Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herşey gönlünce tez vakitte olsun inşallah canım hiç stres yapma inan güzellikler beklemediğin anda öyle bı geliyor ki benim buna ihtiyacım varmış dedirtiyor rabbim en güzel şekilde kendini hazır hissettiğin zamanda kolaylıkla gönlünce nasip etsin inşallah

Aynıyız desenize hayırlısı olsun inşallah diğer çocuklarınızın cinsiyeti nedir bu sefer ne hissediyorsunuz ben ilk çocuğum gibi heyecanlıyım cinsiyetini çok merak ediyorum

Benim de 3. bebeğim inşaallah. İlk 2de hiç bulantı olmamıştı, bunda ilaç kullanıyorum ama ilaç etkisini kaybedince yoğun bulantı hissediyorum.
Maşallah canım 3 çoçuk anneleri görmek beni mutlu etti tek sandım kendimi bir an bulantı konusu bünyeden bünyeye değişiyor demek ben ilk çocuğunda çok yoğun yaşadım ikinci ve şimdiki hamileliğim de yaşamadım şükür

Ben. Midem o kadar kotu degil tiksinmem falan da yok pek ama yataktan cikamiyorum, hala cok usuyorum, bi de calismiyorum evdeyim, calissam is yerinde ne yaparmisim acaba, koltuga da uzanmak yetmiyo istiyorum ki yataga gireyim yorgan altina kafami gomeyim kimse bana dokunmasin kalkip mutfagi falan topluyorum asli gorevlerimi yerine getiriyorum sonra uyuyorum, oglen uyuyorum, aksam ustu yine uyuyorum, gece de bi guzel uyuyorum masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…