- 16 Ekim 2016
- 1.621
- 812
Merhaba cok geçmiş olsun ben de 8 haftalikken kalbi durduğu ve kese bozuldugu icjn kürtaj oldum. Kendiliğinden olunca ve parça kalınca nasıl Bi süreç işliyor bilmiyorum fakat benim ağrım kanamam ve lekelenmem 2 hafta civari sürdü. Bu süreçte arkadaşın da dediği gibi üşütme çok dikkat et bu konuda. Ben usuttum sancim kanamam arttı ve karnım 4 aylık gebe gibi şişti bu yüzden. Kontrolde Dr da üşütme dedi barsaklar yüzünden sisiyorsun dedi. En basta söylese daha dikkat ederdim sen dikkatli ol. Şişliğim sindirim sistemi problemim gecmeyince yün korse kullandım ama çok sıkı değil bedenimle uyumlu aldım daha küçüğünü değil yani. Sıcak tuttu hem extra şişmemi önledi iyi geldiğini düşünüyorum. Evde istirahat ediyorsan karnını pamuklu birseyle sarıp sıcak tutarsan bile aynı şekilde faydası olur bence ve ayaklarına patik giy sıcak tutArkadaşlar merhaba. Dün 7.haftada gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim. Akşamına da kendiliğinden düştü. Doktor kürtaja gerek olmadığını söyledi. İçerde biraz parçalar kalmış ama bunu kendiliğinden atabileceğimi söyledi. Bunun için metiler diye bir ilaç verdi. Kanamam devam ediyor ve ara ara ağrı giriyor karnıma. Bu normal mi? Bilgisi olan cevaplayabilirse çok sesevinirim