İnan ne desem doğru olmaz, eğer güvenilirliliğinden eminsen ancak ye derim nacizane bir bakima fazla ustune dusuyoruz bu islerin, ama olasi bir durum da tehlikeli dusuk ihtimal de olsa.
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.! evet aşama aşama takipte olmanız biraz tedirginlik yapar ama az kaldı inşallah rahatlamamıza. Sizin ilk çocuğunuz mu?
Kızlar başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum. Sizde dikkat edin ki yaşamayın bu durumu . Bu hafta artık 10+4 günlüğüm bebeğin gelişimi 4 gün ilerde ultrasonda 11+2 günlük falanım . Ağrım sızım bulantım yoktu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum diye bu hafta ev işlerine başladım yürüyüş yaptım avm avm gezdim üstüne iyiyim artık diyip afedersiniz ilişki oldu . Normalde olmuyordu korkuyorduk .
Bende bu defa açık kahverengi sulu akıntı oldu be kaşık ağrısı yaşadım . Hemen doktora gittik çok şükür bebek iyi etrafında kanlanma yok ama biraz aşağı inmiş dedi . Progestan iğne başlattı 5 gün ve tuvalete gitmek dışında bir hafta ayağını kaldırıp yatacaksın dedi .
Bunları yazıyorum çünkü herşey bir anda oluyor benim gibi iyiyim diyip normal rutininize dönmeyin lütfen . Annelerimiz zamanındaki gibi değil hamilelikler.
Kızlar baş dönmesinden uyuyamadım tüm gece. Ani ve arada oöan baş dönmesi normal biliyorum. Ama benimki gibi süeekli geçmeyen baş dönmesi yaşayan oldu mu? 2-3 gündür araloksız başım dönüyor. Ne yediysem düzelmedi