattım memnun kaldım. İlgililer ve güleryüzlüler. Doğumdan sonra rahat edersiniz. Bana da Alsancak’ta doktor isimleri yazan bir kağıt verildi. Ben ekstra farklı bir sıkıntım olduğu için başka bir doktora gittim.

Evet Aysel hanıma gidiyorum. İnşallah bundan sonrası düzelir, sıkıntısız devam ederiz.

Kızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?

Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?

Benimde kız inşaAllah sağlıcakla gelir. Her dr farklı öneride bulunuyor. Benimkide 14. Haftada gittiğimde demir folik asit ve magnezyum verdi. Ben de multivitamin kullanıyorum olur mu dedim. Olur dedi.
Belki bidahaki gittiğinizde verir.

Multivitamin, d vitamini ve Demir canım. Kızın hayırlı uğurlu olsun canım. Benim ki erkek.

Yaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimki erkek.

Takviye olarak Multivitamin vermişti geçen ay da ona ek olarak demir+magnezyum bir şey verdi.
Bir de 19.haftadayım son bir haftadır sürekli yememe rağmen açlıktan kıvranıyorum. Normal mi bu benim gibi olan var mı

Kızlar şöyle yazlık tulumlar denk gelirse paylaşır mısınız bakıyorum ama çok seçenek bulamıyorum

Eklentiler

• IMG_2976.png
    269,1 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…