Kızlar 11. Haftaya kadar olmayan mide bulantısı şimdi başlar mi ya nerdeyse 11 olcaz bugun acaip midem bulanıyor inşallah sürekli olmaz ya ne kötü biseymis
Şu anda beta hcgnin en costugu donemdeyiz(15 bin üstü çıktı benim dun değerim mesela) sanirim o yuzden en agir semptomlar bu aralar oluyor. Benim de hiç bulantim olmadı ama bu hafta ağzımda garip bi tat var hep. Bence 1-2 haftaya gececektir:)
Merhaba, 11. Haftadayim ve fetal dna için doktorum primis, nipt plus ve cellflydan birinde yaptirmamizi önerdi. Yarın ucunu de arayacağım ama deneyimi olan var mı acaba bu firmalara dair?
Şu anda beta hcgnin en costugu donemdeyiz(15 bin üstü çıktı benim dun değerim mesela) sanirim o yuzden en agir semptomlar bu aralar oluyor. Benim de hiç bulantim olmadı ama bu hafta ağzımda garip bi tat var hep. Bence 1-2 haftaya gececektir:)
Ayy inşallah geçer çok kötü biseymis yaş da var bende belkide ondan büyüdükçe vucuda ağır mı geliyor acaba kızımda hiç bulantım halsizlik uyku hali olmamıştı
Sizle aynı gündeyiz, bence kötü düşünmeyin risk epey dusmus olmali bizim icin artık. Bende iki üç kez pembe akinti olmuştu tuvaletteyken korkmuştum, bir tanesinde biraz pıhtı gibiydi hatta. Dun doktorum epey detaylı baktı ultrasonda ve hiçbir sorun olmadığını, arada böyle durumlar olabileceğini söyledi, hatta biyolojik açıklama yaptı ama hatırlamıyorum şu anda:) Sizin de umarım öyledir.
Bebeğimin kalbi 10. Hafta da durmuştu 12 . Haftada kahverengi akıntıyla hastaneye gittiğimde iki haftadır bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim doktorum da tekrar olabilir diyimce korkmadan edemiyorum
Kontrolüm yarın hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Hic ona benzemiyordu ama acile gittim alttan bakti spekulumla bir sey gozukmuyor diyor, bebekte iyi dedi ama ben pazartesi tekrar gostericm gebe polikliniginde.
Sizle aynı gündeyiz, bence kötü düşünmeyin risk epey dusmus olmali bizim icin artık. Bende iki üç kez pembe akinti olmuştu tuvaletteyken korkmuştum, bir tanesinde biraz pıhtı gibiydi hatta. Dun doktorum epey detaylı baktı ultrasonda ve hiçbir sorun olmadığını, arada böyle durumlar olabileceğini söyledi, hatta biyolojik açıklama yaptı ama hatırlamıyorum şu anda:) Sizin de umarım öyledir.
Bebek icin endiselenmedim cunku dusuk olduguna ihtimal vermedim, elime gelen hissettigim tamamen kiste benzer bi yapidaydi :/ hani dusuk oyle olmaz kanama olur pihti olur, bu sanki rahim icinde olusan bir kist gibiydi hala endiseliyim bakalim pazartesine kadar 5 fitilim var atilacak, ins elime gelmez yada gebelikte olusan rahim degisikligidir ins
Bebek icin endiselenmedim cunku dusuk olduguna ihtimal vermedim, elime gelen hissettigim tamamen kiste benzer bi yapidaydi :/ hani dusuk oyle olmaz kanama olur pihti olur, bu sanki rahim icinde olusan bir kist gibiydi hala endiseliyim bakalim pazartesine kadar 5 fitilim var atilacak, ins elime gelmez yada gebelikte olusan rahim degisikligidir ins
Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım doktorum pıhtılaşmadan şüphelenmedi iki kızım var bide düşük hiç olmadığı için vermedi en az iki düşükte sebebine bakıyormuş büyük ihtimalle sağlıksız gebelik dedi genetik testine hastane bakıyor sandım onlarda iki düşük olmazsa bakmıyorlar