Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben belirti aramiyorum da olumsuz o kadar cok sey okuyup görünce etkilenmeye basladim sanirim
Çok haklısın. Bende öyleyim.Geçmişte yaşadıklarımızın payı çok büyük bunda. Ama kendimizi yiyip bitiriyoruz işte .Bol bol dua edelim civcivlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak için.
Birde geçen kitap aldım.Kafam dağılsın diye.""Rezonans Kanunu"" daha pozitif düşünmeye yönlendiriyor sizi.okumadiysanız tavsiyemdir

Suan sen kacinci haftadasin canim?
Goguslerin de agri sizi aci var mi?
Dun varken sanki bugün yok ben de
Dizi izliyorum kitap okuyorum her seyi yapıyorum ama bir sure sonra yine insanin kafasina takiliyor
Dua da ediyorum,evin icinde de aciyorum dualar ama bugun neden boyle oldugumu çözemedim

6+5 im şuan kuzum.Goğüslerim bir gün çok acıyor Bir gün çok rahatsız etmiyor .Ama ilk hamileligimde öyle değildi.Ağlıyordum acısından. Kazak bile değse canim yanıyordu.
O zaman da hamileydim şimdi de ama bak ikisi arasında fark var .Kontrolün ne zaman .o.kalp atışını duy da derin bir oh cek inşallah.

Geri dönüş yapmadı henüz doktor yaptığında yazarım senin kaçtı 6 diyor üst sınırda 5 galiba ama tam da anlayamadım ne diyecek doktor bakalım

H hggog yassı epitel bende de yüksek cıktı ama doktor üreme olmadıgı icin önemli degil falan dedi:/ size bir şey dedilermi
Şimdi yazmış evet tek başına yassı epitrl enfeksiyon belirtisi değildir ilaca gerek yok demiş bana da

Oy masallah Allah korusun minnosu
Bu haftaici istedigim zaman gidebilirim
Buyuk ihtimal yarin giderim cunku icim bir tuhaf
Benim öyle cok agrisi vs olmuyor goguslerimin sadece sislerdi hafif dokununca agrirdi bugun sanki ici bos

Belirti olmasını beklemeyin hatta kendinizi dinlemeyin hep şunu düşünün "yiyecek lokması varsa her türlü doğacak"

Oğluma çok zor kavuşmuştum ve hep belirti ariyordum sifir belirtim vardı ne kasık ağrısı, ne göğüs ağrısı ne de mide bulantısı
Hatta herkesin karnı oynarken benim oğlum tekme atmazdı :) o zamanlar tabi ilk gebelik çok korkardım. Doktorum içeri doğru pozisyonu derdi hep ondan hissetmiyorsun tekmeleri.
Bu gebeliğimde ne kadar belirti varsa yaşadım.
Aynı beden iki farklı tecrübe yaşıyorum.
O yüzden yazılanlara çizilenlere bakmayın hiç
Kanamanız ve şiddetli ağrınız yoksa kontrollerde de her şey yolundaysa hiç korkmayın.
Yol uzun böyle düşünerek zehir olur hamileliğiniz.. keyfini çıkar annesi

Eşim karnımın sesiyle uyandi benimde geceden beri başladı karnım taş gibi gaz sancısı afedersin en ufak yellenmede karnım yumuşuyor sonra tekrar aynı agrilarve sertlik
Gaz ve kabızlık ve arada nadiren tek seferlik ishal gurultu zaten var. Ve kot pantolonlarim şişkinlik yüzünden kapanmıyor kilo almadım aksine verdim ama karnım şişkinlik yüzünden hassas

Allah razi olsun canim
Her gebelik farkli sanirim

Kendi kendimin icine kurt dusurdum durduk yere galiba. Ne agrim ne kanamam Allah korusun hicbiseyim yok
Rabbime sığındım zaten bisey olmasin diye

Allah razi olsun canim
Her gebelik farkli sanirim

Kendi kendimin icine kurt dusurdum durduk yere galiba. Ne agrim ne kanamam Allah korusun hicbiseyim yok
Rabbime sığındım zaten bisey olmasin diye
Hep bu annelik hormonları bize evham yüklüyor ben de en son keseyi gördüm bebek görünecek mi diye evhamliyim. Her aşamada başka korku yükleniyor güncelleme geliyor

Hep bu annelik hormonları bize evham yüklüyor ben de en son keseyi gördüm bebek görünecek mi diye evhamliyim. Her aşamada başka korku yükleniyor güncelleme geliyor
Yaaaa ilahi papatya
Sabahtan beri modsuz geziyordum bu yazdigina güldüm Allah razi olsun
Gercekten guncelleme geliyor ama keske olumlu gelse

Yaaaa ilahi papatya
Sabahtan beri modsuz geziyordum bu yazdigina güldüm Allah razi olsun
Gercekten guncelleme geliyor ama keske olumlu gelse
Amin senden de ben de sinir küpü oldum gerginim içime ata ata şiştim bak pantolonlar belki de bu yüzden kapanmıyordur birine anlatınca boş evham yapıyorsun diyor sinir geliyor Bence annelik ömür boyu evham zaten çaresi yok hepimize geçmiş ola annelerimize bakın öyle değil mi kaç yaşındayız hala bizim için korkmuyorlar mi

Cok haklisin canim,ayni seyler bana da gecerli valla esime diyorum bosa evham yapiyorsun diyor
Adamlar ne rahat ya
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

Cok haklisin canim,ayni seyler bana da gecerli valla esime diyorum bosa evham yapiyorsun diyor
Adamlar ne rahat ya
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Aminnn Öyle diyince şu hormonları sana yukleyemeyecegim için anlamana imkan yok diyorum trip atıyorum yüzüm düşüyor o da gönlümü almaya uğraşıyor vakit geçiyor işte böyle böyle şu 3 ayı hayırlısı ile sağlıkla bitirsek de isimdir eşyalardir kiyafettir konuşsak dikkatimizi onlara versek

İnşallah o günleri görelim yaa bende çok sabırsızım şimdiden bakınıp favoriliyorum kıyafetlerin olmamasını geçtim şu incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere ağlama evresine geçtim galiba herkesin güldüğü şeye yaa diye zirlamaya başladım benim eşim de sen gebeysen ben 3 katıyım diye üste çıkıyor sen 6 haftalıksın ben 4 aylık diyo bugünde sebepsiz yere trip atıp ağladım işten gelirsem görürsün diye üstüne trip yedim ahh ahh Allah onlara sabır bize gönül ferahlığı versin şimdiden annelerimizi çok iyi anlıyorum dün gaz sancım vardı diye uyuyamadım korkudan yoksa bebeğe mi bişey oluyor diye ama sabah geçince rahatladım biraz

Arkadaşlar merhaba bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah, ben 4 haftalık gebeymişim yeni öğrendim gebelikte botox yaptıran var mı yüz bölgesine, benim doktorum gebelikten önce acele etmene gerek yok gebeyken bile yaptırırsın demişti, şimdi ben önermiyorum diyor… bu konuda bilgsi tecrübesi olan var mı acaba

Yemeklerin bile katkısızını yerken, ilk 12 hafta saç boyatmayın sonra amonyaksız boya ile boyatırsınız diyen hekimler varken, hamilelikte botoks yapılmasının doğru olmayacağını düşünüyor, yaptırıp sorun yaşamayanların ise herkesin sorunsuz geçireceğine bir örnek olmadığına inanıyorum.

"Botulinum toksini, Clostridium botulinum bakterisinin ve ilgili türlerin oluşturduğu nörotoksik bir proteindir. Akson uçlarından asetilkolin nörotransmiterinin salınımını önleyerek yumuşak felce (flask paralizi) yol açar. Bu bakterinin enfeksiyonu botulizm hastalığına sebep olur. Tıbbi ve kozmetik amaçlarla da kullanılan bir toksindir. Ticari olarak Botox (onabotulinumtoxinA), Dysport/Azzalure (abobotulinumtoxinA), Xeomin/Bocouture (incobotulinumtoxinA) ve Jeuveau (prabotulinumtoxinA) adlarıyla piyasada bulunur; ancak bu ürünlerin tamamına botoks denilmesi de yaygındır."

Ben de kaç gündür ağlak biriydim, bugün de çok gerginim herseye parlıyorum ve bunu hiç sevmedim. İş yeriyle görüştüm yine belirsizlik devam ediyor yarın nöbete gidince çağıracaklarini söylediler o Bi yandan bebegi görebilecek miyiz oluşmuş mudur onun stresi Bi yandan. Bunlar yüzünden herhalde diyorum bilmiyorum pantolonlarim olmuyor ve kışlık geniş birseyim yok, olanlar da tam kışlık yani bu sonbahar havasına göre değil diye kıyafet almaya çıktım bugün. İstediğim tarzda bulamadığım gibi Bi yerde de takım olan birseyi 2 rengini denemek istedim sadece birini deneyebilirsiniz o olduysa öbürünü alırsınız aynı model zaten dediler ona da ayrı sinirlendim bıraktım çıktım İnternetten alırım denemeyeceksem ne anladım diye anlatırken çok saçma evet ama o an çok sinir oldum hala sinirleniyorum belki o renk beni açmayacak denemeden nasıl bileyim hangisi daha iyi durur dolmuşa bindim teyzenin biri bi yere ucundan tutunmuş sırtını bana vermiş Bi fren yapsalar üstüme düşecek ona ayrı sinirlendim bebeğe birsey olursa kocaman kadın ben 41 kilo diye ağlak olmak daha iyiydi gerginliği sevmedim bu ben değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…