Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok ilginçler gerçekten bende bugün cinsiyeti sordum neymiş beş aya kadar söylemiyorum diyor kız yada erkek ne fark eder ne diye böyle nazlanırlar anlamıyorum

Çok ilginçler gerçekten bende bugün cinsiyeti sordum neymiş beş aya kadar söylemiyorum diyor kız yada erkek ne fark eder ne diye böyle nazlanırlar anlamıyorum
Kimi nazlanmayı seviyor işte halbuki 14. Haftadan itibaren tahmin edebilirler
Rabbim hayirli olanı nasip etsin inşallah ikiside rabbimin hediyesi onun emaneti sağlıkla hayırla gelsinler yeter ki

Bi kere bebek düşüncesi girdi mi insanin aklina bir daha hayatin geri kalan her anı endise
Korunmayi bırakıp hamile kalmaya calisinca acaba bu ay tuttu mu diye endiseleniyorsun
Tutuyor acaba hcg duzenli artiyor mu dış mı boş mu sağlıklı mi diye endiseleniyorsun
Keseyi gördün yine huzur yok bi kalp atışını duyayim diyorsun
Kalbi de duydun acaba herşey yolunda bi sey oldu mu diye endiseleniyorsun
Hareketleri başlıyor ama bu seferde az hareket etti diye endiseleniyorsun
Kilo aldi mi haftasi uyumlu
Doğum şöyle mi böyle mi
Sonra doğuyor cok uyuyor neden uyudu az uyuyor neden uyumadi aç mi tok mu
Ne zaman yuruyecek
Ne zaman konusacak
Okula baslayacak okulda ne yapti arkadaslari nasıl kişiler
Buyuyecek eve geç gelecek bisey anlatmayacak uyku tutmayacak
İşe başlayacak işte mutlu mu
Evlenecek eşiyle iyi mi gecinebiliyor mu
Daha insanin karnina düşmeden yüreğine dusuyor bi daha da hic endise bitmiyor
Yani hic endise bitecek gibi bir dusunceye girmeyin :)

Bu grubun en güzel yanı yalnız olmadığını görmek hani insan başına gelince en dertli o gibi geliyor bebegimin kalbi durunca dünyam başıma yıkılmıştı şimdi burda görüyorum ki maalesef pek cogumuz öyle kötü şeyler yaşamış kimimiz de zor bebek sahibi olmus aşılama tüp bebek onun tedirginliği var hepimizin ortak gayesi bebeklerimize sağlıkla kavuşmak hamilelerin duası kabul olur derler Rabbim hepimize güzel günler göstersin evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin ilerde de bu evhamlı günlerimizi hatırlayıp gulelim inşallah

Merhaba guzel anneler,
Nihayet araniza gelebildimBir suredir grubu takip ediyordum ama katilmak icin ilk randevumuzu bekliyordum. Yurt disinda yasiyorum yasadigim yerde 8. Haftadan once randevu vermiyorlar. O yuzden onu beklemek zorunda kaldim. Son adet tarihine gore bugun 9+1 gorunuyor. Dun ilk randevumuza gittik ama bebegi goremediler ve dis gebelikten suphelendiler ama agrim ve kanamam olmadigi icin emin olamadilar ve detayli ultrasona yonlendirdiler. Bugun ultrasonda bakildi ve cok sukur bebegimizin kesesini ve yolk sacini gorduk cok sukur adet tarihleri yaniltici olabiliyormus bebegimiz 7 haftalikmis o yuzden gorunmemis. Dun cok korktum cok uzuldum ama bugun sevindik cok sukur. Haftaya Cuma rutin kontrollerimiz basliyor haftasi ve dogum tarihi daha da netlesir diye dusunuyorum.
Hepinize saglikli, sihhatli, kolay bir gebelik donemi diliyorum. Bebeklerimiz saglikla buyusun, gelissin saglikla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…