Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Bu bahsettiğiniz rahatsızlıkların tespiti detaylı ultrasonda da yapilabiliyo mu acaba bilginiz var mı
Genetik hastalıklar detaylıda belli olmayabilir ama organlar ile ilgili hastalıklar vs belli olur ayrıntılı organ gelişimine bakıyorlar çünkü tek tek her organa bakıp rapor veriyorlar

Kızlar merhaba bende nasipse haziran annesi olacağım sata göre 11+2 haftalık ama ultrasona göre 12 haftalık hamileyim yarın fetal dna için kan vericem ama 10 günde çıkacak cinsiyeti acayip merak ediyorum tahmin edebilcek olanlar varsa görüntüleriyle benzeyenler tahmin yürütebilir öi
IMG_1886.png
IMG_1892.jpeg
IMG_1890.jpeg
IMG_1889.jpeg
IMG_1888.jpeg

Genetik hastalıklar detaylıda belli olmayabilir ama organlar ile ilgili hastalıklar vs belli olur ayrıntılı organ gelişimine bakıyorlar çünkü tek tek her organa bakıp rapor veriyorlar
Benim okuduğum onam formunda da down sendromu ve yaşamla bağdaşmayan genetik hastalıkların tespiti için olduğu yazıyodu tedavisi olabilen önlem alınabilecek şeyler için olduğu yazmiyordu fetal dna için o yüzden sordum yani bazı doktorlar direkt oneriyo bazıları kişiye bırakıyo bazıları duruma göre daha gerek olmadığını düşünüyo kişinin kendine kalmış bı şey tabi

Kızlar merhaba bende nasipse haziran annesi olacağım sata göre 11+2 haftalık ama ultrasona göre 12 haftalık hamileyim yarın fetal dna için kan vericem ama 10 günde çıkacak cinsiyeti acayip merak ediyorum tahmin edebilcek olanlar varsa görüntüleriyle benzeyenler tahmin yürütebilir öiEki Görüntüle 3517008 Eki Görüntüle 3517018 Eki Görüntüle 3517019 Eki Görüntüle 3517021 Eki Görüntüle 3517022
Kiz gibi geldi bana masallah 🤍🧿

Kızlar bu burç meselesi beni de çok düşündürüyor lütfen sevdiğiniz düzgün ikizler burçları da olduğunu söyleyin ben kimin karakterini beğenmesem önce ikizler burcu mu diye sorguluyorum ve öyle çıkıyor biraz büyük konuştum sanırım :KK43: Aramızda olanlar bozulmasın eğlenceli olurlar biliyorum ama çevremde sevmediğim kim varsa ikizler :KK43:((

bu arada alıntı yapmayı becerememişim muhabbet geride kaldı biliyorum yeni alışıyorum siteye kusura bakmayın :)

Kızlar bu burç meselesi beni de çok düşündürüyor lütfen sevdiğiniz düzgün ikizler burçları da olduğunu söyleyin ben kimin karakterini beğenmesem önce ikizler burcu mu diye sorguluyorum ve öyle çıkıyor biraz büyük konuştum sanırım :KK43: Aramızda olanlar bozulmasın eğlenceli olurlar biliyorum ama çevremde sevmediğim kim varsa ikizler :KK43:((
Bana geçen bir arkadaşım evinize neşe getirir özellikle ikizleri kızı dedi. İnşallah 😁

13. Haftayo geride bıraktım ama iştahsızlık ve yemeklerden tiksinme olayım geçmedi . Bebeği besleyemediğimi düşünüp iyice geriliyorum artık. Kendimi zorlasam da belli başlı üç beş şey dışında bir şey yiyemiyorum. Canım sadece ekmek peynir, meyve, tost makarna vs istiyor. Zaten çiğ hallerinden tiksindiğim için yeterince yemekte yapamıyorum , yemeği düşündükçe tiksiniyorum çünkü . Gerçekten geçecek mi çok bunaldım bu durumdan. Gebelikten önce çok saplıklı beslenen her çeşit sağlıklı yemek yapan ben akşama doğru yemek olayı aklıma grlşp tiksiniyoruö iki lokma ancak hazırlayabiliyorum çünkü bana kalsa 24 saat sadece ekmek peynir su ile besleneceğim. Kusma yok aşırıbir bulant yok . Sadece iştahsızlık ve tiksinme hissi var

13. Haftayo geride bıraktım ama iştahsızlık ve yemeklerden tiksinme olayım geçmedi . Bebeği besleyemediğimi düşünüp iyice geriliyorum artık. Kendimi zorlasam da belli başlı üç beş şey dışında bir şey yiyemiyorum. Canım sadece ekmek peynir, meyve, tost makarna vs istiyor. Zaten çiğ hallerinden tiksindiğim için yeterince yemekte yapamıyorum , yemeği düşündükçe tiksiniyorum çünkü . Gerçekten geçecek mi çok bunaldım bu durumdan. Gebelikten önce çok saplıklı beslenen her çeşit sağlıklı yemek yapan ben akşama doğru yemek olayı aklıma grlşp tiksiniyoruö iki lokma ancak hazırlayabiliyorum çünkü bana kalsa 24 saat sadece ekmek peynir su ile besleneceğim. Kusma yok aşırıbir bulant yok . Sadece iştahsızlık ve tiksinme hissi var
1 hafta daha bekleyelim bakalım 🥹 tam 13+0 mısınız?

Bana geçen bir arkadaşım evinize neşe getirir özellikle ikizleri kızı dedi. İnşallah 😁
ya ona eminim her türlü evimize neşe olacak :KK200: gerçekten çok renkli karakterler eğlenmeyi bilen neşeli bunları düşünerek, ikizler burcu ünlüleri araştırıp içlerinden sevdiklerimi düşünerek teselli arıyorum :KK48:

Cnm valla bende 13. Haftaya kadar ne bulantı ne kusma ne tiksinme vardı. Ama 13 e girdiğimden beridir su bile içemiyorum k kadar halsizim ki inşallah geçer hemen

ben tam 12+0'ım benim de 8-12 arası çok bulantı ve tiksinme oldu sürekli aynı şeyleri yedim. Hiç kusmadım ama bana da hazırlama aşaması çok tiksindirici geliyor yani eşim hazırladığı zaman daha rahat yediğimi farkettim. Bir de bazen bir şeyi yemek düşüncesi ne kadar kötü gelse de azıcık tadına baktığım zaman aslında yemesi öyle zor gelmedi. Ama bunu kendimi zorlamamak için çok fazla test etmedim. Belki başkasının hazırlaması yardımcı olur mu acaba bir de dediğim gibi tiksinmeye rağmen küçük porsiyonlarla kendinizi deneyip midem buna tepki veriyor mu diye kontrol edebilirsiniz belki

Geçsin bence de çok bunaldım canım bişeyler istiyor ama yiyemiyorum. Ama o kadar kilo da almayalım
Dikkat edip yürüyüş yapınca çok kilo alınmıyor bence ben ilk gebeliğimde 12 kg almıştım normal sınırlarda ama çevremde hamileyim diye abartıp 25-30 kg alan arkadaşlarım oldu

Benim görümcem ikizler çok iyi anlaşıyoruz büyüğü terazi saç baş girişecek derecede kavgamız oldu ama onunla göz göze gelsek kahkaha kıyamet otururken bı anda halayda göbek atmalarda buluyorduk kendimizi şuan üniversiteye gitti bende farklı şehre taşındım ama her gece görüntülü konuşmadan yatmayiz desem yeridir çok anlayışlı düşünceli merhametli buluyorum onu ama kendisi hiç memnun değil içimde sanki iki kişi hep çatışıyor diyo kahkahayla gülerken hıçkırarak ağlar piskolojik manyak diye kızarım hatta 😂 biz baya iyi anlaşıp seviyoruz birbirimizi o da ikizlerin iyi örneklerinden 😂🥰🤗🤗

X