Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cinsel yolla bulaşan diye okumuştum bur da
sıkı takip edilmesi gerekir evet bebeğe anneden geçiyormuş tedaviye hemen başlayın ihmal etmeyin
kandan önce hiç belirti oldu mu

Geçmiş olsun cinsel yolla bulaşan diye okumuştum bur da
sıkı takip edilmesi gerekir evet bebeğe anneden geçiyormuş tedaviye hemen başlayın ihmal etmeyin
kandan önce hiç belirti oldu mu
Hayır hiç belirtim yok doktor saydı bir sürü ama bnde hiçbirş yok çok korkuyorum

Hayır hiç belirtim yok doktor saydı bir sürü ama bnde hiçbirş yok çok korkuyorum
Erken dönem de kan testi yapmanın paydaları korkmayın tedavisi olan hastalık evreleri var hem erken öğrendiniz bebeğiniz için kendiniz antibiyotiğe hemen başlayın r iyileşme sağlanıyor . bur da eski konularda aynı durumu yaşayanlardan bilgi de alabilirsiniz eski konulardan vardı. Çook geçmiş olsun

Bence en iyisi her zaman saf su yine de sen bilirsin ama limonun da fazlası zarar tansiyon düşürür normal su mideni bulandırmıyosa günde 3 lt su iç yeterli
Önceki gebeliğimde öyle yaptırmıstı doktor ondan şimdi de yapayım dedim limon çok sıkmadım bikac damla bi çay kaşığı kadar da karbonat doktora yazdım dönüş yapmadı daha ona göre su yeter mi ilaç mı önerecek bilmiyorum

H hggog yassı epitel bende de yüksek cıktı ama doktor üreme olmadıgı icin önemli degil falan dedi:/ size bir şey dedilermi
Geri dönüş yapmadı henüz doktor yaptığında yazarım senin kaçtı 6 diyor üst sınırda 5 galiba ama tam da anlayamadım ne diyecek doktor bakalım

kızlar bilkent şehirde kadın doğumda beta hcg baktıran oldu mu? kaç saate çıkıyor sonuçlar. Sabah verdim daha çıkmadı.

Ben özel hastaneye gidiyorum. Kalp atışı vajinalden dinledik haftaya karnından duyulur dedi doktor. Bu testler için cumartesi gittiğimde doktoruma ben mi söylemeliyim?

Ben özel hastaneye gidiyorum. Kalp atışı vajinalden dinledik haftaya karnından duyulur dedi doktor. Bu testler için cumartesi gittiğimde doktoruma ben mi söylemeliyim?

Kendi takip ediyor ama siz isterseniz kan için ne zaman geleyim diye söyleyin hatırlatmakta fayda var :)

Bulamadım ya eski konuları nasıl bulabilirim teşekkür ederim bu arada inşallah sıkıntı çıkmaz

Kızlar merhaba,ben uygulamaya göre 7+2 ama keseye 8+2 olarak ilerliyorum.
Şimdi bir soru soracağım,forum içinde olsun sosyal medya da olsun şu sıra o kadar olumsuz sürekli düşük konuları, videoları karşıma çıkıyor ki. Artık evham yapmaktan kendi kendime kuruldum.
2 sene once dusugum oldu,bir daha hamile kalamadim. Suan ki gebeligim kendiliginden oldu. Gecen hafta kalp atisi duyduk hic bir sorun yok.
Olmasinda zaten Allah korusun
Sorum şu; kalp durunca nasil anlasilir?
İcim icimi yiyor ya durduk yere bugun buna takildim

Bünyeden bünyeye değişiyor. Kimisinde bulantı vs gibi şeylerin bitmesi olarak oluyor, kimisinde bulantı artışı, kimisinde kanama, kimisinde ise hiç belirti vermeyebilir, muayenesiz anlaşılmayabilir. 1 ay önce kalp atışı durduğunu ama muayeneye kadar anlaşılamadığını söyleyenler var. Hatta bazen bu sebeple zehirlenmeler oluyor. Ama bunu takıntı haline getirip eve ultrason cihazı alacak değiliz. Doktor ne zaman çağırıyorsa o zaman düzenli kontrollere gidelim yeterli. Her şey olacağına varır. Allah'a tevekkül edelim.

Elbette tevekkül çok önemli ama işte aniden kendimi yoklamaya basladim yok goguslerim yok karnim yok su yok bu
Benim hamileligimde yasadigim yogun belirtilerim yok zaten uyumak ve idrara cikmak disinda
Teşekkür ederim cevabin icin canim

Evet ben de hem buradan hem çevremde yakın kişilerden yakın zamanda boş gebelik ve kalp durma çok duydum. İnsan korkuyor. Kendim de önceki hamileliğimde üstüste kanama yaşamıştım, erken doğum olmadan zor kurtardık çok şükür ilaçlarla dualarla ertelendi. Yine aynılarını yaşar mıyım korkusu da var. Çok belirsiz bir dünya. Allah korktuklarımızı başımıza getirmesin.

Geçen sene 8 haftalik civarı kalbi durmuştu.Belirti hissetmedim. Bende diken üstündeyim şuan ama yine de pozitif olmaya çalışıyorum. Güzel düşünelim güzel olsun herşey
.

Amin canım aminnnn
İnsallah kafamda kurdugumla kalirim

Geçen sene 8 haftalik civarı kalbi durmuştu.Belirti hissetmedim. Bende diken üstündeyim şuan ama yine de pozitif olmaya çalışıyorum. Güzel düşünelim güzel olsun herşey
.
Ben belirti aramiyorum da olumsuz o kadar cok sey okuyup görünce etkilenmeye basladim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…