- Konu Sahibi mutlutablo
- #4.241
Sen ustlenlensene ben yapmayi bilsem yaparimBirinin bu görevi üstlenmesi gerekiyor sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ustlenlensene ben yapmayi bilsem yaparimBirinin bu görevi üstlenmesi gerekiyor sanırım![]()
Canım ben 2-3 günde bir girip toplu okuyorum mesajlarıSen ustlenlensene ben yapmayi bilsem yaparim![]()
Biri ustlense bile nasil yapiliyor bilmiyoruz kiSen ustlenlensene ben yapmayi bilsem yaparim![]()
Sanirim birinin editore mesaj atip konuyu üstüne almasi lazimBiri ustlense bile nasil yapiliyor bilmiyoruz kiya da ilk mesaja ulasip surekli onu guncelleme yetkisi kimin tarafindan veriliyor mesela diyelim ki birimiz cikti ben yaparim dedi, mesaji basa sabitleme vs nasil yapilacak? Ben gecen anket yapmak istedim nipt firmalari icin anket yapamadim
hicbi seyden anlamiyorum.
Temmuz anneleri coktan liste yapmis, ordaki listeyi olusturan kisiye mesaj attim nasil yapmislar diye bakalim nasil yonlendirecek biziSanirim birinin editore mesaj atip konuyu üstüne almasi lazim
Evet guzel olur ya hepimiz merakli annelerizTemmuz anneleri coktan liste yapmis, ordaki listeyi olusturan kisiye mesaj attim nasil yapmislar diye bakalim nasil yonlendirecek bizi![]()
Eskiden biri başlığı devralmıştı, o devralan kişi düzenlemişti. Adminlerle iletişime geçilebilriBiri ustlense bile nasil yapiliyor bilmiyoruz kiya da ilk mesaja ulasip surekli onu guncelleme yetkisi kimin tarafindan veriliyor mesela diyelim ki birimiz cikti ben yaparim dedi, mesaji basa sabitleme vs nasil yapilacak? Ben gecen anket yapmak istedim nipt firmalari icin anket yapamadim
hicbi seyden anlamiyorum.
Ben sürekli aktifim bilgisayarimda var ama ogrenmeden yapmak zor olurKizlar aramizdan biri yonetici olacakmis, sonra editorden yoneticilik talep edecekmis. Sonra bilgiler excele girilip kaydediliyormus. Temmuz annelerindeki yonetici, sizde yonetici varsa yardimci olabilirim dedi. Hazirsaniz soru geliyor; KIM YONETICI OLMAK ISTER?![]()
Birini seciyormusuz aramizdan, sonra o kisi editorden yoneticilik isteniyormus. Sanirim o sirada nasil yapildigini editor yoneticiye aktariyor. Dene dilersen, anlasilmayan bi sey olunca da diger konulardaki yoneticiler yardim eder bence. Benim mesaj attigim temmuz yoneticisi de zaten yoneticiniz varsa ben de yardimci olabilirim demisti.Ama diger konularda mesela cogu yonetici degil
Neden bu konu icin yonetici olma sarti var editor devretse ilgilenecek kisiye tablo ogretilse mantikli degil mi
Bakayim canimBirini seciyormusuz aramizdan, sonra o kisi editorden yoneticilik isteniyormus. Sanirim o sirada nasil yapildigini editor yoneticiye aktariyor. Dene dilersen, anlasilmayan bi sey olunca da diger konulardaki yoneticiler yardim eder bence. Benim mesaj attigim temmuz yoneticisi de zaten yoneticiniz varsa ben de yardimci olabilirim demisti.
Evet bizim grubumuz diğer gruplardan birazcık geride ben arada Mayıs annelerine de bakıyorum hem herkes çok daha aktif hem de tabloları komple dolmuş bir kişilik bile yer kalmamış biz de canlandırmamiz lazımKizlar aramizdan biri yonetici olacakmis, sonra editorden yoneticilik talep edecekmis. Sonra bilgiler excele girilip kaydediliyormus. Temmuz annelerindeki yonetici, sizde yonetici varsa yardimci olabilirim dedi. Hazirsaniz soru geliyor; KIM YONETICI OLMAK ISTER?![]()
Burda hiç kimsenin serklajdan bahsettiğini görmedim ama Mayıs annelerine de bakıyorum orda 2 kişi olmuş hatta biri daha yeni oldu sanırım oraya yazarsanız yardımcı olurlarMerhaba arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim. Aranızda serklaj olan arkadaşlar var mı acaba?
Doktor bana da olabilirsn dedi ama henüz olmadım yakın bir arkadasım olmuştuMerhaba arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim. Aranızd serklaj olan arkadaşlar var mı acaba?
Bence direkt siz olun gitsin hiç gerek yok beklemeyeBakayim canim
Baska yapmak isteyen varsa yazsin bakalim