Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
aynı muameleyi bende gördüm ikili tarama testin de seni yine iyi perinatoloji bölümü için alan açmış benim ki onu da yapmadı gerek yok ben baktım zaten dedi yolladı
Benimde değiştirdiğim 5.doktorum oldu 11 hafta içerisinde doktorla uyumlu olmak gerçekten çok önemli ilgili işini severek yapan sorulara içten cevap verecek olan doktorlar zor bulunuyor bugünki doktorumu çok sevdim hamilelik öncesi enfeksiyon için gitmiştim memnun kalmıştım artık onunla devam ederim gibi görünüyor rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın

Allahtan kendi doktorum değil tarama için gittiğim doktor . Doğuma yakın içimize sinen doktor bulacağız herhalde
değişik bir triplerdeler ya ekrandan göstersen ne olacak merak ediyoruz belli ki

Allahtan kendi doktorum değil tarama için gittiğim doktor . Doğuma yakın içimize sinen doktor bulacağız herhalde
değişik bir triplerdeler ya ekrandan göstersen ne olacak merak ediyoruz belli ki
Benimki gösterdi ama görüntü istemeyi unuttum kendisi de vermedi genelde detaylı ultrason sonrası uzun ultrason görüntüsü vermeliydi diye düşündüm ama daha önce ona gidenlere sordum bazen veriyor bazen vermiyor arkası dönük bişey görmediği için vermemiştir dediler bende pek takilmadim devlet olunca umursamıyorum herşey yolunda olsun da ben özeldeki doktoruma gidince zaten detaylarıyla gösterip görüntü veriyor

Herkese merhaba inşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Ağustos grubundan cevap alamadım sise de sorayım dedim.
Aranızda ikinci gebeliğini yaşayanlara sorum olacaktı. İlk gebeliğinizdeki belirtiler ile ikinci arasında fark var mı? Yoksa aynı mı? Ben sürekli ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum da

Yaa bebişin geldi mi gözün aydın sağlıkla hamileliğini geçirip sağ salim kucagina alırsın inşallah

Sonra neden özel hastaneye mecbur kalıyoruz bu şekilde insanlar özele mecbur kalıyor. Gittiğim doktor ilk kalbini duyacağımız zaman telefonları açın hazırlayın ben 1-2-3 dediğimde çekeceksiniz falan demişti eşime. Baya eğlenmiştik o gün . İnşallah size de bundan sonea iyi insanlar denk gelir çok şükür bebeğiniz sağlıklı

Candymm ben ilk dusukte surekli mide bulantisi yasadim ama oyle boyle degil
Ama bunda sifir belirti sanki bana ekstra gulme hormonu yuklenmis gibi pozitif pozitif dolasiyorum
Her gebelik ayni olmuyor diyor doktorlarda
İnsallah bebis vardir

Ben de haftaya ikili tarama icin gidecegim ve kendi doktrlarim tup bebek katindalar asagida asistanlari ilgileniyor asla asistanlarin yanina ugramayi dusunmuyorum
Esim memur ve vardiyasindan dolayi beraber gidemiyoruz baslarda berabrr gittik cinsiyet zamani izin alirsin demişler esime 8.haftadan beri bebisi gosteremiyorum
Cuma gunu ikili taramada ulturasonda olan doktorda aynısını yaparsa cimere şikayet edicem kendi doktorumla sorunum yok ama bazi asistan ve doktorlar hak ediyor
Bizler ne stresle gidiyoryz boyle daha cok strese sokuyorlar

Candymm ben ilk dusukte surekli mide bulantisi yasadim ama oyle boyle degil
Ama bunda sifir belirti sanki bana ekstra gulme hormonu yuklenmis gibi pozitif pozitif dolasiyorum
Her gebelik ayni olmuyor diyor doktorlarda
İnsallah bebis vardir
İnşallah öyledir canım hepsi bir olmuyordur
Ne güzel işte hep gül hep mutlu ol inşallah kuzum
Bir de kasık ağrısı meme hassasiyeti falan da mı yaşamadın

İnşallah öyledir canım hepsi bir olmuyordur
Ne güzel işte hep gül hep mutlu ol inşallah kuzum
Bir de kasık ağrısı meme hassasiyeti falan da mı yaşamadın
Digerinde mide bulantisi disinda bisey yasamadim bunda da sifir belirtiydi zaten meme kasik agrisi vs hiç yasamadim
Belirti aramadiginda oluyor bu meret ya

Digerinde mide bulantisi disinda bisey yasamadim bunda da sifir belirtiydi zaten meme kasik agrisi vs hiç yasamadim
Belirti aramadiginda oluyor bu meret ya
Haklısın valla belirti aramayınca oluveriyor. Belirtiler de psikolojik galiba çünkü aramadığında olmuyor hiçbiri. Amaaannn bekleyip görecem

Benim 3. İlk ve 2.si çok benzerdi ilk 6 haftaya kadar zaten 0 belirtiydi, 8. haftaya kadar da 10-15 gün sürmüştür en fazla sabahları midem bulanırdı sonra hiç bulantı olmamıştı, hiç ilaç kullanmaya ihtiyaç kalmamıştı. Bu sefer 12 haftayı devirdim hala ilaç kullanıyorum, akşam içmeyi unuttuğumda ertesi bütün günüm bulantılarla geçiyor. Kısacası hepsi birbirinden farklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…