Hayirli olsunn sgalikla insallah cinsiyeti ogrendiniz miAy benımkide cıktı bugun sukurrbende perşembe yaptırmıştım
Ayy hadi hayirli olsunn saglikla insallah gelsin prensesBenim de fetal dna sonucum çıktııı. Çok şükür sağlıklııı ve benimde kızıımmm oluyo
Arkadaşım, inşaallah her şey yolundadır, doktor muhtemelen Progestan verecek, çok çabuk etki eden bir ilaç, gönlünü ferah tut. Doktora gidene kadar hiç yerinden kalkma, yat sürekli. Arabaya da yavaş yavaş bin, hastanede de doktor odasına gidene kadar tekerlekli sandalye kullan.Kızlar 11+5 teyim hafif kasık ağrımla, şimdi kanamam başladı, tuvalette küçük parçalar gördüm , sildiğimde pembe kanama, 1 buçuk saat sonraya Dr randevusu aldım. Sizde yaşayan oldu mu, normal mi ? Umarım hızlı cevap alabilirim, bir nebze içim rahatlar
Öğrendim canım erkekmişHayirli olsunn sgalikla insallah cinsiyeti ogrendiniz mi
Çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolundadır acile git istersen hemen müdahale edilir benimde bugün kasığım ve genital bölgemde batmalar ağrılar oluyor ağrı bastırınca sarı kahve akıntı oluyor şimdi sen böyle diyince aklım kaldı bizede haber ver inşallah miniğin sağlıklıdır stres yapmamaya çalış sakin olKızlar 11+5 teyim hafif kasık ağrımla, şimdi kanamam başladı, tuvalette küçük parçalar gördüm , sildiğimde pembe kanama, 1 buçuk saat sonraya Dr randevusu aldım. Sizde yaşayan oldu mu, normal mi ? Umarım hızlı cevap alabilirim, bir nebze içim rahatlar
Teşekkür ederiiim inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinAyy hadi hayirli olsunn saglikla insallah gelsin prenses
Yaaa çok sevindim ikinci kızımız geldi . Rabbim kucagına almayı nasip etsinBenim de fetal dna sonucum çıktııı. Çok şükür sağlıklııı ve benimde kızıımmm oluyo
Çok sevindim hayırlı olsun. insan saglıklı olduğunu dyyunca çok rahatlıyor heyecanla cinsiyeti bekliyoruzKızlar benim de fetal dna sonucıum iyi çıktı çok şükürcinsiyet cumartesi balon patlatcaz oyle ogrencez
Duydum canım bi arkadaşım yaptırmıştı memnun kaldıKizlar eskisehir osmangazi universite hastanesinde fetal dna testi yapiliyormus 500 liraya hic duydunuz mu, eskiden yurtdisina gidiyormus sonuclar ama suan labavatuar kurmuslar kendilerine ait oraya gidiyormus kanlar ve 3 haftada cikiyormus
Bugun ben ikili test yaptirdim devlette, kan aldilar. Devlette alinan kanla orda alinan kan aynimi peki biliyormusunuz, yoksa yurtdisina giden gibi ince arastiriliyormuDuydum canım bi arkadaşım yaptırmıştı memnun kaldı
Ohh ilk erkekte geldi grubaaÖğrendim canım erkekmişsenin ne
sağlıkla gelsin prenseslerimizBenim de fetal dna sonucum çıktııı. Çok şükür sağlıklııı ve benimde kızıımmm oluyo
Canım benm bildigim fetal dna daha kapsamlı oluyor ıkılı testten, ama bu hastanede yapılanda kapsamlı olan yurtdısına gitmiyor ama gidenler gibi detaylı bakıyorBugun ben ikili test yaptirdim devlette, kan aldilar. Devlette alinan kanla orda alinan kan aynimi peki biliyormusunuz, yoksa yurtdisina giden gibi ince arastiriliyormu
Çok geçmiş olsun doktora gitmeniz iyi olmuş büyük ihtimalle progestan verecektir inşallah iyidir bebisiniz güzel haberlerle gelinKızlar 11+5 teyim hafif kasık ağrımla, şimdi kanamam başladı, tuvalette küçük parçalar gördüm , sildiğimde pembe kanama, 1 buçuk saat sonraya Dr randevusu aldım. Sizde yaşayan oldu mu, normal mi ? Umarım hızlı cevap alabilirim, bir nebze içim rahatlar
İkili test ve fetal DNA farklı şeyler ikili test olasılık verir fetal DNA kromozom analizi ile daha doğru yuksek oran veriyor yurtdışı firmaları olduğu gibi yurt içi firmaları da varBugun ben ikili test yaptirdim devlette, kan aldilar. Devlette alinan kanla orda alinan kan aynimi peki biliyormusunuz, yoksa yurtdisina giden gibi ince arastiriliyormu
Tamam simdi anladim, sagolunİkili test ve fetal DNA farklı şeyler ikili test olasılık verir fetal DNA kromozom analizi ile daha doğru yuksek oran veriyor yurtdışı firmaları olduğu gibi yurt içi firmaları da var
Hangi ilaçları kullanıyorsun bende ilaçsız 8 i felan buluyor günde kusmam ilaçla da 2 yi buluyor sadece. Bende 11+5 im halen devam ediyor psikolojik olarak çok etkiliyor beniKızlar gerçekten çok kötüyüm kusma bni mahfetti 11 haftalığım bu ne zmn bitecek ilaç hiç fayda etmiyor bi öneriniz var mı
Pembe kanama benim ara ara oluyor hala.Kızlar 11+5 teyim hafif kasık ağrımla, şimdi kanamam başladı, tuvalette küçük parçalar gördüm , sildiğimde pembe kanama, 1 buçuk saat sonraya Dr randevusu aldım. Sizde yaşayan oldu mu, normal mi ? Umarım hızlı cevap alabilirim, bir nebze içim rahatlar