Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım selamlar, benim devlette sadece karından baktılar ya vajinal bakılmadı hiç. Karından bakıldığında da bebek görünmüyor su an haftaya bakalım dediler. Senin karından baktığında bebeğe dair bi öluium vs görünüyor muydu peki

18eylül sat, ovülasyon da 29-30 eylül
Benim de 17 eylul sat, cuma gunu gittim ben, 6+3 diye hesapladim kendimce, bana da sadece kese olusmus dedi stajyer doktor, icinde yolk sac gorundu mu diye sordugumda gorundu dedi ama sormasam soylemiyodu, kese kac mm, kac haftalikla uyumlu gozukuyo vs hicbi sey demedi, usg goruntusu vermedi, ben ekranin fotografini cektim orda kendim de gordum icinde nokta kadar bi beyazlik ama makineler cok kotu cok bulanik gozukuyo her sey, zaten stajyer doktor da keseyi gormek icin cok bastirdi karnima epey canim yandi. Haftaya gitsen daha net gozukur diye dusunuyorum. Imkanin varsa ozele gitsen zaten daha guzel olur makineleri de daha iyi oluyo. Ama sorun yoktur diye dusunuyorum, makine kotu oldugundan icinde bebek gorememislerdir belki. Gec dollenme vs de olabilir ayrica.

Ay evet işte makinalar kötü cidden, özele gidicem bi şekilde haftaya cunku göremiyorlar bebek yok diyorlar alttan da bakmıyor başından savıyo devlet

Benim kese haftayla uyumlu çıktı dün baktığında ama korku oldu içimde boş gebelik olabilir mi dediğimde olabilir dedi direkt panik oldum ben de

Benim kese haftayla uyumlu çıktı dün baktığında ama korku oldu içimde boş gebelik olabilir mi dediğimde olabilir dedi direkt panik oldum ben de
Halbuki vajinal baksa 2 dk boyle stres olmazdin, insani ozele gitmeye mecbur birakiyolar ya neyse artik, vardir bi hayir, belki ozelde daha iyi bilgi alacaksin doktordan, belki daha iyi olacak senin icin. Iyi dusunelim, iyi olsun. Guzel haberlerle gel insallah

Amin canım benim, Rabbim hepimize mutlu huzurlu gebelik ve doğum yaşatsın çok stres çok zor bi şey cidden beklemek

Selamlar benimde sat 19 Eylül , perşembe günü gittiğimizde karından görünmedi vajinal baktı ve kalp atışını da duyduk 6+1 dedi , stres yapmayın bence karından görünmemesi normaldir.

İnşallah ya aynen çekilen çileye razıyız sağlıkla gelsin minik

Amin canım benim, Rabbim hepimize mutlu huzurlu gebelik ve doğum yaşatsın çok stres çok zor bi şey cidden beklemek

Kızlar benim doktorumun cihazına göre anladığım kadarıyla kese 10mm i geçtikten sonra otomatik hesaplıyo kaç hafta kaç gün gibi, benim öyle oldu. O zamana kadar hep sat’ı baz alıyodum artık keseye göre baz alıyorum. Bakalım salı gidince değişen bir şey olacak mı inşallah olumlu değişimler görürüm beklemek gerçekten stresli ve yorucu sürekli yapmamaya çalışsak da beyin içi hep bi kaygı hayırlısıyla şu 1. Trimesteri atlatsaydık bi

Selamlar benimde sat 19 Eylül , perşembe günü gittiğimizde karından görünmedi vajinal baktı ve kalp atışını da duyduk 6+1 dedi , stres yapmayın bence karından görünmemesi normaldir.
Ay teşekkür ederim o kadar stres oldum ki niye hiç görünmüyor diye cok üzülmeye başladım artık ya boşsa diye

Amiiiiin cidden abi büyüsün de rahatlayalım artık

Bugün idrar tahlili için gittim ve bebişi gördük karından ultrasonla kalp için de 1 hafta sonra dedi şükürler olsun ya doktorun başının etini yedim ama boş diye korkuttular beni diye

Kizlar ben
Bugün idrar tahlili için gittim ve bebişi gördük karından ultrasonla kalp için de 1 hafta sonra dedi şükürler olsun ya doktorun başının etini yedim ama boş diye korkuttular beni diye
Ay cok sevindim ohhh icimiz rahatladi makineden makineye degisiyo iste, bi de bebek buyuyene kadar idrara sıkışık olunca daha iyi gorunur demisti eski doktorum, dogru mudur bilmem sizin de aklinizda olsun

Kizlar ben

Ay cok sevindim ohhh icimiz rahatladi makineden makineye degisiyo iste, bi de bebek buyuyene kadar idrara sıkışık olunca daha iyi gorunur demisti eski doktorum, dogru mudur bilmem sizin de aklinizda olsun
Ay buna da dikkat edeyim çok teşekkür ederim, kucucuk bi nokta benim için o kadar büyük bi şey ki şükürler olsun yolk sac da bebiş de göründü Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…