Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Doktorum 5. Ayda asıl beslenmenin daha önemli olduğunu söyledi. Bende pek fazla bir şey yiyemediğimi söyledim. Su da fazla içemiyorum. Günde 1 çorba, salatalık, meyve aralarda kuruyemiş yiyebilirsin dedi.

Cidden mi? Teşekkür ederim içim rahatladı şimdi
İlk çocuğumda daha fenaydım o zamanda benzer bir şeyler söylemişti. Ekmek bile yesen kar diye. O yüzden üzme kendini peynir vs yiyormuşsun protein zaten oda.. İçinin aldıklarını ye Çalıştığım için dışarıdan bir şey de söyleyemiyorum evde kendimde yapamıyorum o yüzden akşama kadar aç kaldığım günler oluyor. Şimdi demir hapına başlayacağım için içtikten 1 saat sonra simit ekmek vs bir şeyler atıştırıcam. Kuruyemiş çiğ olanları yemeğe özen göster onlar güzel besliyor. İçin rahat etsin istiyorsan avokado, yumurta ye aralarda için alıyorsa.. Üzme kendini

Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım uzun süre oldu miniğimi görmeyeli birazda korkuyorum çünkü her gidişimde moralimi bozacak biseyler oluyor inşallah bebeğim iyidir biseyi yoktur kanama alanları kapanmış ve gerektiği kadar yukarıya çıkmıştır .
Bir de bugün temizlik yaptık eşimle ve dışarıya çıkmam gerekti biraz uzun yürüdüm şuan belim acayip şekilde tutulmuş ağrıyor ve bacaklarıma kramp gibi ağrılar vuruyor tuvalete giderken bile tutunuyorum bı yerlere yürüyemiyorum acaba doktora söylesem ilaç krem verebilir mi fıtığım için

Fitiga en iyi magnezyum geliyor canim sen soyle doktoruna
Benim de fitigim var hamile olmadan once magnezyum complex kullandim o siddetli agrilarim sukur kalmadi complex bu dönemde uygun olmayabilir gerekeni soyler doktor
Sade sodayi da ihmal etme
Yarin hayirli haberlerle gel insallah

Çok teşekkür ederim canım zaten en büyük kurtarıcım sade soda ilaç gibi geliyor bulantiya ağrıya sızıya, magnezyumu söyleyecem inşallah ek vitaminlerede başlarız sadece folik asit kullanıyorum yetersizmiş gibi hissediyorum

Kızlar daha önce anne olanlar ve ve ilk defa bu duyguyu yaşayacaklar. Nasipse ilk çocuğum olacak anne yan bebek arayışındayım ne önerirsiniz hagisi daha kullanışlı

Benim de belimde 3 fıtığım var, dün tuttu ağrısı adım atamadim. Magnezyum yağı sürdüm belime sıcak havlu sardım. Ancak bunu doktora sormadim onu belirtmek isterim. Kendi kafama göre hareket ettim yağ içeriğini chatgpt ile sorguladim güvenilir olup olmadığını.
Nitekim lokal uygulamak cok iyi geldi. Sabah yataktan rahatça kalktım, yürüdüm.
Hazir doktora gidiyorken madem fıtığın da var sorabilirsin belki magnezyum yağını

Lokal olarak iyi gelir bende termal krem kullanıyorum normalde ama internette lokal krem kullanımın zararlı olabileceği yazıyordu dizime bile bişey süremedim ama yağı da sorarım iyi geliyorsa ve kullanılabiliyorsa çok iyi olur sürekli ağrı çekmektense bı çözüm bulalım daha 6 aydan fazla zamanımız var bebiş ağırlaştıkça ağrılarda artacak

Doktora geldim herşey yolunda bı türlü dötünü dönemedi uyuyan bebişş doktor öksürterek dürterek biraz cevirebildi ense kalınlığını ölçmek için o da iyi çıktı 2li test için kan verdim tekrar oraya gidecem sonuç için perinatolojiye gerek yokmuş fıtık içinde magnezyum yazdı genelde önermem ama ağrıların var diye yazıyorum dedi regl günümle uyumlu çıktı daha önce 4 gün gerideydi dedim cihazlari sıkıntılıymış tam 11+5 şuan ilaçları vitaminleri yüklendim çıktım doğum tarihi böylelikle 26 hazirana çekilmiş oldu

Sukur gozun aydin canim tabloda 30 hazirani 26 haziran olarak duzelttim

Kızlar benim kadar kilo veren oldu mu 6. Haftamda 55 buçuk kiloydum şuan 51 buçuk kiloyum bebek beslenemiyor diye korkuyorum

Ben de bugun kontrole gittim devlete, yine suratima bakmayan bi asistana denk geldim, yine doktoru gormedim bile, bebegin kalbi atiyor dedi dinletmedi, elimde telefon kamerayi acmistim hazirdim bi fotografini cekebilir miyim dedim esime gostermek icin hayir dedi ekrani cevirdi, zaten "kalbi atiyor, hayir, 52mm, kalkabilirsin" dedi. 1dk bile surmedi bakmasi. Perinatoloji icin alan acti sekreter mi diyim o bilgisayar basinda duran hanimefendi, ciktim oyle.
Neyse bebisim 5cm olmus
Canim bebisim

İyiymiş bebeğin en azından olumlu yönünü düşünelim. Bende sağlıkçıyım ve sağlıkta böyle olan insanlara hiç tahammülüm yok benim doktorum da ilgisiz ama bizim yaşadığımızın yerin etkisi var doktorlarda ama ne olursa olsun böyle olmamalılar

Kızlar benim kadar kilo veren oldu mu 6. Haftamda 55 buçuk kiloydum şuan 51 buçuk kiloyum bebek beslenemiyor diye korkuyorum
Ben 7 kilo verdim yaklaşık. Ama şükür kan değerleri çok kötü çıkmadı şükür. 2 hafta da hastanede serum alarak geçirdim. Ben de baya endişe ediyorum bebek nasıl acaba diye. Yurtdisindayim ve burda çok sık yapmıyorlar kontrolleri. 2 gün sonra 2'li test var. Insaallah ultrasanda görürüz iyi Bi şekilde. Size de çok geçmiş olsun

Gözünuz aydın bende bu sabah gittim arkası dönük uyuyordu bizimkide git bir çikolata ye meyve suyu iç gel dedi gittim geldim yan dönmüştü bulanikti yine ben pek bişey göremedim 12 + 4 dedi cinsiyeti net görünmedi haftaya kontrole gidecem netleşir belki ins. Banada magnezyum demir d vitamini verdi fetal DNA ikili test önerdi yaştan dolayı riskli gruptasin dedi aldirmadiktan sonra hiçbirini yaptirmayacam dedim öyle işte

aynı muameleyi bende gördüm ikili tarama testin de seni yine iyi perinatoloji bölümü için alan açmış benim ki onu da yapmadı gerek yok ben baktım zaten dedi yolladı

Teşekkür ederim sizinde gözünüz aydın bu haftalarda uykucu olmaları çok normalmiş ben çikolata yiyip gittigim halde uyuyordu normalde de 12den önce uyanmam bebişin benim gibi tembel uykucu olması gayet normal benimde asla aldırma gibi düşüncem olamaz ama yeğenim kistikfibrozis olduğu için risk varsa hazırlıklı olalım önden bilelim diye ikili yapmak istedim ama ense kalınlığı falan iyiydi burnu görebilseydik istemezdi doktor dönmeyince kan ver bakalım dedi cinsiyeti 2 hafta sonra sonuç için gidecem heralde o zamana öğrenmiş oluruz
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…