Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bugün 10.haftamı doldurdum akşamları 5 aylık hamile gibiyim sabahları dümdüz hala :)
Sindirememe, şişkinlik problemi yaşıyorum ondan anlamıyorum şuanda çok çıktı mı çıkmadımı
Bende yarın 10. Haftamı dolduruyorum birlikte doğurcazz

Bende sizdenim ama alt karında hafif bi yuvarlaklık bi sertlik hissediyorum gibi geliyor 7+3 üm size de geliyor mu yoksa ben mi öyle düşündüğümden

Bende sizdenim ama alt karında hafif bi yuvarlaklık bi sertlik hissediyorum gibi geliyor 7+3 üm size de geliyor mu yoksa ben mi öyle düşündüğümden
hoş geldin
yok benim hep aynı hiç bir fark yok kişiden kişiye değişir belki sizin belli olur

Merhabalar cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz doktorum 5 aya kadar söylemiyorum dedi

Eklentiler

• 1000023488.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba kizlar, canim cok sikkin. Bugun 10+4 alttan fitil atarken ileriye itemedim ve elime yuvarlak dis yuzeyi etimsi bir beze geldi
Aksama acile gidip gostericem, korkuyorum ya alttan baktirmaktanda, cikacak seydende.

Çok geçmiş olsun sıkıntılı bir sürec olmus ama şükür ki sonu iyi bebisi gormussunuz

Kızlar 11. Haftaya kadar olmayan mide bulantısı şimdi başlar mi ya nerdeyse 11 olcaz bugun acaip midem bulanıyor inşallah sürekli olmaz ya ne kötü biseymis

Merhaba kizlar, canim cok sikkin. Bugun 10+4 alttan fitil atarken ileriye itemedim ve elime yuvarlak dis yuzeyi etimsi bir beze geldi
Aksama acile gidip gostericem, korkuyorum ya alttan baktirmaktanda, cikacak seydende.
Progestan parçası olabilir mi öncekinden kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…