- 23 Temmuz 2024
- 860
- 582
- 22
-
- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.001
aynı muameleyi bende gördüm ikili tarama testin de seni yine iyi perinatoloji bölümü için alan açmış benim ki onu da yapmadı gerek yok ben baktım zaten dedi yolladı
Benimde değiştirdiğim 5.doktorum oldu 11 hafta içerisinde doktorla uyumlu olmak gerçekten çok önemli ilgili işini severek yapan sorulara içten cevap verecek olan doktorlar zor bulunuyor bugünki doktorumu çok sevdim hamilelik öncesi enfeksiyon için gitmiştim memnun kalmıştım artık onunla devam ederim gibi görünüyor rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsınBen de bugun kontrole gittim devlete, yine suratima bakmayan bi asistana denk geldim, yine doktoru gormedim bile, bebegin kalbi atiyor dedi dinletmedi, elimde telefon kamerayi acmistim hazirdim bi fotografini cekebilir miyim dedim esime gostermek icin hayir dedi ekrani cevirdi, zaten "kalbi atiyor, hayir, 52mm, kalkabilirsin" dedi. 1dk bile surmedi bakmasi. Perinatoloji icin alan acti sekreter mi diyim o bilgisayar basinda duran hanimefendi, ciktim oyle.
Neyse bebisim 5cm olmus
Canim bebisim
Allahtan kendi doktorum değil tarama için gittiğim doktor . Doğuma yakın içimize sinen doktor bulacağız herhaldeBenimde değiştirdiğim 5.doktorum oldu 11 hafta içerisinde doktorla uyumlu olmak gerçekten çok önemli ilgili işini severek yapan sorulara içten cevap verecek olan doktorlar zor bulunuyor bugünki doktorumu çok sevdim hamilelik öncesi enfeksiyon için gitmiştim memnun kalmıştım artık onunla devam ederim gibi görünüyor rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın
Benimki gösterdi ama görüntü istemeyi unuttum kendisi de vermedi genelde detaylı ultrason sonrası uzun ultrason görüntüsü vermeliydi diye düşündüm ama daha önce ona gidenlere sordum bazen veriyor bazen vermiyor arkası dönük bişey görmediği için vermemiştir dediler bende pek takilmadim devlet olunca umursamıyorum herşey yolunda olsun da ben özeldeki doktoruma gidince zaten detaylarıyla gösterip görüntü veriyorAllahtan kendi doktorum değil tarama için gittiğim doktor . Doğuma yakın içimize sinen doktor bulacağız herhalde
değişik bir triplerdeler ya ekrandan göstersen ne olacak merak ediyoruz belli ki
Yaa bebişin geldi mi gözün aydın sağlıkla hamileliğini geçirip sağ salim kucagina alırsın inşallahHerkese merhaba inşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Ağustos grubundan cevap alamadım sise de sorayım dedim.
Aranızda ikinci gebeliğini yaşayanlara sorum olacaktı. İlk gebeliğinizdeki belirtiler ile ikinci arasında fark var mı? Yoksa aynı mı? Ben sürekli ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum da
Ay Allah söyletti galibaYaa bebişin geldi mi gözün aydın sağlıkla hamileliğini geçirip sağ salim kucagina alırsın inşallah
Sonra neden özel hastaneye mecbur kalıyoruzBen de bugun kontrole gittim devlete, yine suratima bakmayan bi asistana denk geldim, yine doktoru gormedim bile, bebegin kalbi atiyor dedi dinletmedi, elimde telefon kamerayi acmistim hazirdim bi fotografini cekebilir miyim dedim esime gostermek icin hayir dedi ekrani cevirdi, zaten "kalbi atiyor, hayir, 52mm, kalkabilirsin" dedi. 1dk bile surmedi bakmasi. Perinatoloji icin alan acti sekreter mi diyim o bilgisayar basinda duran hanimefendi, ciktim oyle.
Neyse bebisim 5cm olmus
Canim bebisim
İnşallah Rabbim nasip etsinAy Allah söyletti galibayok canım ya sadece belirtiler aynı mı oluyor diye merak ettim. Bat 15 aralık bakalım inşallah olur
Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah canım çok sağolİnşallah Rabbim nasip etsinhep dualarimdasin vallahi inşallah tez zamanda müjdelerini alırız
Candymm ben ilk dusukte surekli mide bulantisi yasadim ama oyle boyle degilHerkese merhaba inşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Aranızda ikinci gebeliğini yaşayanlara sorum olacaktı. İlk gebeliğinizdeki belirtiler ile ikinci arasında fark var mı? Yoksa aynı mı? Ben sürekli ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum da
Ben de haftaya ikili tarama icin gidecegim ve kendi doktrlarim tup bebek katindalar asagida asistanlari ilgileniyor asla asistanlarin yanina ugramayi dusunmuyorumBen de bugun kontrole gittim devlete, yine suratima bakmayan bi asistana denk geldim, yine doktoru gormedim bile, bebegin kalbi atiyor dedi dinletmedi, elimde telefon kamerayi acmistim hazirdim bi fotografini cekebilir miyim dedim esime gostermek icin hayir dedi ekrani cevirdi, zaten "kalbi atiyor, hayir, 52mm, kalkabilirsin" dedi. 1dk bile surmedi bakmasi. Perinatoloji icin alan acti sekreter mi diyim o bilgisayar basinda duran hanimefendi, ciktim oyle.
Neyse bebisim 5cm olmus
Canim bebisim
Saglikla gelsin canimKizçelerim Bir kızım daha oluyor
Bugün öğrendik cinsiyetini.Detayli da bakıldı organlara.Çok şükür bir sıkıntı yok.Fetal çıkmadan ben cinsiyeti öğrenmiş oldumSağlıkla gelsinler
İnşallah öyledir canım hepsi bir olmuyordurCandymm ben ilk dusukte surekli mide bulantisi yasadim ama oyle boyle degil
Ama bunda sifir belirti sanki bana ekstra gulme hormonu yuklenmis gibi pozitif pozitif dolasiyorum
Her gebelik ayni olmuyor diyor doktorlarda
İnsallah bebis vardir
Digerinde mide bulantisi disinda bisey yasamadim bunda da sifir belirtiydi zaten meme kasik agrisi vs hiç yasamadimİnşallah öyledir canım hepsi bir olmuyordur
Ne güzel işte hep gül hep mutlu ol inşallah kuzum
Bir de kasık ağrısı meme hassasiyeti falan da mı yaşamadın
Haklısın valla belirti aramayınca oluveriyor. Belirtiler de psikolojik galiba çünkü aramadığında olmuyor hiçbiri. Amaaannn bekleyip görecemDigerinde mide bulantisi disinda bisey yasamadim bunda da sifir belirtiydi zaten meme kasik agrisi vs hiç yasamadim
Belirti aramadiginda oluyor bu meret ya
Olacak olacak sonra bu defa sana safak saycazHaklısın valla belirti aramayınca oluveriyor. Belirtiler de psikolojik galiba çünkü aramadığında olmuyor hiçbiri. Amaaannn bekleyip görecem
İnşallah canımOlacak olacak sonra bu defa sana safak saycaz
Benim 3. İlk ve 2.si çok benzerdi ilk 6 haftaya kadar zaten 0 belirtiydi, 8. haftaya kadar da 10-15 gün sürmüştür en fazla sabahları midem bulanırdı sonra hiç bulantı olmamıştı, hiç ilaç kullanmaya ihtiyaç kalmamıştı. Bu sefer 12 haftayı devirdim hala ilaç kullanıyorum, akşam içmeyi unuttuğumda ertesi bütün günüm bulantılarla geçiyor. Kısacası hepsi birbirinden farklı olabilir.Herkese merhaba inşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi