- 11 Haziran 2024
- 14
- 17
- 3
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.161
Merhaba kusura bakmayın birkaç sorum olacaktı. Tabi tam olarak ne için yapılıyor? Hangi bilgiler lazım ve neden görebiliyoruz? Benim cinsiyet belli değil daha yine de görebiliyoruz musunuz?Tabloya adi eklenmeyen ya da cinsiyeti ekleyenmeyen beni etiketlesin
Etiket yapmiyorsunuz ya da bilgileri eksik yaziyorsunuz ve buna karsilik benim tabloya eklememi bekliyorsunuz
Rica ediyorum her seyi eksiksiz yazar misiniz?
İki-uc sayfada kullanici adimi yazmissiniz ama ne soylenilecek olan yazilmis nede etiket var tesadufen sayfalari okurken gordum
İlk sayfada neler yazmaniz gerektigi yaziyorMerhaba kusura bakmayın birkaç sorum olacaktı. Tabi tam olarak ne için yapılıyor? Hangi bilgiler lazım ve neden görebiliyoruz? Benim cinsiyet belli değil daha yine de görebiliyoruz musunuz?mutlutablo
Tamamdır canım teşekkür ederimİyi akşamlar canım. 20_24. Hafta arasi uygun.
Evet aynen ben de öyle başladım hamur işi yemeye... bulantımı bastırıyor diye her sabah kuru tost, ya da ekmek içi beyaz peynir... derken alışkanlığa dönüştü. Allahtan etrafımda rejimime karşı çıkacak kimse yok, gebelik şekeri ihtimalimin olduğunu söyleyince herkes aman aman yeme diyorlar, destek oluyorlar. Bütün iş benim irademe kalıyor yani. Sağlıklı beslenmek en güzeli, nefsi köreltebilirsekCanim seninki diyet yapmak degil ki saglikli beslenmeye adapte olmaya calisiyorsun bu cok guzel bi sey, yakinlarindan birileri sana diyet yapma iyi degil falan derse hic aldiris etme. Ben de hamile kaldigimdan beri sacma bi hamurisi batagina dustum hayatimin hicbi doneminde bu kadar borek corek yememistim her yemek kokuyor ama hamurisi ve tatli beni tiksindirmiyor diye yedikce yiyorum, cok yanlis biliyorum, hava soguk diye uykum geliyor diye yuruyus de yapmaz oldum. Birak cocugu hamileligi busbutun sagliksiz yasam tarzina gectim, ben de senin gibi radikal bi karar almak istiyorum, ilham oldugun icin tesekkurler
O hafta sonu calismayabilirlermis arayıp tekrar düzenleriz randevuyu olmadi dedi bı ibtimal onu bekliyorum çok darlanirsam en azından 1 hafta geri çekmeye çalışırım bendeBenimde detaylıyı verdiği twrih ile son randevum arasında 45 gün vardı. Doktora mesaj attım çok uzun geldi bana , tam ortasında bi ramdevu daha mı oluştursak dedim. Nasıl içine sinecekse öyle yapalım dedi
Benimkiler de geçen hafta rotavirüs oldu, Allah'tan bana geçmedi diye sevindim. Çok zorlayan bir hastalık, ishal çocukları insanı eritiyor. Çok geçmiş olsun bir an evvel iyileşirsiniz inşaallah.Günaydınlargünümüz aydın bereketli olsun inşallah . 2 gündür hastaydım bende kusma ishal . Ailecek böyle olduk . Bi serum aldım biraz geldim kendime şükür sizler de dikkat edin benim çocuk 5 yaş kreşe gidiyor . Muhtemelen mikrobu alıp geliyor
Midenizi bulandırmıyorsa bol maydonoz kimyon karabiber ve limon ekleyip haşlanmış yumurta yemenizi öneririm. Ben o şekilde hazırlayınca yiyebiliyorum.Evet aynen ben de öyle başladım hamur işi yemeye... bulantımı bastırıyor diye her sabah kuru tost, ya da ekmek içi beyaz peynir... derken alışkanlığa dönüştü. Allahtan etrafımda rejimime karşı çıkacak kimse yok, gebelik şekeri ihtimalimin olduğunu söyleyince herkes aman aman yeme diyorlar, destek oluyorlar. Bütün iş benim irademe kalıyor yani. Sağlıklı beslenmek en güzeli, nefsi köreltebilirsek
Veritas'ta yaptırdıkMerhaba hangi firmada yaptırdını fetal DNA yı bende yaptırmak istiyorum
O kadar pahali seyler almaya gerek yok bence ben de almadim burada arkadaslarin onerisiyle incelediklerim varKızlar lierac kullanıp memnun kalan var mı? Biraz pahalı da parasına değer mi acaba? Ayy ben hala alamadım bi karar verip
Evet yumurtaya yavaş yavaş başladım, güzel fikir o şekilde baharatlı da deneyeyim yarınMidenizi bulandırmıyorsa bol maydonoz kimyon karabiber ve limon ekleyip haşlanmış yumurta yemenizi öneririm. Ben o şekilde hazırlayınca yiyebiliyorum.
Valla normalde hiç aramazdım çayı, hamilelikte iyi gidiyor açık içmeye çalışıyorumEvet yumurtaya yavaş yavaş başladım, güzel fikir o şekilde baharatlı da deneyeyim yarınbir de ben normalde çok çay içen biri değilimdir kahvaltıda tost alışkanlığımdan ötürü çaya da alıştım, şimdi tost yemiyorum ama artık çaysız yapamıyorum, o da bulantıma iyi geldi, yani aç karna değil de kahvaltıyla beraber. Ama o kadar çayın zararı yoktur inşaallah. Kahve içmiyorum.
Ben aldım lierac yani işe yarıyor mu bilmiyorum daha kilo almadımKızlar lierac kullanıp memnun kalan var mı? Biraz pahalı da parasına değer mi acaba? Ayy ben hala alamadım bi karar verip
Detaylı ultrason bence çok çok önemli. Nerde olursa olsun ama yaptırmak gerek diye düşünüyorum. Bazı hastalıklar anne karnında tespit edilip müdahale edilebiliyor.Kızlar selam, ben birşey soracağım 3. Hamileliğim ama yinede sormadan edemeyeceğim, detaylı ultrasona girmeye gerek var mı ? Zaten her ay 2200tl muayene , birde 6000tl detaylı birde 100/120K doğum yani çocuk doğuruyoruz yatırım değilki bu paralar çok fazla geliyor bana . Devlete gidenler ne yapıyor ?
9. Ayda tekrar bi konuşuruzBen aldım lierac yani işe yarıyor mu bilmiyorum daha kilo almadım
Şuan 2-3 güne bir sürüyorum kilo almaya başlayınca hergün sürerim
Baya büyük hemen bitmeyecek bence bu süreçte en fazla bir tane daha alırım gibi
İlk çocuk olduğu için ben hevesliyim galibaKızlar selam, ben birşey soracağım 3. Hamileliğim ama yinede sormadan edemeyeceğim, detaylı ultrasona girmeye gerek var mı ? Zaten her ay 2200tl muayene , birde 6000tl detaylı birde 100/120K doğum yani çocuk doğuruyoruz yatırım değilki bu paralar çok fazla geliyor bana . Devlete gidenler ne yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?