Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Tamda söylediğiniz gibi. Yiyince hayali kadar kötü gelmiyor yiyebiliyorum. Ama o yeme aşamasına gelene kadar bunalıma giriyorum resmen eşimde çok iyi yemek yapamıyor arada yapıyor ama beğenmediğim için o şekilde d epek yiyemiyorum. Annem ya da kayınvalidem işe aynı şehirde değiliz maalesef en kötü durumum bu oldu. Ama dediğin gibi yediğim an aslında tiksinmediğimi fark ediyorum. Hayali tiksinditriyır yapma aşaması tüksindiriyor o sebeple çok aşırı zorlayamkyorum kendimi bi çeşit hazırlıyorum o da genelde yiyebildiğim şeyler . Diğerlerini yapmak ya da yemek için psikolojimi hazırlamak çok zor geliyor

Benim eşim en ikizler olmayan ikizler. Burçla uzaktan yakından alakası yok. O yüzden benim içim rahat. Eşimi gördükten sonra bu burç işlerine de inancım kalmadı

13+1 im 3. Ayı iple çekşyordum düzelcem diye umarak. Bekleyelim 1 hafta daha madem
Bu artık günler vs olayı yüzünden sanırım 3. Ayın bitişi, 14. Hafta bitişine denk geliyor. İnternette bazı yerlerde de 15. Hafta itibari ile 2. Trimester başlıyor diye gördüm. O yüzden ben kendimi 15. Haftaya hazırladım. Yarın 13. Haftaya giriyorum. Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah. Çeken bilir. Ben de çok zor bir gebelik geçiriyorum. Kasık ağrısı, lekelenme vs rabbime şükür hiç böyle sorunlarım olmadı. Tek sorunumun bulantı. Az kaldı inanıyorum

Aa evet hiç bahsettiğiniz şekilde düşünmemiştim. Ben özellikle 3. Ay ın bitmedini bekledim ama o tam olarak ne zamana denk gelir biraz belirsiz . Teşekkür ederim inşallah sizinde geçer hemen. Evet benimde çpk şülür her şey yolunda gidiyor fakat beslenmem yetersizmii gibi hissedip huzursuz hissediyorum . İlk 3 ay çol takmıyordum zaten bebek için zatarı yok iyi beslenmemenin diyordum ama 3. Ay bitimce artık güzelce beslemem lazım bebeğimi psikolojisine girdim. Bi kaç hafta daha bekleyelim o saman hi kaç jaftadan daha bi şey oöamz diye düşünüyorum. Benim korkum 9 ay böyle sürmesi ya da çok uzun aylar sürmesi o beni korkutuyor .

Ne güzel yazmışsın teşekkür ederim
Allah senin de yardımcın olsun. Bu zamana kadar çok çektik, bundan sonrasında rahatlayacağız, her çilenin sonu güzellik ben kendimi buna inandırdım

Siz nelee yiyorsunuz peki.

Evet benim de en büyük korkum o, ama bazı günler iyi olduğumu görüyorum. O yüzden diyorum ki demek ki bi gün bitecek
Benim tiksinme vs sorunum olmadı. Hatta 1 ayda 3 kez istifra ettim. Ama yani bu bulantı işi olacak gibi değil
Ayva öneriyorum. Özellikle akşamları. Bana iyi geliyor. Ya da psikolojik olarak ayva bana iyi geliyor diye kodlamış da olabilirim Tavsiye ederim

evet bunu farketmek de bir eşik oldu bana yani kusmadığımız için yine şanslıyız bu tiksinme hissinin de en geç bir iki haftaya geçeceğini düşünüyorum ben. Bu halsizlikle bu duygu durum değişiklikleriyle bir de kendime bakmam lazım düşüncesiyle yememe gözümüzde büyüyor biraz. Eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa bebiş sizden alacağını alır her türlü endişelenmeyin. Bir de benim çevremde hamilelikte oruç tutanlar vs oldu bilmiyorum ne kadar doktorlar öneriyor, bunları düşünüp yediğimle avundum ben de

Dikkat edip yürüyüş yapınca çok kilo alınmıyor bence ben ilk gebeliğimde 12 kg almıştım normal sınırlarda ama çevremde hamileyim diye abartıp 25-30 kg alan arkadaşlarım oldu
Ben de 10 kg aldım dediğiniz gibi dikkat edip, hep aktiftim. Yine öyle olsun istiyorum inşallah sağlıkla doğumumuz olur ve hafif hafif atlatırız

Siz nelee yiyorsunuz peki.
Ben et, tavuk, çiğ domates vs midemi yoracak şeyler yemiyorum. Çünkü hazmedemiyorum o da bende bulantı yapıyor. Onun haricinde çorba, pilav, makarna, sebze yemekleri, tost, tereyağında iyi pişmiş yumurta vb gibi aslında bir çok şeyi dozunda yiyorum. Annemden Allah razı olsun. Yemeğimi hazırladı önüme koydu haftalardır. Belki de o yüzden tiksinmedim

Haklısınız sanırım . İnşallah hepimiz düzeliriz bir an önce

Anneniz yakınınızdaysa çok güzel keyfini çıkarın :) bende 1 hafta memleketime gittim annem yeme içmeyi hallettiği için orda epey iyiydim

Benim eşim en ikizler olmayan ikizler. Burçla uzaktan yakından alakası yok. O yüzden benim içim rahat. Eşimi gördükten sonra bu burç işlerine de inancım kalmadı
valla yükselen vs anlamıyorum ama bir yerden öyle birşeyler tutar umarım bizim de, beni burçlara inandıran da tanıdığım ikizler ve yengeç burçları sanırım

Anneniz yakınınızdaysa çok güzel keyfini çıkarın :) bende 1 hafta memleketime gittim annem yeme içmeyi hallettiği için orda epey iyiydim
Ahh nerde. 8. Haftada artık eşim de çok çaresiz kalınca annem geldi memleketten. Bizde 10 gün kaldı. Sonra hava değişimi olsun dedik. Bir de biz eşimle uzaktan çalışıyoruz. O yüzden de annemi götürürken biz de gittik. Biraz da baba evinde baktılar bana ama dönmemiz gerekti artık. Bundan sonra az kaldı diyip, halledicez bi şekilde eşimle
Haklısınız, anne evi, anne eli bir başka. Allah eksikliklerini göstermesin

Amin amin inşallah geçecek bir an önce. Her şey güzel ilerlesin de bunlar da geçecek

Canım benimde boyum uzun nerelerden alışveriş yapıyorsun pantolon vs bulmak zorlaştı birbirimizi linkleyelim
Hafif esnek şeyler giymek gerekiyor hiç bulamıyorum uzun triko vs şeyler

Canım benimde boyum uzun nerelerden alışveriş yapıyorsun pantolon vs bulmak zorlaştı birbirimizi linkleyelim
Hafif esnek şeyler giymek gerekiyor hiç bulamıyorum uzun triko vs şeyler
Ayy uzun boylularin fix sorunu
En son defacto onlinedan esoftman aldim kislik cunku esofmanlarim hep tam beden gobegimi rahatsiz ediyor gibi hissettirmeye basladi
Triko olarak esnek ve rahat olsun diye trendyol curve veya tesettur kismindan aliyorum kapali degilim ama tesettur giyimler daha salas ve uzun oldugu icin rahat ettiriyor
Ama mesela hamile tayti alamadim bakiyorum hepsi sanki dar gibi rahatsiz edici duruyor hamile tayti icinde magazadan bakmak mantikli sanirim

Ay doğru onlara bir bakayım
Tayt normalde de sevmiyorum açıkçası saran bişe ne kadar rahat olabilir
Çalıştığım için kıyafet seçeneğim olsun istiyorum bir yandanda bu geçici bir süreç abartma diyorum arada kaldım yani
Elbise en kurtarıcı ama şöyle yere kadar palazzoda istiyor insan

Calisiyorsan daha ihtiyac canim online daha cok secenek var suan ornek bedenini alsan skmaz elbise tunik ama alt bedende lastik kismina esnek mi diye gorsellerde bakarsan cok rahat kombinlersin
Trendyol curve bu konuda cok basarili esofmanlari bile sanki pantolon gibi oyle güzel kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…