Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok geçmiş olsun kızlar Rabbim tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin

İnşallah canım elimizden gelen o inşallah nasibimizdir miniklerimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Annem bana gel dedi de kendi evimde daha rahatım eşim baya yardımcı oluyor birbirimizi idare edip atlatırız inşallah bu günleri

Diş apsesi normal zamanda da cok tehlikeli, ihmale gelmez. En azindan iltihap kurusun müdahale ettirmesen bile. Antibiyotiğin kategorisi guvenli ise ben kullanirdim. Ki ilk hamileligimde kullandım 8 haftalikken ateşim olduğu icin
Benim şu anki doktorum diş sağlığına ozellikle değindi. Kontrole mutlaka gitmemi soyledi. Ben de almanyadayim.
Antibiyotik kullanirken ve sonrasinda bolca kefir içebilirsin, yogurt yiyebilirsin

Başladım antibiyotiğe, apseyi boşaltmadan bir ise yaramaz dedi tr de jinekolog bir arkadaşım. Ama hiç ellemeyi dusunmuyorum . Teşekkürler yorumunuz için

O yüzden hamilelik öncesi dış kontrolü yapıp diyorlar. Benim de kanal vardı bugün yarın derken salladım Bir de üstüne plansız gebelik olunca kaldı ama mecbur yaptırmak zorundayım daha çok gidecek çünkü dişim .Kanal dolgu filan oluyor ama röntgen çekilmiyor gebelikte kullanılan sorun olmayan antibiyotikler ise kullanın çünkü enfeksiyon hem sizin hem bebek için tehlike olabilir

Sizin kaç haftalalik 6+2 benim hep kabız artık popom acıyor afedersin

Bende donuyorum donmaktan hasta oldum. Tırnaklarım mavi mor gibi bisi oluyor. Kar montum var onu giyiyorum herkes bana bakıyor sokakta birde şapka. Demir eksikliği olabilir ama bende var. Doktor 3. Aydan sonra dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…