Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Tabii ki orası öyle ama sonuç olarak önlem alınsa ilk gebelik de öyle sonuçlanmamış olurdu çoğu insanda %50 şans oluyor mecburen. Pek çok konuda böyle, kan sulandırıcı kullanıyorum mesela kendi imkanlarımla özelde yaptırıp öğrendim yatkınlığım olduğunu. Yine de hak vermiuor değilim bilmediğim şeyler mutlaka vardır, boşuna onca yıl okumuyor insanlar Nitekim annelik delilik haliymiş gerçekten.. Pozitif gördüğümden beri anksiyetem halay çekiyor. 12 haftalık olana kadar kalp atışı korkularım vardı, 12 olsun rahatlayacağım tadını çıkaracağım diyordum şimdi enfeksiyon illeti çıktı erken doğum korkusu beni bi kalan 6 ay götürür Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten

Yani evet o zaman her hamileye direkt serklaj yapsınlar mesela nolur nolmaz diye bir şey olmaz inşaallah içinizi ferah tutun bence hamileliği unutun biraz başka şeylere yönelmeye çalışın, üstüne çok düşünmek de insanı etkiliyor. Bir arkadaş yazmıştı burada, arkadaşlar ne olacak ne olacak diye endişe edip çok düşünmeyin, bu siteye de çok girmeyin diye haklılık payı var bence. Tedbir almak illa ki lazım ama doktorunuz da iyiymiş madem güveniyorsunuz o zaman akışına bırakmak sizin psikolojiniz için de iyi olur. Dilerim her şey gönlünüzce olsun

Kizlar merhaba. Bugün kontrole gittim. Doktor plasentanin rahim ağzına yakın olduğunu söyledi. Yani asagidaymis. Fakat teşhis için erken dedi. 23. Haftada asıl belli olur dedi. Plasenta rahim ağzını kapatır ise o doğumu ben yaptırıyorum perinatalog bakıyor dedi. Benim ister istemez moralim bozuldu, suan 13 haftalık yukarı çıkar inşallah de mi?

Kese yukari ciktikca plasenta da yukari cikar diyolar canim, yirminci haftalardan sonra hala asagida kalirsa o zaman bu konuyu konusmaya basliyolarmis doktorlar. Yani su an bu kesin bi tani degil bu haftalarda, hep pozitif dusunup dua et lutfen gun ola hayrola her sey yoluna girecek bu bebeginin buyumesine engel degil, diyelim ki ileriki haftalarda oyle bi sey olursa da insallah emin ellerde dogum yaptirilir ve saglicakla kucagina alirsin. Yeter ki bebek saglikli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…