Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yakın çevremde bi örnek gördüm. Regl olmadım diye doktora gitti hamile olduğuby öğrendi. Şuan maşallah iyiDüşük sonrası tekrar çocuk denemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Okuduğuma göre birçok doktor hemen başlanabileceğini söylemiş. Benim doktorum da söyledi ama bilemedim. Hemen deneyip de sağlıklı bir gebelik yaşayan var mıdır acaba
Hadi gözün aydın senin de canım rahatlamışsındır baya ben rahatladımfufucum P papatyamm13 kızlar ben regl oldum. Sevindim valla. 2 güne bir test yapıyordum acaba mı diye
Benim de böyleydi kontrole gittiğimde rahim duvarı kalındı ama incelmeye durmuştu doktorum kanamalarda temizlenir en son kanaman bitince gel demişti. Onda de temiz çıkmıştı çok şükür.8.haftada sonlandı. İçeride biraz kan birikintisi kaldığını söyledi. Bunun için kürtaja gerek duymadığını, bu ilaçla atabileceğimi söyledi. O yüzden verdi metileri. Evet birkaç gün benim de devam etti bu ilaç da daha da arttırdı sancıları
Biz denedik ama olacak diye düşünerek değildi, normal günlük hayatımıza devam edelim olursa olur dedik. 4’ünde ben adet oldum rahatladımDüşük sonrası tekrar çocuk denemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Okuduğuma göre birçok doktor hemen başlanabileceğini söylemiş. Benim doktorum da söyledi ama bilemedim. Hemen deneyip de sağlıklı bir gebelik yaşayan var mıdır acaba
Hemde nasıl rahatladımm, olacak mı ne zaman olacak yoksa geç döllenme mi ya hamile kalırsam farketmezsem. Sürekli bunları düşündüm. Şükür valla olmakta nimetmişHadi gözün aydın senin de canım rahatlamışsındır baya ben rahatladım
Çok sevindim ya hadi darısı başıma bu arada benim tekrar lekelenmem başladı soylemistim sanırım ve ufak ufak sancılar dünden beri devam ediyor. Regl olursam bu sikintilar da biter diye bekliyorum ben de olsam Bi diyefufucum P papatyamm13 kızlar ben regl oldum. Sevindim valla. 2 güne bir test yapıyordum acaba mı diye
Bence Dr unuz her açıdan değerlendiren, bütüncül yaklaşan biri. Bu çok güzel birsey. Çoğu Dr bunu yapmıyor maalesef. Tıbbi açıdan şöyle olur böyle biter diyip geçiyor. Emin misiniz diye düşünün istemiş ne güzel işte eminseniz rahim de uygun madem deneyinBenim de kanamalarım bitti. Bugün bir kere leke oldu başka olmadı şükür. Dün doktora gittim o da 40 gün lafı vardır ya öyle düşün kanama olması sıkıntı var demek değil normal dedi. Yumurtalara baktı yine. Sağda ve solda oluşmuş sağdakileri bende net gördüm iki tane topçuk. Rahimde eski boyutuna dönmüş dedi. Biraz bekle dedi. Bende biz ilk adetten sonra denemek istiyoruz dedim. Böyle şaşırdı sen atlatabildin mi yaşadığın olayı dedi. Bende şu aralar daha iyiyim. Tamamen unutmadım ama ilk zamana göre iyiyim dedim. İşte düşük riskin sıfırlanıyor dedi ama yeni gebelikte de olma ihtimali var dedi ikisini birden kaldırabilecek misin falan dedi. Adam resmen psikolog oldu başıma. Eşin mi ısrar ediyor falan diyor. Peki dedim rahim açısından bir sıkıntı var mı siz psikolojik yönden söylüyorsunuz dedim. Hayır rahim açısından yok diyor Anlayamadım ya. Youtube da izlediğim her doktor ilk adetten sonra beklemeye gerek yok diyor. Sizinkiler adet bile beklemenize gerek yokmuş dedi. Ben denemeyi düşünüyorum inşallah adet olursam. Belki hemen olmayacak vakit kaybetmek istemiyoruz açıkçası.
Etraftan baskı var mı yoksa sen kendin mi istiyorsun diye ölçümlemiş olabilir canım. Benim de gittiğim doktorlardan bazıları bunu öğrenmek istemişti üstü kapalı sorularla, hatta bu son doktorum da bunu öğrenmek istedi. Birden çok istekli ve ben bi de çok araştıran bilgi toplayıp soran da bi tip olduğum için acaba mı diye bi şüphe yapıyolar. Burada baskı stresi yaşıyo muyuz diye ölçümlemek istiyolar. Baskı stres varsa bu iş olmaz çünkü.Benim de kanamalarım bitti. Bugün bir kere leke oldu başka olmadı şükür. Dün doktora gittim o da 40 gün lafı vardır ya öyle düşün kanama olması sıkıntı var demek değil normal dedi. Yumurtalara baktı yine. Sağda ve solda oluşmuş sağdakileri bende net gördüm iki tane topçuk. Rahimde eski boyutuna dönmüş dedi. Biraz bekle dedi. Bende biz ilk adetten sonra denemek istiyoruz dedim. Böyle şaşırdı sen atlatabildin mi yaşadığın olayı dedi. Bende şu aralar daha iyiyim. Tamamen unutmadım ama ilk zamana göre iyiyim dedim. İşte düşük riskin sıfırlanıyor dedi ama yeni gebelikte de olma ihtimali var dedi ikisini birden kaldırabilecek misin falan dedi. Adam resmen psikolog oldu başıma. Eşin mi ısrar ediyor falan diyor. Peki dedim rahim açısından bir sıkıntı var mı siz psikolojik yönden söylüyorsunuz dedim. Hayır rahim açısından yok diyor Anlayamadım ya. Youtube da izlediğim her doktor ilk adetten sonra beklemeye gerek yok diyor. Sizinkiler adet bile beklemenize gerek yokmuş dedi. Ben denemeyi düşünüyorum inşallah adet olursam. Belki hemen olmayacak vakit kaybetmek istemiyoruz açıkçası.
Ya şu gazlama olayına çok güldüm ama burda şu muhabbetleri yapmasak cidden depresyona girebilirdim ya. Hala da konu açılınca ağlıyorum ama denemeye devam etmek konusunda motivasyon kaynağım oldunuz hepinizEtraftan baskı var mı yoksa sen kendin mi istiyorsun diye ölçümlemiş olabilir canım. Benim de gittiğim doktorlardan bazıları bunu öğrenmek istemişti üstü kapalı sorularla, hatta bu son doktorum da bunu öğrenmek istedi. Birden çok istekli ve ben bi de çok araştıran bilgi toplayıp soran da bi tip olduğum için acaba mı diye bi şüphe yapıyolar. Burada baskı stresi yaşıyo muyuz diye ölçümlemek istiyolar. Baskı stres varsa bu iş olmaz çünkü.
Sen şey de, kadınlar kulübü diye bi yere üye oldum hepimiz birbirimizi gazlıyoruz doktorcum
rahmin normale dönmüş bak yumurta da var maşallah 2 haftaya adet olursun bence sen de tabi hayırlısıyla gebe kalmazsan
Benim pat diye kahverengi akıntıyla birlikte söküldü. Ama yürüdüm sökülsün diye.onunda faydası oldu bence. Hadi inşallah sağlıkla olursun sendeÇok sevindim ya hadi darısı başıma bu arada benim tekrar lekelenmem başladı soylemistim sanırım ve ufak ufak sancılar dünden beri devam ediyor. Regl olursam bu sikintilar da biter diye bekliyorum ben de olsam Bi diye
Bizde normal devam ettik valla.do düşükten sonra temizleniyor daha kolay oluyor diyorlar. Bakalım hepimize sağlıklı gebelikler olur inşallahBenim de kanamalarım bitti. Bugün bir kere leke oldu başka olmadı şükür. Dün doktora gittim o da 40 gün lafı vardır ya öyle düşün kanama olması sıkıntı var demek değil normal dedi. Yumurtalara baktı yine. Sağda ve solda oluşmuş sağdakileri bende net gördüm iki tane topçuk. Rahimde eski boyutuna dönmüş dedi. Biraz bekle dedi. Bende biz ilk adetten sonra denemek istiyoruz dedim. Böyle şaşırdı sen atlatabildin mi yaşadığın olayı dedi. Bende şu aralar daha iyiyim. Tamamen unutmadım ama ilk zamana göre iyiyim dedim. İşte düşük riskin sıfırlanıyor dedi ama yeni gebelikte de olma ihtimali var dedi ikisini birden kaldırabilecek misin falan dedi. Adam resmen psikolog oldu başıma. Eşin mi ısrar ediyor falan diyor. Peki dedim rahim açısından bir sıkıntı var mı siz psikolojik yönden söylüyorsunuz dedim. Hayır rahim açısından yok diyor Anlayamadım ya. Youtube da izlediğim her doktor ilk adetten sonra beklemeye gerek yok diyor. Sizinkiler adet bile beklemenize gerek yokmuş dedi. Ben denemeyi düşünüyorum inşallah adet olursam. Belki hemen olmayacak vakit kaybetmek istemiyoruz açıkçası.
Valla canım ben nobet tuttum 24 saat onun arkasına lekelenme başladı zaten yani sökülecek olsa sökülürdü benim de ama zaten erken daha benimki. İnşallah bakalım beklemedeyim yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum birkaç gün önce. Bu 2 hafta civarında da sökülür tahminimce kürtaj tarihine göre bile 1 hafta var zaten bu süreçte spor yürüyüş bence de çok faydalı olurBenim pat diye kahverengi akıntıyla birlikte söküldü. Ama yürüdüm sökülsün diye.onunda faydası oldu bence. Hadi inşallah sağlıkla olursun sende