- 14 Ağustos 2011
- 27.124
- 3.083
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.141
Amin canım insallah. Sağlıkla kavuşalım insallah.Allah yar ve yardımcımız olsunsağlıkla gelsinler de
Evet insan sabirsizlaniyor gerçekten.Bu gittiğimde normal muayene oldum detaylı nasipse subatin 15'inde 21.haftada gitmiş olucam 40 gün sonraya verdi çok uzak geliyo nasıl geçer o zamana kadar zaman hiç bilemiyorum 1 ayı zor bela bekliyodum
Benimde detaylıyı verdiği twrih ile son randevum arasında 45 gün vardı. Doktora mesaj attım çok uzun geldi bana , tam ortasında bi ramdevu daha mı oluştursak dedim. Nasıl içine sinecekse öyle yapalım dediBu gittiğimde normal muayene oldum detaylı nasipse subatin 15'inde 21.haftada gitmiş olucam 40 gün sonraya verdi çok uzak geliyo nasıl geçer o zamana kadar zaman hiç bilemiyorum 1 ayı zor bela bekliyodum
İlk hamileliğimde 22 şimdi 21 de gitcem ben de , 20nin sonlarında gidebilirsiniz belki yüzü bile belli oluyor çok güzel sağlıkla görelim inşallahDetaylı ultrason randevusunu ne zaman almamız gerekiyor sizce 20. Haftada alsam olur mu acaba yani şöyle doktora 20. Haftada gitsem o randevu oluştursa geç kalmış olur muyum
Ben perşembe gittim doktorumuz tanıdıktı 3 boyutlu fotoğrafını verdi ama elini yüzüne koydu tek burnunu gösterdi minişİlk hamileliğimde 22 şimdi 21 de gitcem ben de , 20nin sonlarında gidebilirsiniz belki yüzü bile belli oluyor çok güzel sağlıkla görelim inşallah
Oyyt minnoş burunlar aynı ne gördüyseniz o çıkıo burunda bizzat yaşandıBen perşembe gittim doktorumuz tanıdıktı 3 boyutlu fotoğrafını verdi ama elini yüzüne koydu tek burnunu gösterdi miniş
Merhaba hangi firmada yaptırdını fetal DNA yı bende yaptırmak istiyorum13. haftadayken kızımı gördük ultrasonda ya bence bunlar hurafefetal dna ile de öğrenmiştik zaten ama baya göründü yani 13. haftada
Bebeğin pozisyonuna göre bence
Mesaj geldikten sonra gittik. 1 ayı geçti sonucun çıkmasıBen cuma aradim daha cikmadi dediler, size mesajmi geldi acaba kendnizmi gittiniz
İyi akşamlar canım. 20_24. Hafta arasi uygun.Kızlar iyi akşamlar. Detaylı ultrasona ortalama hangi haftalarda gidiliyor? En son 16. haftada gittim. Çok arayı da açmak istemiyorum merak ediyorum :)
Corasprin kullanmaya ilk basladigimda bacağımın ic kısmında olmustu carpmissindir dedi eşim ama mümkün degil carpmam doktor kontrolüne gidince gosterdim kan sulandırıcı kullanırken olur öyle normal demiştiKizlar az once fark ettim ben kan sulandirici kullaniyorum ama koldan vuruyorum gobek alt kismi ufak morarti olusmus
Hamile degilkende bacagimda kolumda ansizin bi yere vurmadan morartilar olusurdu baktigimda banu ciftci doktorun yazisinda da hormonlar degistikce boyle seyler normal diyor ama yasayan var mi?
Carsamba randevum var az once sasirdim anlik sok oldum
Ben covid asisi zamanindan beri ilac igne kullanirim canim ama hic boyle bisey aklima gelmemişti mantikli aslındaCorasprin kullanmaya ilk basladigimda bacağımın ic kısmında olmustu carpmissindir dedi eşim ama mümkün degil carpmam doktor kontrolüne gidince gosterdim kan sulandırıcı kullanırken olur öyle normal demişti
Biraz hamilelik dışı cevap vericem ama ben bu bir yere çarpmadan morartılar yüzünden baya bi hastaneye gittim araştırıldı felan kan pıhtılaşma derecemde mesela değer düşüktü yani ilaç kullanacak kadar değilde bana da doktor demişti ki vurduğunu farkedecek kadar vurmamışsındır belki bir yere sert dayanmışsındır ya da sürtmüşsündür yine morarır. Şimdi sizin kan sulandırıcı kullanmanızda aynı mantık bence kan sulu olduğu için olabilir sanki. Göbekteyse büyümeden gerilmeyle kılcal damarlarda da sızma olmuş olabilir aslındaBen covid asisi zamanindan beri ilac igne kullanirim canim ama hic boyle bisey aklima gelmemişti mantikli aslında
Ama genel buradada baktim konulara ufak morarmalar haftalar ilerledikce bir hormonun yukselmesiyle olurmus
Bakalim carsamba gunu doktor ne diyecek
Bide ben ulturasonda bakilirken bastırıyor ya doktorlar o zaman aciyor persembe ilac yazdirdigim kadin dogum doktoru bakarken acimisti baktigi kisim onunla alakasi olabilir mi acaba agri sizi hicbisey yok cok sukur sadece hafif ufak morarma olmus
Gece gece gobegime bakma askim neden geldiysekendime dert edinecek hicbisey yokmus gibi
Olabilir canim vallaBiraz hamilelik dışı cevap vericem ama ben bu bir yere çarpmadan morartılar yüzünden baya bi hastaneye gittim araştırıldı felan kan pıhtılaşma derecemde mesela değer düşüktü yani ilaç kullanacak kadar değilde bana da doktor demişti ki vurduğunu farkedecek kadar vurmamışsındır belki bir yere sert dayanmışsındır ya da sürtmüşsündür yine morarır. Şimdi sizin kan sulandırıcı kullanmanızda aynı mantık bence kan sulu olduğu için olabilir sanki. Göbekteyse büyümeden gerilmeyle kılcal damarlarda da sızma olmuş olabilir aslında
SizdeeeOlabilir canim valla
Bebise bisey olmasin da gerisine takilmiyorum
Yatarken cok deli uyuyorum oradan yola cikayim ben en baski yapacagim sey uyku
Ama iyi ki varsiniz ya hepimiz birbirimize destek oluyoruz ya,gercekten iyi ki varsiniz canim anneler
Ay Allah korumusSizdeeeBu arada benim o ilk doktora gidiş nedenimde uyuyup uyanınca kocaman bir morluktu gece duvara çarpmışım sanırım
Ben de aynı durumdayım. Ama cinsiyetten değil. Daha alışveriş konusuna çok konsantre olamadım ve gereksiz bir sürü eşyayla evi doldurmak kendime bir de kalabalık eşya stresi çıkarmak istemiyorum. En minimum şeyleri minimum sayıda almak istiyorum ama bakalımKızlar henüz hiç alışveriş yapmadım. Tek bir şey dahi almadım. Eşim daha erken biraz daha zaman geçsin diyor. Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor. Erkek olsun çok istiyordu. Erkek dedi doktorumuz ama instagramda bazı videolarda görmüş. Erkek beklerken kız gelenleri falan.
Civil de de indirim varmış ocak sonuna kadar. Siz başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?