Gözün aydın canım harikaAy buna da dikkat edeyim çok teşekkür ederim, kucucuk bi nokta benim için o kadar büyük bi şey ki şükürler olsun yolk sac da bebiş de göründüRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım önemli değildir gönlünü ferah tut benimde Salı günü başlamıştı bugün hala devam ediyor kahverengi akıntı şeklinde yerleşme kanaması diyorlar doktor ultrasonla kontrol eder kanama alanı var mı kese bozulmuş mu diye ama kötü bir şey hissetmedim sağlıklı bir şekilde devam eder inşallahKızlar biraz streliyim, bikaç gündür günde 1 defa çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo. Dün hatta toplu iğnenin ucundan daha küçük simsiyah gibi bir şey geldi peçeteye, baktığımda uzun zamandır kanalda kalmış kan gibi hissettim. Bugün biraz önce de normal kahverengi akıntı gibi silince geldi yinr. Keseye göre 6. Haftadayım tam bugün, sata göre 8hafta 4 gün.
Dün akşam da biraz eşimle tartışmıştım ağladım üzüldüm zaten hormonlar yerle bir çok geç uyudum. Aradım şimdi söyledim Doktora gidelim diye işten gelmesini bekleyeceğim eşimin, su içmeye başladım şimdiden.
Sizce korkmam gereken bir şey var mı? Bi de doktora gidince sormam gereken atlamamam gereken bir şey var mı?
Geçmiş olsun size. Doktor önlem amaçlı progestan verebilir bol bol dinlenmeye çalış iş yapma kimyasal içeren temizlik maddelerini asla solumamaya calış yani iş yapma yat dinlen canım.Bol bol su içmeye özen gösteriyorum ben.Bir de stres çok önemli bir faktör bebeğin en çok hissettiği şey stres. Türkiye kosullarında stressiz olmak çok zor tabi ama bebeğimiz için rahat olmaya ihtiyacımız var kötü haberlerden kötü enerjili kötü kalpli insanlardan uzak durun.Ek vitamin vs sorabilirsiniz beslenme düzeninizi paylaşıp neler ekleyebilirsiniz öğrenebilirsiniz. Sağlıkla kucaklarımıza alalım aminKızlar biraz streliyim, bikaç gündür günde 1 defa çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo. Dün hatta toplu iğnenin ucundan daha küçük simsiyah gibi bir şey geldi peçeteye, baktığımda uzun zamandır kanalda kalmış kan gibi hissettim. Bugün biraz önce de normal kahverengi akıntı gibi silince geldi yinr. Keseye göre 6. Haftadayım tam bugün, sata göre 8hafta 4 gün.
Dün akşam da biraz eşimle tartışmıştım ağladım üzüldüm zaten hormonlar yerle bir çok geç uyudum. Aradım şimdi söyledim Doktora gidelim diye işten gelmesini bekleyeceğim eşimin, su içmeye başladım şimdiden.
Sizce korkmam gereken bir şey var mı? Bi de doktora gidince sormam gereken atlamamam gereken bir şey var mı?
Ben İzmirliyimİnşallah iyidir ve güzellikle geçiririm sürecimi . İzmirde yeniyim haliyle çoğu hastaneyi bilmiyorum . Hepimiz için her şey güzel olsun
Evet içine sinmezse ek görüş alabileceğin 2. Bir doktor iyi olur. Doktorunuza güvenin ama yine de temkinli olmakta fayda var gebelik haftalarımız daha çok küçük bol bol dinlenmekte fayda var.Tabi her şey Rabbimden ben ilk bebeğimde kalbi durup düşük yaptığım için çok tedirgin oluyorum ama düşünmemeye çalışıyorum Rabbim bu bebeğimi kucağıma aldırmayı sağlıkla nasip etsin
Onceki doktorum, koyu kirmizi regl olur gibi yogun kanama olmadikca kahverengi lekelenmeler icin endiselenmene de hastaneye gelmene de gerek yok hepsi bebek rahme iyice yerlesip yer edinmeye calisirken kilcal damar catlamasi vb nedenlerden olan minik kanamalarin zamanla disari atilmasi demisti, oluk oluk kanama olsa o zaman rengi kahverengi olmaz cunku hemen vucuttan atilacak kadar fazla olur ve kirmizi gorursun, bu da korkulacak bi sey olmayabilir ama nedenini saptamak adina haber vermen ve hastaneye gelmen gerekir demisti. Yani umuyorum ki sizinki de yerlesme kaynaklidirKızlar biraz streliyim, bikaç gündür günde 1 defa çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo. Dün hatta toplu iğnenin ucundan daha küçük simsiyah gibi bir şey geldi peçeteye, baktığımda uzun zamandır kanalda kalmış kan gibi hissettim. Bugün biraz önce de normal kahverengi akıntı gibi silince geldi yinr. Keseye göre 6. Haftadayım tam bugün, sata göre 8hafta 4 gün.
Banada doktor kan tahlil istedi ama çok pahali 8090 tlMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum gebeliğinizin başında kan testi yaptırıp hangi değerleriniz eksik baktirdiniz mi bunu sağlık ocağı yapıyor mu
Kendin ultrasonda kesenin durduğunu görüncede rahatlayacaksın
Geçmiş olsun doktora görünmekte fayda var tabi ama Protestan hapların en yaygın yan etkilerinden biri kahverengi akıntı olabiliyor. İçinizi ferah tutun.
Fufucumm canım çok geçmiş olsun ,kötü düşünme kahverengi lekelenme bir çok kişide olabiliyor. Ayaklarını uzat ve dinlen. Kendine hiçbir şeyi stres yapma, senden ve bebişinden önemli değil.Kızlar biraz streliyim, bikaç gündür günde 1 defa çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo. Dün hatta toplu iğnenin ucundan daha küçük simsiyah gibi bir şey geldi peçeteye, baktığımda uzun zamandır kanalda kalmış kan gibi hissettim. Bugün biraz önce de normal kahverengi akıntı gibi silince geldi yinr. Keseye göre 6. Haftadayım tam bugün, sata göre 8hafta 4 gün.
Su an rahim o kadar buyumedigi icin gobek de cikartmaz, gobeklerimizdeki siskinlik tamamen hormonel degisiklik sebebiyle bagirsak hareketlerimizin yavaslamasi sonucu yasadigimiz siskinlikten. Benim de gobegim yoktu ama 2 haftadir sis, elbette yedigimiz ictigimiz seyler de buna neden oluyorHanımlar bugün tam 7 haftalık hamileyim . Ve karnımın bariz bir şekilde çıktığı farkediliyor ve sanki 3-4 aylık gibi duruyor normalde göbeği olan bir insan da değilim bu normal mi henüz küçük olduğu için bu kadar şişmesi tuhaf geldi bana özelikle bu son 1 haftadır bariz belli bu şekilde olan var mı benim gibi
Senin ki azmış benim 23 bin tuttuBanada doktor kan tahlil istedi ama çok pahali 8090 tl. Sigorta olmadigi için yabanci uyrukluyum ondan mi bu kadar pahali . Zaten ayin 18 inde yurt dişina gideceğim yani memlekete orada yaptirmaya karar verdim . 9+4 haftalik olacagiz inşallah
Evet belki grupta herkes kalp atışını duyunca falan açılıyordur
Stres yapma fufucum, inşallah hayırlısı ile atlataksın. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Eşini bile kafaya takıp üzülme. Senden ve bebeğinden önemli hiç bir şey yok şuan.Kızlar biraz streliyim, bikaç gündür günde 1 defa çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo. Dün hatta toplu iğnenin ucundan daha küçük simsiyah gibi bir şey geldi peçeteye, baktığımda uzun zamandır kanalda kalmış kan gibi hissettim. Bugün biraz önce de normal kahverengi akıntı gibi silince geldi yinr. Keseye göre 6. Haftadayım tam bugün, sata göre 8hafta 4 gün.
23 bin tutan ne hangi testlerSenin ki azmış benim 23 bin tuttu
Sadece kan testi toxoplasma falan olan varya o23 bin tutan ne hangi testler
Çok geçmiş olsun canım doktora gidene kadar dinlen ayakta kalma doktor progestanin iğnesini vurur belki dha etkiliymiş o inşallah korkulacak bişey yoktur canım aktif kırmızı kanama da değil anlık bir durumdur güzel haberlerle gel inşallahKızlar biraz streliyim, bikaç gündür günde 1 defa çok hafif peçeteye silince kahverengi akıntı gibi geliyo. Dün hatta toplu iğnenin ucundan daha küçük simsiyah gibi bir şey geldi peçeteye, baktığımda uzun zamandır kanalda kalmış kan gibi hissettim. Bugün biraz önce de normal kahverengi akıntı gibi silince geldi yinr. Keseye göre 6. Haftadayım tam bugün, sata göre 8hafta 4 gün.