Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    15
Bu hafta 10 haftalık olduk ara ara kahverengi akıntım oluyor endişe etmeli miyim yoksa doktora gitmem gerekiyor mu kararsız kaldım kontrolüme 2 hafta var henüz

Teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın birde 🥹 ilk gebeliğimde böyle bir durum söz konusu değildi göğüslerim ağır geliyordu kasıklarım 2 gün agrimiştı ama bu ikinci gebeliğim ilk defa başıma geldi evham yaptım ama içimi rahatlattinız teşekkür ederim tekrar iyi geceler 🩷 Mrve95 Mrve95

Teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın birde 🥹 ilk gebeliğimde böyle bir durum söz konusu değildi göğüslerim ağır geliyordu kasıklarım 2 gün agrimiştı ama bu ikinci gebeliğim ilk defa başıma geldi evham yaptım ama içimi rahatlattinız teşekkür ederim tekrar iyi geceler 🩷

Bu hafta 10 haftalık olduk ara ara kahverengi akıntım oluyor endişe etmeli miyim yoksa doktora gitmem gerekiyor mu kararsız kaldım kontrolüme 2 hafta var henüz
Bence doktora gitmen gerekiyor canim ne olur ne olmaz, biz simdi burda yerlesme kanamasidir deriz ama senide yaniltiriz falan riske atma derim.
Bi gidip gostermende fayda var.

Sanirim video atilmiyor burdan, mail veya instg adresime atabilirseniz cok mutlu olurum gercekten ben bir kac kere denedimde bir turlu yapamamistim
Mail/ mervededeoglu3467@gmail.com
İnstg/ merve_bolukbasii
Buraya atmaya çalışayım olmazsa mailden atarım 🤗
Şöyle anlatayım Chrome uygulamasından kadınlar kulübüne giriyorsun üstte 3 nokta var oraya tıklayıp ana ekrana ekle yazıyor oraya basıp indirebilirsin

Buraya atmaya çalışayım olmazsa mailden atarım 🤗
Şöyle anlatayım Chrome uygulamasından kadınlar kulübüne giriyorsun üstte 3 nokta var oraya tıklayıp ana ekrana ekle yazıyor oraya basıp indirebilirsin
Aaa tamam gordum yaptim sanirim, cok sagol. Bende ana ekrana ekle kismi.bir turlu gorunmemisti ama suan denedim oldu 😌😌

Doğumu orda mı düşünüyosun peki? Ben bi kısmet olursa 2li test için şehir hastanesine gidicem. Çok kalabalık oluyor diye duydum, korktum biraz ama
Sen memnun musun. Evet evet aynı şehirde olmak fikir alışverişi için de iyi oluyor 🙂
Simdilik öyle düşünüyorum canim
İkili tarama testi zamanin geldi mi?
Geldiyse randevunu al doktor perinatoljide sira aciyormus aliyormussun zor bulunuyormus orada sira
İlknur ve Bertan hoca tup bebek kismiyla ilgileniyor daha çok onlarin hastalari belli kişilerdir
Ben cok memnunum asagida asistanlar olursa yonlendirirler canim

IMG_2517.jpeg
Kızlar anlayan var mı aranızda ikili tarama sonucum çıkmış

Bence doktora bir görün . Benimde öyleydi bir gün sürdü kahverengi leke doktora gittim . 1 hafta yatak istirahati ve Progestan iğne verdi geçti iyiyim şuan

Kızlar selam . Bizde ense kalınlığo 1 mm altında ölçüldü şükür ki . Yine de fetal dna için kan verdim bugün. Acaba yapmasa mıydım boşa para verdim gibi hissettim bi an😁 bu arada bana 2 haftada sonuç çıkar dendi ben acıbadem hastanesinde yaptım. Size de 2 hafta dendi de daha erken mi çıktı sonuç? Yoksa benimki mi çok geç

X