Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece mercimekten Mercimek çorbası diyorum bende resmen makarna aşeriyorum şaka gibi tam buğday olanlarından aldım ondan yiyorum. Çok kilo probleminiz yok sorun olmaz bol yoğurt ya da ayranla yanına mutlaka yeşillik salata fln ekleyin tabi ozmn çok sıkıntı olmuyor. Şeker dalgalanması yapmıyor.

Ama kg alıyorum diye üzülmeyin gidio kg da çocuk peşinde uykusuzlukta, asıl tehlikeli zaman emzirme zamanı
yooo gitmiyor maşallah benimkiler beni bırakmamıştı ilk doğumda o yüzden aynı hataları yapmamak için direniyorum haftam biraz ilerlesin tehlikeli zaman geçsin yaz kış demeyeceğim akşam yürüyüşe gideceğim diye şartlıyorum şimdiden inşallah yaparım

Benim de aynı sizin şu an kaç günlük. 7+2 benim cumartesi gideceğim. Mideniz bulanıyor mu sadece yemekten sonra Ağrı oluyor benim
Bugün 7+3 52 günlük Benim çok hafif sabahları bulanır gibi oluyor ama çok acıkıyorum belki ondandır gün içinde de ara sıra bulanır gibi oluyor böyle hafif araba tutması gibi bu cuma değil haftaya cuma gideceğim bende

Çok geçmiş olsun akıntıya bir şey dedi mi doktor neden olmuş tarzında
geldi mi her şey maalesef üst üste geliyor bazen sen kendini stres sıkıntıya sokma olumlu düşün hep olumlu olsun

Benim yarın 10. Haftam. Ama şişkinlikten vs bebek göbeği çıktı mı çıkmadı mı ankayamıyorum. Sanırım çıkmadı
O siskinlik bende de var kabiz durumu ozellikle ama kefir icince cok rahatliyorum
Heyecani o kadar farkli ki bebegin insanin ici icine sigmiyor

O siskinlik bende de var kabiz durumu ozellikle ama kefir icince cok rahatliyorum
Heyecani o kadar farkli ki bebegin insanin ici icine sigmiyor
Haklısınız benim mide bulantıları çok fena . Geçince sanırım heyecanım biraz daha artar şuan adapte olamıyorum hiçbir şeye

Haklısınız benim mide bulantıları çok fena . Geçince sanırım heyecanım biraz daha artar şuan adapte olamıyorum hiçbir şeye
Benim de arada oluyor cok iyi anliyorum ozellikle o an gelince ne yapacagimi sasiriyorum
Maden suyunun iyi geldigini kesfettim
İlac var bulanti icin ama onunda antidepresan etkisi varmis diye icmek istemiyorum simdilik madem suyu ile cozum buldum aklinda olsun canim belki ise yarar sende de

Allah iyiligini versin
Ben cok hafif kendimde farklilik goruyorum da merak ettim ayni haftada oldugum birileri var mi diye
hehehhe
Bende 9 haftayım zayıf olan normalde 19 haftadan itibaren dışardan belli olur kilo almış gibi biraz çıkıntı olur
maalesef o sınıfta olmadığım için anca ben 6 7 ayda farkı anlarım çünkü Şuan 5 aylık hamile gibi bir göbüş var

Kızlar kan tahlil sonuçlarımda crp ve kreatinin yüksek çıktı. Antibiyotikle falan geçer mi bebeğe zarar vermez değil mi? Sonuçları bugün doktora göstereceğim ama korktum biraz crp 8 çıktı

Çok şükür geçmiş olsun

Öyle mi canım teşekkür ederim deneyeyim maden suyunu

Ben bugün 10.haftamı doldurdum akşamları 5 aylık hamile gibiyim sabahları dümdüz hala :)
Sindirememe, şişkinlik problemi yaşıyorum ondan anlamıyorum şuanda çok çıktı mı çıkmadımı
Oy masallah
Demek ki 10.hafta degisimler daha belirgin oluyor
Hepinize cok tesekkur ederim canim anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…