• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay tek değilmişim bir ben gıcık oluyorum sanıyordum birde kendine jel mel üretmiş yahu doktorlar zaten öneriyor bunu yani. Ayrıca onun testleri bende yalancı pozitif çıkardı ovulasyonlarını kullanmıştım doğruydu ama gebelik testi çok dandik
Ya ebru abla iyidir ya 😅 simdi savunuyor gibi olmayayim da YouTube da fln da bircok videosu var mesela gumurtlama masajlari regl olma masajlari ve işe yarıyor. Pratik sekilde anlatiyor.

Gecen hatta baska bir baslikta yazmisti bir arkadas vajinismus imis ve dr.u o bahsettigin jelden kullanmasını önermiş direkt marka olarak. O jeli ebru hanim da baska bir firmadan alip satiyor üreticisi o degil. Hatta ben uretici firmadan aldim direkt denemek icin bu ay. Normal jelin yorumlarina bakarsan baya da pozitif alan olmus kullaninca.

Tabiki sevip sevmemekte özgürüz arkadaşlar ❤ ama benim en zor anlarimda bile bana cevap atmisligi pes pese ses kayitlariyla destekledigi olmustu bu aciklamayi benim mesajimin yanlis kisiden bahsettigimi dusunerek yazdiginizi gördüğüm icin yazma geregi duydum ❤

Nimo marka test bu akşam yaptım karnımda adet ağrısı gibi hafif ağrı hissedince sabahı bekleyemedim dayanamadım beş gün var regl ve yumurtlamamın 10. Günündeyim her yere yazıyorum heyecandan sizce var mıdır anında belirdi ikinci çizgi çok şok oldum🥹
Yaaaa çok güzell İnşallah vardırr💕

Canim bu ilaci sen catlama görünce mi kullaniyorsun. Bana da kanamami kesmesi icin verdi kurtaj sonrasi kanamam vardi gecen hafta yazdi kullandim bikac tane elimde de var acaba ne zmn kullanmak lazim 10 gün 1 tane yazmissin diger yorumda ama
Çatlama gününden sonra 10 gün 1er tane icicem canım sonra bırakcam 5 gün içinde regl gelemzse test yapiyoruz
Yarin başlarim kuzum cuma gunude doktora sorcm yumurtlma vrmi diye
Aynen sor canım mutlaka

Yaaa gerçekten mi peki sizdede anında mı çizgi çıktı ben anında olunca şaşırdım çok umutlanmayayım o zamaan 🥹
Evet canım oyuzden bende umitlenmistim saniyesinde idrar geçerken çıktı böyle malesef diğer ay yine bundan aldım yaptım yine aynı çıkarttı yarın baska markayla yap cnm

Yumurtlamadan sonra kasik ağrım olmadı ama bugün kasık ağrım var ve sanki ateş beni basmış gibi yüzümde de yanma var gibi kasıkda doluluk var sanki ateşimi ölçtüm 37.0 canlar pozitif gören arkadaşlar belirtileriniz nelerdi

Çatlama gününden sonra 10 gün 1er tane icicem canım sonra bırakcam 5 gün içinde regl gelemzse test yapiyoruz

Aynen sor canım mutlaka
Hadi insallah guzel haberler verirsin canim o zaman işe yarar da. O zaman bende denerim. Ama bu ay bence hepimiz pozitif haber alcaz. Insallah o güzel haberi almamiza azzzcik kaldi

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben de aranızda yeniyim. Bu ay olursa artık biraz daha dikkat ederek günleri değerlendiriyoruz. Sormak istediğim laboquick ovülasyon testi ile ilgili. Normalde regl takip programında yumurtlama diye belirtiken günde testte çizgi yoktu. Döngünün (dün)15. Gününde çok hafif bir çift çizgi gördüm. Bugün yine hiç çizgi yok. Testlerde sorun olabilir mi birkaç yerde de çok iyi değil testler diye okudum. İçime kurt düştü. Burada çok bilgili kişiler olduğundan ve ben de çok acemi olduğumdan sormak istedim.

Yumurtlamadan sonra kasik ağrım olmadı ama bugün kasık ağrım var ve sanki ateş beni basmış gibi yüzümde de yanma var gibi kasıkda doluluk var sanki ateşimi ölçtüm 37.0. Pozitif gören arkadaşlar belirtileriniz nelerdi?
Su an senin yumurtlamadan sonra kacinci günün canim. Saydigin seyler bende de var garip sekilde. Su an ter basiyor bana

Yaaa gerçekten mi peki sizdede anında mı çizgi çıktı ben anında olunca şaşırdım çok umutlanmayayım o zamaan 🥹
Bak cnm bu ilk 3 foto ilk deneme yaptığımız ay çıkan testim son 3 fotoda bir sonraki ay yaptığım testti

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-09-00-33-13-947_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-01-09-00-33-13-947_com.google.android.apps.photos.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2025-01-09-00-32-56-348_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-01-09-00-32-56-348_com.google.android.apps.photos.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2025-01-09-00-32-41-440_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-01-09-00-32-41-440_com.google.android.apps.photos.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2025-01-09-00-31-03-825_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-01-09-00-31-03-825_com.google.android.apps.photos.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2025-01-09-00-29-51-597_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-01-09-00-29-51-597_com.google.android.apps.photos.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2025-01-09-00-28-48-009_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2025-01-09-00-28-48-009_com.google.android.apps.photos.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben de aranızda yeniyim. Bu ay olursa artık biraz daha dikkat ederek günleri değerlendiriyoruz. Sormak istediğim laboquick ovülasyon testi ile ilgili. Normalde regl takip programında yumurtlama diye belirtiken günde testte çizgi yoktu. Döngünün (dün)15. Gününde çok hafif bir çift çizgi gördüm. Bugün yine hiç çizgi yok. Testlerde sorun olabilir mi birkaç yerde de çok iyi değil testler diye okudum. İçime kurt düştü. Burada çok bilgili kişiler olduğundan ve ben de çok acemi olduğumdan sormak istedim.
Merhaba canim bizler de deneye deneye öğrendik 🤗
Laboquik bende kullandim ve malesef bende de hep öyle azicik ince bir cizgi cikiyordu dogru duzgu merhaba tam koyulasma belirginlesme olmuyordu. Ben 50li kullandim ne yumurtlama ne catlama yakalayamadim.
Ama sen yakalarsin belki. Yapmaya devam edip bakacaksin canim iste koyulasma var mi diye

Yumurtlama sonrası olur cnm öyle ateş basması bna da çok oluyor o dönemde
Oyle mi diyorsun kuzu. Normal yani. Ates basiyor vallahi ama vucut ısım iyi yuksek degilmis. Icerden bir yangin geliyor. Yumurtlama donemim ışık hizinda bitti o zaman bu ay galiba benim

Back