Ben bugün 10.haftamı doldurdum akşamları 5 aylık hamile gibiyim sabahları dümdüz hala :)
Sindirememe, şişkinlik problemi yaşıyorum ondan anlamıyorum şuanda çok çıktı mı çıkmadımı
hehehhe
Bende 9 haftayım zayıf olan normalde 19 haftadan itibaren dışardan belli olur kilo almış gibi biraz çıkıntı olur
maalesef o sınıfta olmadığım için anca ben 6 7 ayda farkı anlarım çünkü Şuan 5 aylık hamile gibi bir göbüş var
Kızlar dün kabus gibi bı gün eşimin babannesi vefat etmişti taziye evine gidecektik işten donerken yolda servisimiz kaza yapti önemli bı şey yoktu ama yavaşlamak için çok ani hareketler yaptı bende epeyslce sarsıldım sonra kasığımın sol tarafina ağrıyla sancı karisimi bı şey oturdu servisten sonra eve sor yürüdüm tuvalete gidince de pembeyle kırmızı karışımı akıntım oldu ilk defa kazadan sonrada olunca çok korktum eve en yakın hastaneye gidelim dedik acil kadın dogumcu yokmuş kendi hastaneme yonlendirdiler orayk aradim gelin ihtiyaç oljrsa doktorunuza haber veririz dediler gittim acildeki doktorun ameloyata girmesi gerekmiş 1.5 saat beklememiz lazımmış sinirlerimiz iyice bozuldu yağmur bı de trafik üstüne en son başka hastaneye gittik orda bulduk çok şükür baktı her şey yolundaymis elleriyla ayakları oluşmuş ayağını oynattığıni gördük hatta doktor size ayaklarını göstermek için çağırmış galiba dedi nolur nolmaz progestanlanla uyuşmazlığı iğnesini yapmamızı söyledi maa omrumuzden ömür gitti eşimin ailesi de çok korktu insanların cenazesi var üstüne bı de bunu da dert edindiler bebekle motive ediyorlardı kendini gelince üst üste geliyo bazen demekki
Kızlar 11. Haftaya kadar olmayan mide bulantısı şimdi başlar mi ya nerdeyse 11 olcaz bugun acaip midem bulanıyor inşallah sürekli olmaz ya ne kötü biseymis