Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kimi göğüs ucu kremi bile erken dönem kullaniyormus bu doğru mu?
Ben zaten gobegime ne yapsam gecmez cunku tup mideliyim

Ben 9+1 kizlar hic bu haftada olanlar varmi :)) 2li test yaptiran veya
Bende 9+1 oldum . 13 kasımda randevum var. Doktor herşey yolundaysa o gün kanı aldırırsın dedi .Fetal dna için .10+4 olacak beklesem mi 11 inci haftanın sonuna dogru mu aldırsam diyorum

Fetal dna da sonuc olumsuz bir durumda olsa ne yapacaksiniz? Yasal sureci gecmis bir durum oluyor sonuçta.
Ben hic fetal dna dusunmuyorum daha da stres olurum diye

Fetal dna da sonuc olumsuz bir durumda olsa ne yapacaksiniz? Yasal sureci gecmis bir durum oluyor sonuçta.
Ben hic fetal dna dusunmuyorum daha da stres olurum diye
Hiçbirşey yapmayacagım allah ne derse o olur . Fakat önden bilmek hazırlıklı olmak isterim.Ben çok panik yapıyorum doktorum bile gel istediğinde kalp atısını dinleteyim diyor . Kaybım pldugu için böyle bir korku oluştu. eğer bu testi yaptırmazsam hep onu düşüncem birazda ondan yaptırıyom

Kızlar benim ilk kızımda Haziran 21 dogumlu yaz annesi olmak çok güzel. Cicili bicili tulumları kışlık alıyordum tam 6 aylık olacaklar o kadar yakısıyordu ki . Yazın hep çıtçıtlı tulum giyiliyor üşüttüm derdi olmuyor her gün duş aldırıyorduk. Hasta olma ihtimalleri düşük oluyor kışa kadar toparlanacak kuzularımız. Hayali bile çok güzel . Hepimizin kucagında görmeyi nasip etsin Allah

Benim de var kaybim hepimizin sureclerinde mutlaka bir kayip var
Allahim simdi ki yavrumuzu korusun
Ben de panik biriyim fetali yaptirsam daha da panik olurum galiba
Suan ben de mesela bugun kendi kendime kurdum kalp atisi mi yok niye bugun boyle gergin hissediyorum diye bu his gecti ama yarın doktora gidecegim

Ben badem yağı ve Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım baya çıktı gobecik
Benim kilodan kalma göbekte var ayıptır söylemesi 76 kilocuğum da şimdide 6+6 olmasına rağmen ben fark görüyorum şimdiden el atmak istiyorum ablam bebek yağı kullanmış ama onun derisi elastikmiş çatlağı zaten yokmuş ben ödem tutsam çatlıyorum ve ablam kuru cilt tipine sahipken ben yağlıyım ona rağmen kolar bacaklar göbek bel çevresi hepsi paramparça hem onları iyileştirecek hemde yenileri önleyecek bişey kullanmak istiyorum ama ne kullanmam lazım bilmiyorum

9+1 ama goguslerim cok sistigi icin goguslerime surmeye basladim :) bazilari 3. Aydan itibaren gobegede surun diyo
Benim şimdiden uçları yanıyor acıyor beyaz ince deri atıyor iyi gelecekse bende başlarım erken ama yapacak bişey yok çamaşır giyemiyorum zaten atlet değse bile tahriş olup acıyor

9+1 im yağa hiç başlamadım zaten ilk hamileliğimde baya çatlamıstım o kadar sürdügüm halde bence o kısım biraz genetik. Fetal dna ya da ikili test düşünmüyorum ben negatif bişey duyarsam hamileliğim zehrolur ki yüzde yüz dogruluk payı da yok ama eşim yaptıralım diyor 10. Haftanın sonuna doğru doktora gideceğim doktora danısacağım

Kızlar göbekler başlarını alıp gitmeye başladı çatlaklar için ne kullanacaz benim zaten kilo alıp vermekten göbek çatlaklar içinde bari hamilelikte azaltayim biraz ne kadar az catlarsa kârdır

Bende shea butter, kakao yağı, Hindistan cevizi yağı karışımı yapıp uygulamaya başlıyorum. Hiçbir şey kullanmandan çatlağı olmayan da var önemli ölçüde de genetik ama önlem almak lazım tabi

Ahh o kadar iyi anlıyorum ki seni canım. Daha rahime düşünce annelik iç güdüsel başlıyor. Zor süreçleri atlatıp haraketleri hissetmeye başlasak biraz daha rahatlarız sanırım

Benim de 15 Kasım da (10. Haftaya yapılacakmış) fetal dna, ben bekleyerek daha çok kuran bir tipim.
benim de Nisan ayinda ilk gebeligim dis gebelik oldu, çok yorucu bir süreç atlattık. Bu hamileligimide ne kadar erken öğrenirsem beta hcg ye bakilacakti gene riskli kabul ediliyor ilkinden dolayı.
Hamileligimi regliden 7 gün önce erken gebelik testiyle öğrendim yani 3 haftalıkken , 4+3 te ultrasonda gördüm, cinsiyeti 6+3 te öğrendim.
Oyuzden her şeyi ne kadar erken öğrenirsem içim o kadar rahatlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…