Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun canim
Her gebelik farkli sanirim

Kendi kendimin icine kurt dusurdum durduk yere galiba. Ne agrim ne kanamam Allah korusun hicbiseyim yok
Rabbime sığındım zaten bisey olmasin diye
Çok şükür hiçbir şeyiniz yok rahat ve sağlıklı bir gebelik geçiriyorsunuz
Sağlıkla da kavuşalım inşallah yavrularımıza inşallah

Ben normalde gerginim heleki şu kıyafet deneme olayında çok kavga etmisligim var dolmuşta teyzeler ben otururken tip tip bakiyo bende onlara bakiyom mecbur geri dönüyorlar valla kusura bakmasınlar kimse evladimizdan önemli değil hak eden kırılsın gergin ağlak biz olalım gerçekten sanki herşey bizim inadimiza ters gidiyormuş gibime geliyor

Allah razi olsun canim
Her gebelik farkli sanirim

Kendi kendimin icine kurt dusurdum durduk yere galiba. Ne agrim ne kanamam Allah korusun hicbiseyim yok
Rabbime sığındım zaten bisey olmasin diye
Kızlar bende 8+3 teyim , kalp atislarini gördüm, cinsiyetini öğrendim. Burda beraber ogrendigimiz arkadaşlarım kayıpları beni çok üzdü, son haftadır çok gerginim . Çok az kramp girse endişe çokuyor üstüme. Su 3 ay dolunca galiba daha çok rahatlayacağım. Buarada benim göğüs ağrım geçti, ona da taktım ama normal galiba . Bir de göbeğim coooook çıktı resmen 3-4 aylık gibiyim .

Ay aycacim ben de ayni seyleri yasiyorum gerginim duygunun fufunun durumu beni cok etkiledi galiba
Gogus agrisi kismina ben de takigim,ay nerelere gidelim

Canım cinsiyeti nasıl öğrendin kızz çok erken değil mi

Ben de 8-5 oldum cinsiyet nasıl öğrendiniz dr daha görmemiz imkansız dedi anca genetik testle işte en erken 11.haftada falan o da

Kıyamam ya mutlaka çok zordur. Çevrendekilerin dediklerini hiç umursama gayet de besleniyor bebeğin. Ayrıca ilk haftalarda kanımızdan besleniyor. Mide bulantısı vücudun bir bakıma kendine korumaya alması şeklinde savunma mekanizması oluşturuyor. Sindirime ayıracak vaktim yok deme şekliymiş doktorum öyle demişti bulantı için doktorun ilaç vermiştir diye düşünüyorum bana bulantım olmadığı halde olursa diye vermişti. Geçici bir durum merak etme, kolaylıklar dilerim

Gaz ve kabızlık ve arada nadiren tek seferlik ishal gurultu zaten var. Ve kot pantolonlarim şişkinlik yüzünden kapanmıyor kilo almadım aksine verdim ama karnım şişkinlik yüzünden hassas
Benim de maalesef özellikle akşamları inanılmaz şişkinliğim oluyor. Mesela karnım şu anda top gibi sabah giydiğim pantolonlarımı akşam üzerimde tutmam mümkün değil. Kabızlık bende de var doktorum bi ilaç verdi ama o da ishal yapıyor. Hamileliğim başından beri böyle devam ediyor

Cinsiyeti nasıl öğrendiniz 12 deyken bile zor söylüyorlar çok belirsizdi bebek 8+5te cinsiyet anlamak zordu vajinal mi bakıldı acaba kimisi öyle daha net oluyor diye cinsiyeti öyle söylüyormuş

Cinsiyetini ne kadar erken öğrenmişsiniz çok şaşırdım.

Evet ama sizinki yüksek değil sanki
Psikolojik mi bilmem hafif yanma da olunca o da referans dışı görünce sorun var sanmıştım ben ama bol su da içtiö öğrendiğimden beri sık çıkıyorum tuvalete diye çok içmiyordum önceden o da rahatlatmıs olabilir

Benim de bol su içmem lazım birde iç çamaşırı sürekli değiştirmek gerekşyormuş ütüleyip

Kızlar göbekler başlarını alıp gitmeye başladı çatlaklar için ne kullanacaz benim zaten kilo alıp vermekten göbek çatlaklar içinde bari hamilelikte azaltayim biraz ne kadar az catlarsa kârdır

Kızlar ben Amerika da yaşıyorum. Burda 6. Hafta olduktan sonra özel testle kanda kromozom baktirabiliyorsun. Kanda y çıkarsa erkek diyorlar linkini buraya bırakıyorum

Kızlar göbekler başlarını alıp gitmeye başladı çatlaklar için ne kullanacaz benim zaten kilo alıp vermekten göbek çatlaklar içinde bari hamilelikte azaltayim biraz ne kadar az catlarsa kârdır
Ben badem yağı ve Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım baya çıktı gobecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…