Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aldigim park besik 5.800 dü ablam bile 2 ay once 4 bine aldi, ben bu indirimlerden 2.800 aldim. Ana kucaklari yine cok guzel dustu.
Butceniz varsa en azindan bir buyuk urunu almanizi tavsiye ederim.
Çok güzel bende park beşik alıcam hem uzun süre kullanılıyormuş hemde rahat gözüküyor. Anne yanı beşikler hem pahalı hemde 6aydan sonra kullanımı olmuyor diyolar

Ay benim kendi doktoruma randevum vardı bugün gittim meğerse biz geç döllenmeymişiz 5+5 ölçtü ultrason, sata göre 6+6 sağlıkla gelsin de sabırsız anasını cok sabra sürükledi bu bebiş ya
Ben de bugün kalp atışı için gittim doktora.Çok şükür hiçbir sıkıntı yok duyduk miniğimizin kalbini . Ama doktor bana 15 gün önce kese için gitiim o zaman 5+2 günlük demişti bugün de 6+6 haftalık dedi anlamadım birşey adete göre midir bu yoksa ultrasona göre mi

Canım ben onu dün sordum doktora bebek oluşana kadar kese baz alınır bebek olduktan sonra bebek ölçülür kesenin önemi kalmıyor ben 7 haftalıktım kese 8+1 bebek 6+3 ama gününe göre bebek kalp atışı iyiyse adet günü ve kese geçersiz oluyor yani senin bugün çıkan 6+6 bebeğin oluyor bunu hesaplayacaksin artık

Kızlar acaba çok mu erken bilemedim de indirimler de var ondan dolayı kafam biraz karıştı da şimdiden islak mendil süt saklama kabı bez vs almaya başlasak ucuzken sizce çok mu erken ?
Beze bebeğin poposu karar veriyor o yüzden stok yapmamanız daha iyi
Oğlumda ıslak mendil stoklamıştım onda da poposu alerji oldu pamukla sildik
Bunda da pamuk kullanırım

Beze bebeğin poposu karar veriyor o yüzden stok yapmamanız daha iyi
Oğlumda ıslak mendil stoklamıştım onda da poposu alerji oldu pamukla sildik
Bunda da pamuk kullanırım
Ben oğlumda prima ile başladım hiç değiştirmedim ve ıslak mendil de prima harmony kullandım aynı şekilde memnun kaldım baya bilemedim şimdi siz öyle yazında

Eşya alım kısmında ben de beklemeyi düşünüyorum geçen subatta bir kaybım oldu bebeğe bir şey almamıştım ama kendime elbise pantolon falan almıştım çok kötüydü onları yirtmak istedim onlara bakamadım.Tercih meselesi tabi isteyen alabilir ama ben varsin pahalı olsun ama beklerim bekleyebildigim kadar modundayim Allah yaşatmasın sonrasında onlara bakması çok zor

Bez gerçekten çok riskli herkes primayi overken kızıma hiç yaramadi piyasadaki çoğu bezi denedim bimin bezi iyi geldi bir süre kullandim sonra o da kötü yapti molfixe gectim falan kullanamazsaniz daha cok zarar olur. Suan goon a çok iyi diyorlar başlangıç ondan alırım ama sonrası bakalım zaman gösterir

Benim sol tarafım ağrıtor. Dediğiniz gibi bugüne kasar 1-2 sızı vuracak şekilde ağeıyordu ama bu sabah uyandığımdan beri geçmedi
Dün ben de öyleydim tüm gün uzanıp yattım insan endişe ediyor ister istemez ama kanama ya da aşırı şiddetli olmadığı sürece kendimizi strese sokmamalıyız, rahim büyüyor vücut da alışmaya çalışıyor gibi düşünelim, ağrıyı düşündükçe daha çok ağrıyor gibi oluyor çünkü. İçimizi ferah tutalım

Benimde herşeyim var şükür arka arkaya olunca cinsiyete göre kıyafet alırım ekstra bi o ama bez falan almıyorum aşağı yukarı aynı fiyatlar oluyor. İlkinde prima kullandıö bunda sleepy nin organiğini kullanmak istiyorum nasip olursa

Hadi ya inşallah normaldir ya
dinlenince geçen ağrıdan korkma demişti dr um benim de arada bel ve kasık ağrım oluyo bu arada ilkinde de olmuştu. İlk hamileliğimde son 3 ay da her ağrı da nst ye girdim gece vakti panik oluyodum dr tamam git kontrole diodu ilerleyen süreçte magnezyum falan veriyolar zaten kramp ağrı tarzı ağrı olursa iyi gelio bol bol dinlenin

Benim bu hamilelik telasli gececek galiba 7+5’im doktora gittim. Bebek gorunumu almaya baslamis. Eli ayagi tomurcuk gibi gorunuyor
Hamilelgin basinda keseyi ikiye bolen bir goruntu vardi, hatta ikiz ihtimalini dusundurmustu. Doktorum bu sefer de amniyotik banti dusundurdu dedi, soru isareti, net gorus degil. Hic iyi seyler okumadim. 2 hafta sonra bir de perinatolog görüşü alacağım kafada kurmaktansa.

Sanki bu mesajı ben yazmışım gibi hissettim. Prima'dan oğlumun poposu kanamalı pişik oldu, berbattı o günler, Allahım hatırladıkça bile fena oldum. Bize de a101'de soffio iyi geldi. Ve hep lavobada kucağıma alıp yıkıyordum poposunu asla ıslak mendil filan da kullanmadım, bebek pamuklarından da kullanmadım, yıkadıktan sonra kurulamak için pamuklu tülbent ve yumuşak gerçek el havlusu kullandım hep. Ben o sürece alıştığım için bana kolay gelmişti artık, bu sefer de inşaallah hiç ıslak mendil kullanmamaya ve hep elimde suyla lavobada yıkamaya kararlıyım. Tabii yeni anneler zorlanabilir, korkabilir. İlk bebeğimde ben de ıslak mendil kullanmıştım hiç pişik derdi de olmamıştı. 2.sinde pişik oldu. Her bebek farklı oluyor.

Son düzenleme:
Bugün berbat bir mide bulantısı yaşıyorum. Normalde sabah uyanır uyanmaz çok yoğun olur, sonra daha tahammül edilecek seviyede geçerdi, bugün bütün gün öğürüyorum, çok kötüyüm, akşam yemeği de yiyemeyeceğim. Zaten sadece ekmek ve çay dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sabah labne hoşuma gitmişti ekmek labne yemiştim, şimdi ona bile yanaşmak istemiyorum. ne zaman bitecek bu günler? Öteki hamileliklerim o kadar kolay geçmişti ki... kıymetini bilememişim. Neyse buna da şükür diyeyim.

Zaten hediye filan da geliyor illa ki, idare edeceğimizi düşünüyorum.

Kızlar ya sabahtan beri sancım var sağ kasığım çok ağrıyor arada geçiyor ama adet sancıları gibi olan sancılar sabahtan hiç gecmedi kasılmalarım da oluyor ne yapmalıyım bugün hiç kalkmadim hep yattım ama geçmedi

Kızlar acaba çok mu erken bilemedim de indirimler de var ondan dolayı kafam biraz karıştı da şimdiden islak mendil süt saklama kabı bez vs almaya başlasak ucuzken sizce çok mu erken ?
Bence 12. Hafta dolsun bir. Bez bebege cok bagli. Belki aldiginiz urun onu rahatsiz eder. Stoklamamak daha iyi olur. Aktif sagim yapmak zorunda olacak misiniz? Ornegin ben sut sagma makinasi aldim bir heves, ama evdeydim ve üşendim birkaç sefer haric hic sut sagmadim. Bu durumda saklama kabi da bosa gidebilir. Yani bence

Bu sefer benim de midemde ne oldugu belirsiz bir rahatsizlik. Yanma, bulanti, agri gibi. Hakikaten ilk aylar zor geciyor. Gecen makarna yedim o gun cok iyiydim simdi tekrar deneyecegim. Agrimayinca da panik oluyorum o da baska

Bu arada ben de bişi tavsiye etcem babybjorn kullandık çok çok işime yaradı indirimlerde ona da bakabilirsiniz ya da muadili bişeylere o tarz şezlonglar banyo yaparken yemek yaparken falan bebişi güvenli bi yere koymak için çook rahat oluyor

Evet süt sağma makinesi meselesine ben de katılıyorum. Şimdiden alınması acil şeyler değil. Süt emzirme durumunuza göre bakmanız en iyi olan. Çünkü çok masraflı şeyler. İlk bebeğimde 1 aylıkken mastit olacak korkumdan kısa bir süre kullanmıştım sadece, onu da ablamdan ödünç almıştım, manuel elle sıkarak sağılan bir pompaydı, çok kolay bir sağma şekli değil ama zaten 5-10 gün kullandım idare ettim. 2. Bebekte de 4 aylıkken strese bağlı süt kesilmesi yaşadım, tekrardan canlandırmak için kısa bir süre kullandım, onu da eltimden ödünç aldım. Samimiyetine güvendiğiniz yakın zamanda doğum yapmış tanıdıklarınızda makine varsa, ödünç istemekten çekinmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…