• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Sen ustlenlensene ben yapmayi bilsem yaparim 😄
Biri ustlense bile nasil yapiliyor bilmiyoruz ki 🤷🏻‍♀️ ya da ilk mesaja ulasip surekli onu guncelleme yetkisi kimin tarafindan veriliyor mesela diyelim ki birimiz cikti ben yaparim dedi, mesaji basa sabitleme vs nasil yapilacak? Ben gecen anket yapmak istedim nipt firmalari icin anket yapamadim 😄 hicbi seyden anlamiyorum.

Biri ustlense bile nasil yapiliyor bilmiyoruz ki 🤷🏻‍♀️ ya da ilk mesaja ulasip surekli onu guncelleme yetkisi kimin tarafindan veriliyor mesela diyelim ki birimiz cikti ben yaparim dedi, mesaji basa sabitleme vs nasil yapilacak? Ben gecen anket yapmak istedim nipt firmalari icin anket yapamadim 😄 hicbi seyden anlamiyorum.
Sanirim birinin editore mesaj atip konuyu üstüne almasi lazim

Bend
Eskiden biri başlığı devralmıştı, o devralan kişi düzenlemişti. Adminlerle iletişime geçilebilri

Kizlar aramizdan biri yonetici olacakmis, sonra editorden yoneticilik talep edecekmis. Sonra bilgiler excele girilip kaydediliyormus. Temmuz annelerindeki yonetici, sizde yonetici varsa yardimci olabilirim dedi. Hazirsaniz soru geliyor; KIM YONETICI OLMAK ISTER? 😊

Kizlar aramizdan biri yonetici olacakmis, sonra editorden yoneticilik talep edecekmis. Sonra bilgiler excele girilip kaydediliyormus. Temmuz annelerindeki yonetici, sizde yonetici varsa yardimci olabilirim dedi. Hazirsaniz soru geliyor; KIM YONETICI OLMAK ISTER? 😊
Ben sürekli aktifim bilgisayarimda var ama ogrenmeden yapmak zor olur 😀
Ya anlatilani anlamazsam 😀

Ama diger konularda mesela cogu yonetici degil
Neden bu konu icin yonetici olma sarti var editor devretse ilgilenecek kisiye tablo ogretilse mantikli degil mi

Ama diger konularda mesela cogu yonetici degil
Neden bu konu icin yonetici olma sarti var editor devretse ilgilenecek kisiye tablo ogretilse mantikli degil mi
Birini seciyormusuz aramizdan, sonra o kisi editorden yoneticilik isteniyormus. Sanirim o sirada nasil yapildigini editor yoneticiye aktariyor. Dene dilersen, anlasilmayan bi sey olunca da diger konulardaki yoneticiler yardim eder bence. Benim mesaj attigim temmuz yoneticisi de zaten yoneticiniz varsa ben de yardimci olabilirim demisti.

Tecrübeli anneler bu yemeklerden tiksinme olayı ne zaman geçiyor ? Ya da geçiyor mu? 9 ay böyle olscakmışım gibi hissediyorum. Canım hiçbir şey yemek istemiyor artık 3 aylık oldum bebeği iyi besleyemeyeceğim diye huzursuz hissediyorum. Ama cidden yiyemiyorım. Kuş kadar yiyorum onlarda genelde çok faydalı şeyler olmuyor. Et tavuk balık zaten hiç yiyemiyorum ki normalde hergün et tavuk yiyen biriydim. Ceviz badem vs gibi faydalı her şeyden tiksiniyorum zorlasam da yiyemiyorum . Bulantılarım çok hafifledi artık ama tiksinme ve iştahsızlığım düzelmiyor. Ne önerirsiniz?

Birini seciyormusuz aramizdan, sonra o kisi editorden yoneticilik isteniyormus. Sanirim o sirada nasil yapildigini editor yoneticiye aktariyor. Dene dilersen, anlasilmayan bi sey olunca da diger konulardaki yoneticiler yardim eder bence. Benim mesaj attigim temmuz yoneticisi de zaten yoneticiniz varsa ben de yardimci olabilirim demisti.
Bakayim canim
Baska yapmak isteyen varsa yazsin bakalim

Evet bizim grubumuz diğer gruplardan birazcık geride ben arada Mayıs annelerine de bakıyorum hem herkes çok daha aktif hem de tabloları komple dolmuş bir kişilik bile yer kalmamış biz de canlandırmamiz lazım 😂 hatta temmuz anneleri bize bizden aktifler maşallah 😂 ben çalıştığım için sadece gün sonunda toplu okuyabiliyorum mesajlari vakit bulamıyorum ama gönüllü müsait birisi varsa olsun direkt bence 😊

Back
X