- 16 Eylül 2024
- 1.521
- 947
- 38
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.641
Ya ebru abla iyidir ya simdi savunuyor gibi olmayayim da YouTube da fln da bircok videosu var mesela gumurtlama masajlari regl olma masajlari ve işe yarıyor. Pratik sekilde anlatiyor.Ay tek değilmişim bir ben gıcık oluyorum sanıyordum birde kendine jel mel üretmiş yahu doktorlar zaten öneriyor bunu yani. Ayrıca onun testleri bende yalancı pozitif çıkardı ovulasyonlarını kullanmıştım doğruydu ama gebelik testi çok dandik
Gecen hatta baska bir baslikta yazmisti bir arkadas vajinismus imis ve dr.u o bahsettigin jelden kullanmasını önermiş direkt marka olarak. O jeli ebru hanim da baska bir firmadan alip satiyor üreticisi o degil. Hatta ben uretici firmadan aldim direkt denemek icin bu ay. Normal jelin yorumlarina bakarsan baya da pozitif alan olmus kullaninca.
Tabiki sevip sevmemekte özgürüz arkadaşlar ❤ ama benim en zor anlarimda bile bana cevap atmisligi pes pese ses kayitlariyla destekledigi olmustu bu aciklamayi benim mesajimin yanlis kisiden bahsettigimi dusunerek yazdiginizi gördüğüm icin yazma geregi duydum ❤