Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapamadim onu malsefKızlar kadınlar kulübü android ve ios uygulaması diye bi konu var orada nasıl olacağı video şeklinde gösterilmiş ben ios olarak ana ekrana ekledim sizde bakın anlık bana bildirim geldi bu topikten
Bence doktora gitmen gerekiyor canim ne olur ne olmaz, biz simdi burda yerlesme kanamasidir deriz ama senide yaniltiriz falan riske atma derim.Bu hafta 10 haftalık olduk ara ara kahverengi akıntım oluyor endişe etmeli miyim yoksa doktora gitmem gerekiyor mu kararsız kaldım kontrolüme 2 hafta var henüz
Video atabiliyor muyuz canım ekran videosu şeklinde çekip atabilirim ben uygulama kullanıyorumBen yapamadim onu malsef
Sanirim video atilmiyor burdan, mail veya instg adresime atabilirseniz cok mutlu olurum gercekten ben bir kac kere denedimde bir turlu yapamamistim
Video atabiliyor muyuz canım ekran videosu şeklinde çekip atabilirim ben uygulama kullanıyorum
Buraya atmaya çalışayım olmazsa mailden atarımSanirim video atilmiyor burdan, mail veya instg adresime atabilirseniz cok mutlu olurum gercekten ben bir kac kere denedimde bir turlu yapamamistim
Mail/ mervededeoglu3467@gmail.com
İnstg/ merve_bolukbasii
Aaa tamam gordum yaptim sanirim, cok sagol. Bende ana ekrana ekle kismi.bir turlu gorunmemisti ama suan denedim olduBuraya atmaya çalışayım olmazsa mailden atarım
Şöyle anlatayım Chrome uygulamasından kadınlar kulübüne giriyorsun üstte 3 nokta var oraya tıklayıp ana ekrana ekle yazıyor oraya basıp indirebilirsin
Simdilik öyle düşünüyorum canimDoğumu orda mı düşünüyosun peki? Ben bi kısmet olursa 2li test için şehir hastanesine gidicem. Çok kalabalık oluyor diye duydum, korktum biraz ama
Sen memnun musun. Evet evet aynı şehirde olmak fikir alışverişi için de iyi oluyor
Gidin bence tedbirenBu hafta 10 haftalık olduk ara ara kahverengi akıntım oluyor endişe etmeli miyim yoksa doktora gitmem gerekiyor mu kararsız kaldım kontrolüme 2 hafta var henüz
Bence gitmelisinBu hafta 10 haftalık olduk ara ara kahverengi akıntım oluyor endişe etmeli miyim yoksa doktora gitmem gerekiyor mu kararsız kaldım kontrolüme 2 hafta var henüz
Bence doktora bir görün . Benimde öyleydi bir gün sürdü kahverengi leke doktora gittim . 1 hafta yatak istirahati ve Progestan iğne verdi geçti iyiyim şuanBu hafta 10 haftalık olduk ara ara kahverengi akıntım oluyor endişe etmeli miyim yoksa doktora gitmem gerekiyor mu kararsız kaldım kontrolüme 2 hafta var henüz
Test sonucunun grafiginde sifir sorun gozukuyor anladigim kadariyla canimEki Görüntüle 3513130 Kızlar anlayan var mı aranızda ikili tarama sonucum çıkmış
Bende bi sorun goremedim ama yinede doktora yorumlatirsinEki Görüntüle 3513130 Kızlar anlayan var mı aranızda ikili tarama sonucum çıkmış