Sadece mercimekten Mercimek çorbası diyorumBenim istahim birkac gündür inanılmaz açıldı. İçim kalkiyordu yiyecek düşününce,o gecti birkac gündür.
Gideyim de bi muz yiyeyim de olmuyor. Hep makarna yemek istiyorum mesela. Hep karbonhidrati yüksek yiyecekler istiyorum. Ki normalde hep dikkat ederim, saglikli beslenmeye calisirim, frenlerim kendimi ama simdi yapamıyorum
Ayran iciyorum bol bol ki midemi sisirsin canim bisey istemesin ama yok
Var mi baş etme yöntemi olan ?
yooo gitmiyor maşallah benimkiler beni bırakmamıştıAma kg alıyorum diye üzülmeyin gidio kg da çocuk peşinde uykusuzlukta, asıl tehlikeli zaman emzirme zamanı
Bugün 7+3 52 günlükBenim de aynı sizin şu an kaç günlük. 7+2 benim cumartesi gideceğim. Mideniz bulanıyor mu sadece yemekten sonra Ağrı oluyor benim
Kızlar dün kabus gibi bı gün eşimin babannesi vefat etmişti taziye evine gidecektik işten donerken yolda servisimiz kaza yapti önemli bı şey yoktu ama yavaşlamak için çok ani hareketler yaptı bende epeyslce sarsıldım sonra kasığımın sol tarafina ağrıyla sancı karisimi bı şey oturdu servisten sonra eve sor yürüdüm tuvalete gidince de pembeyle kırmızı karışımı akıntım oldu ilk defa kazadan sonrada olunca çok korktum eve en yakın hastaneye gidelim dedik acil kadın dogumcu yokmuş kendi hastaneme yonlendirdiler orayk aradim gelin ihtiyaç oljrsa doktorunuza haber veririz dediler gittim acildeki doktorun ameloyata girmesi gerekmiş 1.5 saat beklememiz lazımmış sinirlerimiz iyice bozuldu yağmur bı de trafik üstüne en son başka hastaneye gittik orda bulduk çok şükür baktı her şey yolundaymis elleriyla ayakları oluşmuş ayağını oynattığıni gördük hatta doktor size ayaklarını göstermek için çağırmış galiba dedinolur nolmaz progestanlanla uyuşmazlığı iğnesini yapmamızı söyledi maa omrumuzden ömür gitti eşimin ailesi de çok korktu insanların cenazesi var üstüne bı de bunu da dert edindiler bebekle motive ediyorlardı kendini gelince üst üste geliyo bazen demekki
evet ama bebek göbeği değil kilo göbeği çıktıKizlar 9.haftaya girmis bulunuyorum
Gobegi cikan var mi
Allah iyiligini versinevet ama bebek göbeği değil kilo göbeği çıktı
Benim yarın 10. Haftam. Ama şişkinlikten vs bebek göbeği çıktı mı çıkmadı mı ankayamıyorum. Sanırım çıkmadıKizlar 9.haftaya girmis bulunuyorum
Gobegi cikan var mi
O siskinlik bende de var kabiz durumu ozellikle ama kefir icince cok rahatliyorumBenim yarın 10. Haftam. Ama şişkinlikten vs bebek göbeği çıktı mı çıkmadı mı ankayamıyorum. Sanırım çıkmadı
HaklısınızO siskinlik bende de var kabiz durumu ozellikle ama kefir icince cok rahatliyorum
Heyecani o kadar farkli ki bebegin insanin ici icine sigmiyor
Benim de arada oluyor cok iyi anliyorum ozellikle o an gelince ne yapacagimi sasiriyorumHaklısınızbenim mide bulantıları çok fena . Geçince sanırım heyecanım biraz daha artar şuan adapte olamıyorum hiçbir şeye
hehehheAllah iyiligini versin
Ben cok hafif kendimde farklilik goruyorum da merak ettim ayni haftada oldugum birileri var mi diye
11+5’ten bildiriyorum sabahları göbeğim düz, çok hafif alt karnım şiş biraz. akşamları 5 aylık gibiKizlar 9.haftaya girmis bulunuyorum
Gobegi cikan var mi
Çok şükürKızlar dün kabus gibi bı gün eşimin babannesi vefat etmişti taziye evine gidecektik işten donerken yolda servisimiz kaza yapti önemli bı şey yoktu ama yavaşlamak için çok ani hareketler yaptı bende epeyslce sarsıldım sonra kasığımın sol tarafina ağrıyla sancı karisimi bı şey oturdu servisten sonra eve sor yürüdüm tuvalete gidince de pembeyle kırmızı karışımı akıntım oldu ilk defa kazadan sonrada olunca çok korktum eve en yakın hastaneye gidelim dedik acil kadın dogumcu yokmuş kendi hastaneme yonlendirdiler orayk aradim gelin ihtiyaç oljrsa doktorunuza haber veririz dediler gittim acildeki doktorun ameloyata girmesi gerekmiş 1.5 saat beklememiz lazımmış sinirlerimiz iyice bozuldu yağmur bı de trafik üstüne en son başka hastaneye gittik orda bulduk çok şükür baktı her şey yolundaymis elleriyla ayakları oluşmuş ayağını oynattığıni gördük hatta doktor size ayaklarını göstermek için çağırmış galiba dedinolur nolmaz progestanlanla uyuşmazlığı iğnesini yapmamızı söyledi maa omrumuzden ömür gitti eşimin ailesi de çok korktu insanların cenazesi var üstüne bı de bunu da dert edindiler bebekle motive ediyorlardı kendini gelince üst üste geliyo bazen demekki
Öyle mi canım teşekkür ederim deneyeyim maden suyunuBenim de arada oluyor cok iyi anliyorum ozellikle o an gelince ne yapacagimi sasiriyorum
Maden suyunun iyi geldigini kesfettim
İlac var bulanti icin ama onunda antidepresan etkisi varmis diye icmek istemiyorum simdilik madem suyu ile cozum buldum aklinda olsun canim belki ise yarar sende de
Kizlar 9.haftaya girmis bulunuyorum
Gobegi cikan var mi
Bu kadar olur aynı yorumu yazmışız11+5’ten bildiriyorum sabahları göbeğim düz, çok hafif alt karnım şiş biraz. akşamları 5 aylık gibi
Oy masallahBen bugün 10.haftamı doldurdum akşamları 5 aylık hamile gibiyim sabahları dümdüz hala :)
Sindirememe, şişkinlik problemi yaşıyorum ondan anlamıyorum şuanda çok çıktı mı çıkmadımı