Yasal süre geçmiş oluyor evet ama test yapılınca sonuca göre doktor aileye sonlandırma hakkı tanıyor die biliyorum yasal süre herhangi bir sorun yokken sonlandırılan süreyi kapsıyorFetal dna da sonuc olumsuz bir durumda olsa ne yapacaksiniz? Yasal sureci gecmis bir durum oluyor sonuçta.
Ben hic fetal dna dusunmuyorum daha da stres olurum diye
Daha erken değil mi kaç haftalık
ay inşallah sizin lekelenmeniz oldumu kızlarCok sevindim canım sağlıkla kalp atışını da duyarız inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Çok normal kuru kayisi hosafi ic canim rahatlatirKızlar günaydın 6+6 oldum bugün ve geceden beri şiddetli gaz sancısı çekiyorum affedersiniz. Yaşayan var mı bu durumu
Ya benim ilk regl gecikme zamanı vardı hatta kabızdım belirti olarak sonra geçmişti sımdı tekrar başladı bildiğin içimde sancı gibi geziniyor cok rahatsız etti. Denicem canım teşekkür ederimÇok normal kuru kayisi hosafi ic canim rahatlatir
Ben de yasadim hâlâ yasiyorumYa benim ilk regl gecikme zamanı vardı hatta kabızdım belirti olarak sonra geçmişti sımdı tekrar başladı bildiğin içimde sancı gibi geziniyor cok rahatsız etti. Denicem canım teşekkür ederim
Canımm Aycaa çok sevindimm her şeyin yolunda olmasınaKızlar bende 8+3 teyim , kalp atislarini gördüm, cinsiyetini öğrendim. Burda beraber ogrendigimiz arkadaşlarım kayıpları beni çok üzdü, son haftadır çok gerginim . Çok az kramp girse endişe çokuyor üstüme. Su 3 ay dolunca galiba daha çok rahatlayacağım. Buarada benim göğüs ağrım geçti, ona da taktımama normal galiba . Bir de göbeğim coooook çıktı resmen 3-4 aylık gibiyim .
Benimde öyleydi üşütmüşsün cnm ayağını sıcak tutYa benim ilk regl gecikme zamanı vardı hatta kabızdım belirti olarak sonra geçmişti sımdı tekrar başladı bildiğin içimde sancı gibi geziniyor cok rahatsız etti. Denicem canım teşekkür ederim
Evet maalesef. Önceki gece gaz sancısından uyanmıştım . O yüzfen akşam yemekten sonra hir şey yemiyorum artıkKızlar günaydın 6+6 oldum bugün ve geceden beri şiddetli gaz sancısı çekiyorum affedersiniz. Yaşayan var mı bu durumu
Merhaba , fetal dna nın %99,9 doğruluğu var. Bende kararsızım ama yaptırırsam fetal dna yaptıracağım . Kesin e yakın olduğu için9+1 im yağa hiç başlamadım zaten ilk hamileliğimde baya çatlamıstım o kadar sürdügüm halde bence o kısım biraz genetik. Fetal dna ya da ikili test düşünmüyorum ben negatif bişey duyarsam hamileliğim zehrolur ki yüzde yüz dogruluk payı da yok ama eşim yaptıralım diyor 10. Haftanın sonuna doğru doktora gideceğim doktora danısacağım
Maşallah siz ilerdesinizBende 9+1 oldum . 13 kasımda randevum var. Doktor herşey yolundaysa o gün kanı aldırırsın dedi .Fetal dna için .10+4 olacak beklesem mi 11 inci haftanın sonuna dogru mu aldırsam diyorum
Ya iki haftadır ilk defa bu kadar şiddetli oldu valla bezdim tüm geceBen de yasadim hâlâ yasiyoruminsani bezdiriyor maalesef
Hormonlar degisiyor her sey oluyor ister istemez
Bana kayisi hosafi ertesi gun etki etti ama gaz konusunda aksamina rahatlatmisti faydasi olur inşallah
Bı ara hafif kahve peceteyle silince oldu ama çok değildi benimay inşallah sizin lekelenmeniz oldumu kızlar
Sıcak su torbası alcam bugün aşko eşimde aynısını söylediBenimde öyleydi üşütmüşsün cnm ayağını sıcak tut
Ben de z8+4 üm gögsüme yağ sürmek hiç aklıma gelmemişti bende süreyim canımBen 9+1 kizlar hic bu haftada olanlar varmi :)) 2li test yaptiran veya
Oyy yeriz bebelerimizi butun belirtileri yasayalim saglikla olsunlarYa iki haftadır ilk defa bu kadar şiddetli oldu valla bezdim tüm gecekuru kayısı var evde onu yicem de dünden itibaren mide bulantılarım başladı su anda da felaket bulanıyor bebek yapcaz diye yaşadıgımız semptomlara bak
Ona çok dikkat benim karnımda patlamıştı bir kereSıcak su torbası alcam bugün aşko eşimde aynısını söyledi
Ay Allah korusunnnn korktum sımdı vazgeçtimOna çok dikkat benim karnımda patlamıştı bir kere
Adını duyduğumda diken diken oluyorum :)
Tabi canım orası öyleOyy yeriz bebelerimizi butun belirtileri yasayalim saglikla olsunlar
Bende öyleyim. 6+6 yım .gaz ve şişkinlik var. Doktorum normal dedi.Ayaklarinizi sıcak tutun.Kızlar günaydın 6+6 oldum bugün ve geceden beri şiddetli gaz sancısı çekiyorum affedersiniz. Yaşayan var mı bu durumu